2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....

canım bende köyden süt alıp içiyordum ama sonra kokmaya başladı, bir yudum bile alamadım ağzıma.. bende kutu süt alıyorum hiç yoktan iyidir diye, köy sütünü de yoğurt yapıp yiyorum ya da ayran, böylece doğalından da faydalanmış oluyorum.. doktora da süt içemiyorum bazen dedim, kalsiyum ilacı verdi suda eritilen öyle idare ediyorum.. inşallah bebişime yarıyordur...

Şok şok şok benim eşim ve vahsihatun sınıf arkadaşı çıktı :52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yok olmaz asla :)))
iki kişiden birinin ismi eşimin ismi:)
hem aynı evde ne gerek var o kadar da çaresiz kalmam :)))

ist.da adam akıllı süt bulmak çok zor..kaç yerden aldım denedim yok su gibi..
kaymağıda incecik varla yok arası oluyo..
evet 20.haftadan sonra kalsiyumu çok fazla alıyomuş bebek..
yediklerinde veya takviye olarak yoksa senin vücudundakini kana geçirip alıyomuş:)vampir kuzular :))
bana süttense ev yoğurdundan ayran yap iç dedi..canıma minnet sütü kahvesiz içemiyorum zaten iyi oldu :)

Wampir kuzular :27::27::27: twilight taki gibi, Bellayı ne hale getirmişti, yok yok biizm kuzular kuzu gibi masum :16::16::16:

ne kadar guzel yazmıssın arkadasım senı tebrık edıyorum vallahi.. benım ıcın cınsıyet hep son planda idi benım ıcın zaten bır mucıze bu bebek rabbıme dua ettım saglıkla sıhhatle kavustur dıye.. rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle kavusturmayı nasıp etsn ınsallahh..

hahaha vahsı yazdı şok oldum :53::1:

saol canım benım ya surda bırbırmızı tanımıyoruz dunyanın en muhtesem duygusunu bırbırmızle paylasıyoruz belkıde en yakınmzdakılere anlatamadıklarımızı bebegının saglıgıyla ılgılı bırınız olumsuz bırsey yazsa ben cok uzuluyorum bugun dokotra gıderken köpek vardı bır bacagı yokdu agladım onu gorunce ben herkez ıcın dua edıyorum herkez saglıklı sıhatlı bebegını kucagına alsın ve burda dogum hıkayesını analtsın bızde heycanla okuyalım inşallah

kızlar tunaydın.anca fırsat buldum yazıyım barı bende.sabah sabah yanlıs anlasılmalar olunmus gerılınmıs.ayrıntılı ultrasonu konusmussunuz benım doktorumda 4 boyutluyla bakıyor ama ıkıside Perınatolojı uzmanına yonlendırdı daha ıyı olur dıyerek.cunku bebegım asagıda plasanta ve bebek arasına kanama alanım vardı ıyıce bır baksınlar erkne dogum rıskınede bakılsın dıyerekten.bende onlara uyup kabul ettım.200 tl ekstra bı ucret olucak bana.ama doktorlar kendılerı de bakabılıyormus.yanı doktor sozu dınlemek lazım sanıyorum.bızden daha tecrubelıler.

bu arada bende ufak tefek seyler aldım ındırımden ama henuz oyle bır alısverıs telası baslamadı bızde herkes erken dıyor.
ama kızımızın ısmıne karar verdık LİNA koyucaz. hurma fıdesı,ıyı guzel huylu sevecen,bırde kucuk ırmak gıbı anlamları var.

basta eslina,mina,almira arasında kalıp buna karar verdık.

En ıyısı kendi doktoru na güvenmek ve onu dinlemek doktorların hepsının kendine haz farklı istek ve önerileri oluyor o onu istedi
veya istemedi diye düşünmemek lazım sonuçta bence yanlış bir şey yapmazlar.ama başka doktor farklı bir şey yapınca da onu karalamamak lazım .( yok işte ne gerek var eğitim almadılarmı 100 doktor baksa ne olur diye)Gerisi dua edip en ıyısını ıstemek. Benım de kızım olsaydı Hayat koyucaktım belki fikir olur isim arıyanlara.

