2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım özele izin yok hala. Ama burdan yazabilirim,bi sakıncası yok benim için. Ben batıkent Bilgi hastanesine gidiyorum. Doktorum da orda, aynı hastanede ayrıntılı ultrasyon yapacaklar. Ücret 100TL. dediler.

Canım teşekkür ederim. birçok kişi bilgiye gidiyor sanırım.

ben de akropolden fiyat aldım oraya gidiyorum normalde de 150 tl dediler.

bir de eyüp ekici var baya bi ünlü ama en az 350 sanırım orda da.

yarın br de 29 mayıs hastanesini arayacagım bakalım hayırlısı.

BU arada herkese hayırlı kandilller diliyorum. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun Rabbim inşallah hepimizin ve tüm bebek bekleyen annelerin dualarını kabul etsin sağlıcakla hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

bebek isteyenlere tez zamanda tatmayı, hastalara şifayı, dertlilere devayı,borçlulara edayı ve ülkemize huzur nasip etsin inşallah.

bir haftadır yoktum yazmaya fırsat da olmadı.

asyaeren ,nehar ve guzel sonuç alanlar cok sevindim sizin adınıza.

seleyhus ,filiz ve diğer hatrılayamadırım rahatsız olan arkadaslar cok geçmiş olsun.

sonuç bekleyenler inş guzel haber alırsınız hepiniz.

burcakcım beşik bilgisi için sağol en kısa zamanda acity ye gidicem inşallah:))

hepinizi ve o tatlı mı tatlı bebişlerinizi öpüyoruz bebişimle:))

hayırlı kandilller..

dualarımı okudum geldım rabbım ınsallah kabul eder.. Son 1 gun kaldı kızlar sonucun cıkmasına ıycene strest oldum ya ınsallah ıyı cıkar yarın amcamın kızının mevludu var iyi cıkarda orda huzursuz olmam allahımmm :50:

yaaa cinsiyeti belli olmayan bir ben mi kaldım yawww ayın 14 .de göstercek inş
artık bişeyler almak istiyoruz bizdeee

birde bnm doktor hala istirahat halinde tutuyor beni arayıp soranlara ev hapsindeyim
diyorum hatta tv de bi kanal var deniz keyfi die orda deniz manzalarına bakıyorum sesleri dinliyorum
yaşlılar gibi balkondan gelen geçene bakıyorum güya ne çok şey yapcaktım yok hamile yogası pilatesi yüzmesi:37:
nerdeeeeeee neyse hayırlısı böyleymiş demekki bebeklerimiz iyi olsunda

bide bu mübarek günün hürmetine rabbim isteyen herkese annelik duygussunu tattırsın

kızlar naptınız aldınızmı mustela kremı kararsız kaldım ya napsam kı eşimde al dıyor ..
Bıde gogus ucu ıcın yara kremı varmıs MUSTELANIN 33 tl cok ii dıyorlar ki gogus ucları cok yara oluyor bebek emmekten cok cok ii marka kullanmamıs gerekmiş 7.ayında baslanıyormus gogus kremıne yara olmaması ıcın

Son düzenleme:
kızlar naptınız aldınızmı mustela kremı kararsız kaldım ya napsam kı eşimde al dıyor ..
Bıde gogus ucu ıcın yara kremı varmıs 33 tl cok ii dıyorlar ki gogus ucları cok yara oluyor bebek emmekten cok cok ii marka kullanmamıs gerekmiş 7.ayında baslanıyormus gogus kremıne yara olmaması ıcın

filizcim ben daha önce demiştim sana ben 12 haftada fln aldım hem nemlendiricisini
hemde çatlak kremini gögüs kremininde numunesini verdiler bide banyodan sonra bebeyagı sürüyorum
benim tenim çok kuruda ondan şimdilik memnunum,bide bugün ayşe öner vardı tv de
gögüs kremlerine dogumdan önce başlamak gerek dedi o da bencede 8 ayda fln başlansa iyi olur gibi

