asyaeren gözün aydın canım hep aklımdaydın
çok sevindim derin bi ohh çekmişsindir..
Allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize
tam çıkıyordum seni gördüm son anda canım sen nasılsın birkaç gündür görmüyorum seni sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asyaeren gözün aydın canım hep aklımdaydın
çok sevindim derin bi ohh çekmişsindir..
Allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize
ben hep yanlış tahmin ediiyorum zaten:) kendime erkek erkek dedim benim kız çıktırabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütüp damatlığınıda göstermeyi nasip etsin canımm
kızlar nasılsınız bebişler nasıl bizde artık cinsiyetini öğrendik![]()
Canım özele izin yok hala. Ama burdan yazabilirim,bi sakıncası yok benim için. Ben batıkent Bilgi hastanesine gidiyorum. Doktorum da orda, aynı hastanede ayrıntılı ultrasyon yapacaklar. Ücret 100TL. dediler.
gozun aydın canım oglusun gelıyormuss![]()
kızlar naptınız aldınızmı mustela kremı kararsız kaldım ya napsam kı eşimde al dıyor ..
Bıde gogus ucu ıcın yara kremı varmıs 33 tl cok ii dıyorlar ki gogus ucları cok yara oluyor bebek emmekten cok cok ii marka kullanmamıs gerekmiş 7.ayında baslanıyormus gogus kremıne yara olmaması ıcın
evet canım kızım olucak nasıpse bende eksı cok yedımsağol balımSen kızın olacak gibi demiştin :))) ekşi yiyordum ama erkek mişşş:))))))
filizcim ben daha önce demiştim sana ben 12 haftada fln aldım hem nemlendiricisini
hemde çatlak kremini gögüs kremininde numunesini verdiler bide banyodan sonra bebeyagı sürüyorum
benim tenim çok kuruda ondan şimdilik memnunum,bide bugün ayşe öner vardı tv de
gögüs kremlerine dogumdan önce başlamak gerek dedi o da bencede 8 ayda fln başlansa iyi olur gibi
evet canım kızım olucak nasıpse bende eksı cok yedım
canım nemlendırıcım var aldımda catlak ıcın almam lazım ıyı bır marka cunku annemde ablamda catır catır catlamıs cok fena hemde baya baya catladılar..karın yapım dar benım bide.alıyım ozaman hazır ındırımdeykende.
Gogus kremınıde alıcam mustelanın 33 tl oda. Bana 7. Ayda baslamam gerektıgını soledıler 2 ay kullan dedıler yarayı onceden engellıyormus :44:
çatlaklar için ne zaman krem kullanmalıyız ve markası ne olmalı kızlar...
canım nemlendırıcım var aldımda catlak ıcın almam lazım ıyı bır marka cunku annemde ablamda catır catır catlamıs cok fena hemde baya baya catladılar..karın yapım dar benım bide.alıyım ozaman hazır ındırımdeykende.
Gogus kremınıde alıcam mustelanın 33 tl oda. Bana 7. Ayda baslamam gerektıgını soledıler 2 ay kullan dedıler yarayı onceden engellıyormus :44:
cnm genelde kremlerin üstünde 3-4 aydan itibaren diyor ama ben 3te başladım
çünkü çok kuru bir cildim var hatta pul pul döküldü ancak kremlere başlayınca geçti
ben mustela kullanıyorum hem çatlak hem nemlendiricisini
piyasada çeşit çeşit ürün var tabi
Hevukkkkk cinsiyet belli oldumu canımmmrüyamda senin kızın olmuş gördüm benim kızım oluyooo
![]()
ben kaçtım kociş gelmek üzere![]()