Wampir kuzular :27::27::27: twilight taki gibi, Bellayı ne hale getirmişti, yok yok biizm kuzular kuzu gibi masum :16::16::16:

bende zayıfladıkça hep bella gibi oldum diyodum
eşim sana da kan içirelim diye dalga geçiyodu..
kuzular iyi beslensinde emsinler iliğimizi kemiğimizi önemli değil:)

Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....
Marketten aliyorum kuzum ben , dag mandirasi gecmisteki gibi bisi yaziyor :)) 0,9 yagli

Arkadaşlar epilasyon aleti alan veya tavsiye edecek olan var mı? Ama cılız tüyler için pürüzsüz bir cilt için :)) yarın almayı düşünüyorum ama karar veremedim :(

Canim gecen yil braun silk epil aldim numarasi 5377
Suyun altina sokuyorsun her yanini yikiyorsun sarjina falan hicbirsey olmuyor .. Cokta iyi .. Koltuk alti 1 dakka bile sumuyor :))
Kuvetted kullanabiliyordum .. Israrla tavsiye ederim ..

Kurtlucum moralini biraz duzelmis gordum cok sevindim , ahmet i uzme annesi ..
Benimde oglum kiza hevesli halada ayni , sanirim caillou nun kiz kardesi rosieden etkilendi :)))

Amma kaynatmışsınız bir yemek yapayım dedim :)) bende oğlum olacak diye erkek isimleri araştırmıştım paylaşayım sizinle
Semih
Yiğit
Kaan
Selim
Eren

Soyadımızla uyumlu diye kaanı tercih edecektik ama elifim geliyor :)))

Bu arada kızlar hamilelik takvimimi okuyun beyaz akıntıların geleceğini söylüyor bende de bu ara sıklaşmıştı doktorum normal gelecek demişti burdada okuyunca daha iyi oldum :))

saol canım benım ya surda bırbırmızı tanımıyoruz dunyanın en muhtesem duygusunu bırbırmızle paylasıyoruz belkıde en yakınmzdakılere anlatamadıklarımızı bebegının saglıgıyla ılgılı bırınız olumsuz bırsey yazsa ben cok uzuluyorum bugun dokotra gıderken köpek vardı bır bacagı yokdu agladım onu gorunce ben herkez ıcın dua edıyorum herkez saglıklı sıhatlı bebegını kucagına alsın ve burda dogum hıkayesını analtsın bızde heycanla okuyalım inşallah
aynen ole cANIM .. bende uzuluyorum kı benım ve bırcok arkadasımın tedavı ıle oldu belkıde ondan cok pıpırıklıyız ..allaha hamd olsun genede 2 bucuk sene ıcınde kavustum bebegıme benden daha cok uzun surede bekleyenler var hep dua edıyorum rabbım onlarada yasatsın dıye :5:
ıns canım benım ıns onlarda gelıcekk zamanla.. rabbım kımseyı evladı ıle sınamasn :16:

kızlar şu soda ısınede bır sey bulalımmm:1::1::1: hangı sodayı alıp ıcsek kı en dogalı hangısı dr gunde 1 soda onerıyor :8: eşim ıcme dıo ama arada ıcıyorm buarada yuruyuslere baslıcaz aksamları 3 kılo aldım 4 ayda normal dıo dr ama kıloyuda hıc sevmıo kendıleri :33:

canım ben de herkesi seviyorum topikte,ben sadece neharı duymuştum yiğit ismi koyacak diye hatta ona da katılıyorum salla gitsin demiş bana,bugün ilk defa güldüm inan ki,buradaki herkes önemli benim için çünkü dünden beri patlayacakmışım gibi hissediyordum sizlerle yazıştıkça açıldım,üstümdeki ağırlık kalkmaya başladı.

saol canım benı anladıgın ıcın.bılıyorum bıraz canının sıkkın oldugunu.hatta sabah sana mesaj yazdım hafıften de kızdım bebısını uzuyorsun dıye okursan hatırlarsın:4:aklımda nıckı kalan bırkac kısıden bırısın:34:

kızlar şu soda ısınede bır sey bulalımmm:1::1::1: hangı sodayı alıp ıcsek kı en dogalı hangısı dr gunde 1 soda onerıyor :8: eşim ıcme dıo ama arada ıcıyorm buarada yuruyuslere baslıcaz aksamları 3 kılo aldım 4 ayda normal dıo dr ama kıloyuda hıc sevmıo kendıleri :33:

tatlım bende sısıyorum gıt gıde ama gobegım cıkmadı hala:) korkumdan cok cıkıp yurumekte ıstemıyorum hos gun ıcınde hareket halındeyım.soda degıl tatlım ıcmemız gerekn maden suyu.turkkızılayın kını ıcıyorum ben. sodalar gazlı ıcecek olarak gecıyor su meyvelı araomalı olanlardan uzak durun.sırmanın maden suyunuda içiyorum arada.