sağol balım :54: Sen kızın olacak gibi demiştin :))) ekşi yiyordum ama erkek mişşş:))))))
evet canım kızım olucak nasıpse bende eksı cok yedım :1:
filizcim ben daha önce demiştim sana ben 12 haftada fln aldım hem nemlendiricisini
hemde çatlak kremini gögüs kremininde numunesini verdiler bide banyodan sonra bebeyagı sürüyorum
benim tenim çok kuruda ondan şimdilik memnunum,bide bugün ayşe öner vardı tv de
gögüs kremlerine dogumdan önce başlamak gerek dedi o da bencede 8 ayda fln başlansa iyi olur gibi

canım nemlendırıcım var aldımda catlak ıcın almam lazım ıyı bır marka cunku annemde ablamda catır catır catlamıs cok fena hemde baya baya catladılar..karın yapım dar benım bide.alıyım ozaman hazır ındırımdeykende.
Gogus kremınıde alıcam mustelanın 33 tl oda. Bana 7. Ayda baslamam gerektıgını soledıler 2 ay kullan dedıler yarayı onceden engellıyormus :44:

evet canım kızım olucak nasıpse bende eksı cok yedım :1:

canım nemlendırıcım var aldımda catlak ıcın almam lazım ıyı bır marka cunku annemde ablamda catır catır catlamıs cok fena hemde baya baya catladılar..karın yapım dar benım bide.alıyım ozaman hazır ındırımdeykende.
Gogus kremınıde alıcam mustelanın 33 tl oda. Bana 7. Ayda baslamam gerektıgını soledıler 2 ay kullan dedıler yarayı onceden engellıyormus :44:

bnm annemde çatlamış ama 4 tane dogurmuş ondan olabilir belki,ben tam fiyatları bilmiyorum
çünkü eczacı bana mustelada %15-20 indirim yapıyor bütün çocuk ürünlerinide ordan alcam
dogal oldugu için 7 ayda başlamak mantıklı,gögüs acısıda çok fena oluyomuş elimizden ne geliyorsa yaparız valla olmaması için

çatlaklar için ne zaman krem kullanmalıyız ve markası ne olmalı kızlar...

cnm genelde kremlerin üstünde 3-4 aydan itibaren diyor ama ben 3te başladım
çünkü çok kuru bir cildim var hatta pul pul döküldü ancak kremlere başlayınca geçti
ben mustela kullanıyorum hem çatlak hem nemlendiricisini
piyasada çeşit çeşit ürün var tabi

Göğüs kremini bende 7. ayda kullanmayı düşünüyorum canım ama Lansinoh diye bi marka duymuştum ben onu alırım diye düşünüyordum. Bebeği emzirirkende silmeye gerek yok doğal diyorlardı. Mustelanın ki nasıl acaba onla ilgili bi bilgim yok.

cnm genelde kremlerin üstünde 3-4 aydan itibaren diyor ama ben 3te başladım
çünkü çok kuru bir cildim var hatta pul pul döküldü ancak kremlere başlayınca geçti
ben mustela kullanıyorum hem çatlak hem nemlendiricisini
piyasada çeşit çeşit ürün var tabi

mustela nın bebeğe bir zararı yoktur demi canımmm bende şimdiden başlayayım

cnm lansinol de mustelada iyi bnm görümcemin 7 aylık bebeği var 2 sinide verdi dr
memnunda kaldı mustelada doğal içerikli bebeğe bi zararı olmaz ztn dünyada en çok tercih edilen
bebek ürünleri markası doktor herşey için onu önermişti kendimi satıcı gibi hissettim yawww:1::1:

Hevukkkkk cinsiyet belli oldumu canımmm:52: rüyamda senin kızın olmuş gördüm benim kızım oluyooo:1:

Rüya görenindir canım bana görmüşsün ama kendi kızını görmüşsün Maşşallah yavrun inşallah sağlıkla gelsin..
Benim belli değil ben korkudan gelemiyorum buraya hahaha ya ben sizin listede kendime oy verdim vallahi sonuçları görebilmek için meğer oylamadanda görünüyomuş erkek oylamıştım affedin beni :26::30:
Ben dah 11 haftadayım nasıl geçicek günler bilmiyorum.

Back
X