cinsiyetlerini öğrenemedik bizde. maşallah ne güzel kilo almışsınız. bi ben varım sanırım 4 ayda 6 kilo alan:) istirahat çok önemli canım ihmal etme sakın. en çok senin bebişlerin cinsiyetini merak ediyorum ben. inşallah sağlıkla gelsinler..
canım sagolasın.. valla elimden geldiğince istirahat ediyorum. zaten belli bir zamandan sonra yatacağım düşüncesiyle kendimi cok bunaltmamaya çalışıyorum. cunku inanılmaz psikolojiyi bozan bişi sürekli yatmak.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılı zaman geçecek inş..
cnm evet büyümüyormuş ama benm zaten erken doğum ve ikiz ya kesin ufacık olurlar belki 9aya kadar kullanırm. bide mecbur ufak olması lzım yoksa nasıl sığdırırım. zaten 6 aydan sonrada allah nasip ederse oda yaparız. ben kesin bunu almaya karar verdim bitanem. kız ne üçü sılayla mı karıştırdın 2tane alcaz teyzoşuuu
cnm ankara acityde alt katta chicco mağzasında geçen hafta sordum, kampanyada şuan dedi 219flndı fiyatı.
cnm çok iyi yapmışsın çok araştrdım ben memnun kalcamızı düşünüyorum. bende setini alıcamda yanında aventin steril mak. da almak istyorum. birlikte alayım diye netten almadım. h.sonu bende almış olurum. şimdiden güzel günlerde kullan inş.
ay cnm benimm şükürler olsunnn rabbim yaşatmasn birdaha. kız ne eviii bıraksana ya pasaktan ölen olmadı merak etmene çektiğini sen biliyosun günlerdir. ayağını uzat oğluşunla ilgilen dinlen bol bol.
ayy cnm hdi hayırlı olsun darısı bana olsun. çok şanslısn bi kız bi erkek herkese nasip olmaz. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. duların için allah razı olsun.
baharımmm sorma beni anlatmışsın resmen. gece wc ye kalkarkn bile eşimi uyandırıyom o tutup kaldırıyo. kıçımın üstüne oturamıyorum. bnm işte sabah 9 akşam 7. resmn sandalyede belimin üzerine oturuyom yayılarak. kalkarken de utanmasam bağırcak gibi oluyom. okadar ağrım oluyor. resmen kıçım uyuşuyor yaaa... zayıfım ama göbeğim kocaman oldu. her gören fark edyo benide. sanırım bünyemde zayıf olunca vüct kaldıramıyor 2 çocuğu. bni sürekli diyetisyenim tartıyo. 2 haftada 1,800kg almıştım. şimdide 1 haftada 1,200 aldım. çok hızlı almaya başladım son 3 haftadır. ama zaten 47 ile hamile kaldığım için boyda vardı anca normal kiloma yeni ulaştım. 54 lere geldim şükür.
offf bana ikiz için 475 dediler. bn ona yuhhh diyodummm şimdi seni görünce şükretmeye başladım. aman tek sağlkla kucağımıza alalım bitanem de parası pulu batsın
aynen oyle canımm. ayrıntılıdan hayırlı haberlerle dönmek paha biçilemez.. ins sıkıntısız alırız kucağımıza bebişlerimizii