canım bende köyden süt alıp içiyordum ama sonra kokmaya başladı, bir yudum bile alamadım ağzıma.. bende kutu süt alıyorum hiç yoktan iyidir diye, köy sütünü de yoğurt yapıp yiyorum ya da ayran, böylece doğalından da faydalanmış oluyorum.. doktora da süt içemiyorum bazen dedim, kalsiyum ilacı verdi suda eritilen öyle idare ediyorum.. inşallah bebişime yarıyordur...

benim dr hiçbişey vermiyo hap olarak, onu yiyemiyosan bunu ye diyo süt içemiyosan yoğurt oda yoksa peynir gibi :)) inşallah bebeişlerimize yarar amin

bende zayıfladıkça hep bella gibi oldum diyodum
eşim sana da kan içirelim diye dalga geçiyodu..
kuzular iyi beslensinde emsinler iliğimizi kemiğimizi önemli değil:)

O kadan da değil iliğime kadar sömürmesin sıpa :1:, ne hale gelmişti öyle , sonunda o kadar güzel olcaksak neden olmasın :1: süper güçler isterim ama

Marketten aliyorum kuzum ben , dag mandirasi gecmisteki gibi bisi yaziyor :)) 0,9 yagli

Canim gecen yil braun silk epil aldim numarasi 5377
Suyun altina sokuyorsun her yanini yikiyorsun sarjina falan hicbirsey olmuyor .. Cokta iyi .. Koltuk alti 1 dakka bile sumuyor :))
Kuvetted kullanabiliyordum .. Israrla tavsiye ederim ..

Kurtlucum moralini biraz duzelmis gordum cok sevindim , ahmet i uzme annesi ..
Benimde oglum kiza hevesli halada ayni , sanirim caillou nun kiz kardesi rosieden etkilendi :)))

Bende markette bi dolanıyım bakıyım günlük süt deniyim iyyyak

Meraba kızlar :) Dün devlet hastanesine gittik bide ordaki dr.u deniyim dedim ama ameliyatı varmış o yüzden bugüne kaldı. İnşallah bebeğimide görebilirim gidince :) Hastaneye gidince eşim farketti GEBE OKULU varmış. Sorduk nedir bu diye hamilelere haftada 1 gün ders veriyorlarmış. Önce teorik bilgi ardından da egzersiz yaptırıyorlarmış. 2 saat kadar sürüyor dediler. Başlayalı 5 hafta olmuş ama bundan sonrakilere bende katılmayı düşündüm. Yararlı olur diye düşünüyorum. Belki sizin bulunduğunuz yerlerde de vardır. Güzel bir uygulama hoşuma gitti doğrusu.

Banada 20. haftada demişlerdi canım. Şu an 18+1 iz bizde. 20+0 da giderim diye düşünüyordum bende.

Bende pek farkında değildim ama eşim dedi tuzu artırdın sanki sen yemeklere ayrıyeten tuz atıyorsun vücudun istiyo heralde diye. Evimize çıkalı 2 ay olduğu için yeni yeni yemek yapıyorum bende yemekleri tuzsuz yapıyorum diye düşünüyodum :9:

eğer çalışmıyo olsaydım bende mutlaka giderdim tatlım zeynep kamil hastanesinin var diye duymuştum bende

SELAM PITIRCIKLARIN ANNELERİNE :emir_bebek:TOPİK ÇOK SAKİN GELDİ BU ARALAR. BİZİM BUGÜN SAAT 4 TE KONTROLÜMÜZ VAR HATIRLAYANLAR BİLİR 4 DR DENEDİM İLK DRUMA BUGÜN GERİ DÖNÜYORUM BEN ETTİM SEN ETME DİCEM:14::14: BAKTIM EN İYİSİ OYMUŞ:43: BU SAYEDE SU TOPUMU BİR KEZ DAHA GÖRECEM 2 TANE ÇİKOLATA YEDİM BİRAZ ÖNCE BEN GİDENE KADAR KANA KARIŞIR OĞLUŞUM HAREKET EDER UMARIM SİZLER NASILSINIZ NE VAR NE YOK HERŞEYCİKLER YOLUNDA MI

canım çikolata değilde doktorum yüzde yüz meyve suyu iç dedi bana bebiş ozaman haraketleniyormuş belki işine yarar aklında bulunsun...

bendeki mantar sanırım sapsarı, sürekli günlük ped ve iç ç. değiştirmekten bir hal oldum.
yarın doktor kontrolümde tekrar idrar testi ister kesin ve sorarım unutmam inşallah mantar mı diye

günlük pedler çokta sağlıklı değil gibi geliyor ben hep şu kağıt havlular varya onlardan koyuyorum sıksıkda değiştiriyorum şükür şimdiye kadar hiç yaşamadım. :nazar:

kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm

hayırlı uğurlu olsun canım rabbim damatlığınıda göstersin inşallah .

