2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar nasilsiniz.hepinizin gobuslerine guzel bir gun olsun.hafta sonu diye yayildim yatiyorum.demin bisi keserken koca bicakla parmagimi kestim durmuyoda kan.daha once dikiş atmislardi simdi de okadarlik oldu heralde ama istemiyorum. Azcik batikonlu pamukla sildim bir zarari olurmuki batikonun sildikten sonra korktum.

dilory geçmiş olsun canım batikon iyi olur mikrop kapmasını engeller.ara ara onunla pansuman yapmalısın.

veee benim 3 lü test çok şükür iyi çıkmış darısı bekleyenlerin başına.
herkese iyi haftasonları.

dilory geçmiş olsun canım batikon iyi olur mikrop kapmasını engeller.ara ara onunla pansuman yapmalısın.

Testinin iyi çıkmasına sevindim. Masaalh size darisi diger bebeklerimize.arada silcem batikonla.nasil kestim anlamadimki bicak kaydi resmen bidaha kesmicem kndim:)

merhabalar kızlar geçmişe hiç bakamadım iyisinizdir umarım, dünden beri temizlik yapıyorum yorgun değilim 1 saat temizlik bi saat yatış herşey bitti bir banyo kaldı aama orayıda temizlemek hiç içimden gelmiyor nitekim ellemiycem duşşumu aldım artık herşey için cok geç:1: şafak 5 bakalım bebeğimiz bizi mutlu edicekmi gün sayıyorum heycan tırmanıyorrr

Gunaydin herkeslere ..
Kizlar ben dun hastaneye geldim ve dunden beri hastanedeyim agrilar dinmedi belime igne yapacaklardi fakat kanimda yuksek oranda iltihap cikti .. Antibiyotik tedavisine basladilar ... 8 saatte bir serum takiyorlar ..
Bugund yatiracaklar burda ..agrilar gecene kadar sanirim ..

Dunku kontreller iyi gecmis hepiniz adina cok sevindim .. Neharcigim hic aglanirmi kiz ... Hayirli olsun oglusun guzelim .. Hemencecik alisirsin .. Baldan tatli oluyorlar annesi .. Tecrube konusuyor :)
Seninkinde icime hep erkek doguyordu ama hevesini kirmak istemedim bisey demedim .. Ayy oglana zilli dedik birde :)rabbim damatligini gosterir insallah ...

Bugun nesleemin ve dilsaat in kontrolleri varmis sizde guzel haberlerle gelin kizlar ..

Erce , beren kizlar cinsiyetleri sizde ogrenmisiniz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ..

Silacim icime dogmus demekki :).. Gecmis olsun canim sanada

çok geçmiş olsun..bu iltihap ne bela bişey yaa
inş. bian önce toparlarsın canım

Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor ben yoruldum bugun annemle yengem geldi camlarımı sıldı bende mutfak dolaplarının altını sildim üstler kaldı evi temizledim yoruldum baya... Şimdide migde agrısından kıvranıyorum sanki hap orda kalmış gıbı sancı gırıyor çok fena süt ısıttım demir ilacıda içtim acaba omu kaldı anlamadım durulmıcak gibi bir agrı yarınada gecmesse dr gidicem:(

Kizlar nasilsiniz.hepinizin gobuslerine guzel bir gun olsun.hafta sonu diye yayildim yatiyorum.demin bisi keserken koca bicakla parmagimi kestim durmuyoda kan.daha once dikiş atmislardi simdi de okadarlik oldu heralde ama istemiyorum. Azcik batikonlu pamukla sildim bir zarari olurmuki batikonun sildikten sonra korktum.

dilory çok geçmiş olsun canım,sen yine de bir dr a git istersen ne olur ne olmaz.

ne güzel inşallah benim ki de iyi çıkar,salı günü kan vermeye gideceğim.

Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor ben yoruldum bugun annemle yengem geldi camlarımı sıldı bende mutfak dolaplarının altını sildim üstler kaldı evi temizledim yoruldum baya... Şimdide migde agrısından kıvranıyorum sanki hap orda kalmış gıbı sancı gırıyor çok fena süt ısıttım demir ilacıda içtim acaba omu kaldı anlamadım durulmıcak gibi bir agrı yarınada gecmesse dr gidicem:(

geçmiş olsun canım, demir ilacını süt ile içtim demişsin, yanlış bilmiyorsam süt ve süt ürünleri tüketiminden en az 2 saat sonra demir ilacı alınması gerekiyor. süt ve süt ürünleriyle birlikte alınırsa demir ilacı, demir emilimini engelliyormuş ama mide ağrısı yapar mı orasını bilemicem? mesajı gece yazmışsın şimdiye inşallah ağrın geçmiştir tatlım...

Kızlar ikinize de geçmiş olsun, inşallah bugün rahatsızlıktan eser yoktur ve bomba gibisinizdir.

geçmiş olsun canım, demir ilacını süt ile içtim demişsin, yanlış bilmiyorsam süt ve süt ürünleri tüketiminden en az 2 saat sonra demir ilacı alınması gerekiyor. süt ve süt ürünleriyle birlikte alınırsa demir ilacı, demir emilimini engelliyormuş ama mide ağrısı yapar mı orasını bilemicem? mesajı gece yazmışsın şimdiye inşallah ağrın geçmiştir tatlım...

Kızlar ikinize de geçmiş olsun, inşallah bugün rahatsızlıktan eser yoktur ve bomba gibisinizdir.

sütle içmedım canım 2 saat sonra ıctım sütü hepsı ama hepsını gerı cıkardım zaten:5:
sankı hap orada kalmıs gibi sancı gırıyor cok fena ..sabah kahvaltı yaptım gene agrıyor ama dunku kadar cok deıl ıns geçer

sütle içmedım canım 2 saat sonra ıctım sütü hepsı ama hepsını gerı cıkardım zaten:5:
sankı hap orada kalmıs gibi sancı gırıyor cok fena ..sabah kahvaltı yaptım gene agrıyor ama dunku kadar cok deıl ıns geçer

Eğer kan değerlerin iyiyse aslında demir ilacına da gerek yok, mahvediyo mideyi kimbilir başka nereleri, en güzeli demirde nede varsa onlardan yemek, pekmez iç, baklagil ye, bide ciğer de vardı sanırım demir, yeşil yapraklı sebzeler de var. Zaten biz de hepsini yiyoruz.Çok geçmiş olsun

Eğer kan değerlerin iyiyse aslında demir ilacına da gerek yok, mahvediyo mideyi kimbilir başka nereleri, en güzeli demirde nede varsa onlardan yemek, pekmez iç, baklagil ye, bide ciğer de vardı sanırım demir, yeşil yapraklı sebzeler de var. Zaten biz de hepsini yiyoruz.Çok geçmiş olsun

canım ben et balık cıger yıyemem anca köfte kıyma seklınde yıyebılıyorum etı cıgneyemıyorum :25:
dr o yuzden verdı bana demır ılacını kan degerlerım ıyıdı aslında ama bılmıyorum cok fena oldu dünnn gastrıt vardı zaten bende omu azdı ne oldu anlamadımmm hap kalmıs gıbı bı hıs var orda agrıyor :50:

canım ben ilk hamileliğimde bi gün bağırsak sancısından ikibüklüm kalmıştım peşinden ishal kan ilacını aç karnına alıyordum drla konuştuğumda aç karnına almamdan dolayı artık toleransı kalmamış gibi bişi demişti artık yemeklerden 2 saat sonra alıyorum

kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)

kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)

geçmiş olsun canım.. Rabbim korusun bebeklermizi..:16:

canım ben ilk hamileliğimde bi gün bağırsak sancısından ikibüklüm kalmıştım peşinden ishal kan ilacını aç karnına alıyordum drla konuştuğumda aç karnına almamdan dolayı artık toleransı kalmamış gibi bişi demişti artık yemeklerden 2 saat sonra alıyorum
yok canım ben tok alıyorum zaten organık bıde mıgdeye hıc bır zararı yok dedı bayadır kullanıyordum ılk defa dun oldu :43: Bugun bıraz daha iyiyim

canım gecmıs olsun ama ıyıymişş bebısınn demekkı pazar gunu sabahı dısarı cıkmak ıstemıs canı :)) ne guzel gordun rahatladın

Back
X