Kızlar oğlumuza isim konusunda çıkmazdayız. Doğru düzgün isim bulamıyoruz. Rüzgar, Çınar ve Eymen'den bıkkınlık geldi. Nerdeyse 10 kişiden 8'i oğluna bu isimleri veriyo :19:

Ben Yiğit ya da Aras diyorum. Özellikle Aras benim de eşimin de inanılmaz içine sindi fakat anlamı bizi çok üzdü ve vazgeçmek zorunda kalıyoruz.:43:
Aras: Kalın Yün, At kılı anlamında
Sahip çıkılan buluntu
Doğu anadoluda bir ırmağın adı (Aras nehri)

Yiğit nasıl sizce???

Atlas nasıl kızlar???

neharcım atlas ismini çok sevdim bence düşün derim...

selam kızlar nasılsınız??
ben ANCA geldım eve dr aradı 4 lu testımız cok sukur rabbıme guzel cıkmıs ama degerlerı nasıl kaca kac dıye sormadım guzel gayet ii dedı ... ayrntılı ultrasyonu sordummm şok şok şokkk beleşşşşşşşşşş zaten 4 boyutlu ıle bakıyorum ekstra para alınmıyor dedi nasıl sasırdım anlatamammmmmmmm ..zaten her gıtmemde kolunu bacagını kaburgasını olcuyordu..randevumu ılerı tarıhe attım 20+3 erken olur dıye zaten 20 23 haftalar arasında yapılıyor dedi..21+3 olucak ayrıntılısı .allaha sukur bıde bunu atlatırsak korkularımız azalır..
gecmısı okumadım umarım herkez ıyıdır :16:

o bari iyi zaten alıcaklarını almışlar filizim bırakta onuda beleşe yapsınlar.:1: hem ne demişler nerde beleş oraya yerleş:33:

siteye yeni katıldım ve 3 aylık hamileyim tuzla özel hastanesinde bi doktora gidiyordum ama memnun olmadığım için bugun pendik medicine hospital (nene hatun) gidicez kime hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum oraya giden yada doktor bilgisi olan varmı bana yardım edebilir mi?

canım işyerinden arkadaşımın eşi pendik tarafında emsey hastanesine gidiyor doktorlarından çok memnunlar ama ismini bilmiyorum bir araştır istersen...

bı yerden konustgumuz yetmıo burdanda yazım :32::32::32:
kız benımde 2 sefer oldu ama gectii fındık badem yıom .sodayı cok kararsız kaldım hangısı en ıyıdır kı acaba:6:

kızılay içiyorum bende canım bilmiyorumki hangisi daha iyidir acep.

tatlım bende sısıyorum gıt gıde ama gobegım cıkmadı hala:) korkumdan cok cıkıp yurumekte ıstemıyorum hos gun ıcınde hareket halındeyım.soda degıl tatlım ıcmemız gerekn maden suyu.turkkızılayın kını ıcıyorum ben. sodalar gazlı ıcecek olarak gecıyor su meyvelı araomalı olanlardan uzak durun.sırmanın maden suyunuda içiyorum arada.

maden suyumu cnm tam bılemıyorum bende ıcıyorum sırma var evde arada ıcıyrum ıste ama dr onerıyor baya her gun 1 sıse maden suyunu..
meyvalılar bana soda gıbı gelmıo zaten :1:

Canım bu işin içinde biri olarak söyleyim, öyle konuşulduğu gibi kutu yada günlük sütlerde vitamin kaybı çok olmuyo, evde alıp kaynatıp ki daha çok vitamin kaybı olduğu kanıtlanmış, bide tüm zararlı bakterilerin ölüp ölmediği belli olmaması bizim içim bence daha riskli, nettende bakın hamilelere pastörize süt yoğurt ve peynir öneriyolar, vitamin açısından günlük süt uht sütlere göre vitamin daha yüksek ama ben günlük tüketemediğim için pınarın kutu organik light sütünü içiyorum, ben sadece öğrendiklerimi paylaşıyorum kafa karıştırmak değil maksadım çünkü kaynatıp içenler de var, tercih sizin ;))

suan cınsıyet ıcın uzulenlerı gorunce cok moralıozm bozuldu kızlar doktor bana cınsıyetını soyledıgınde hıc onemsemedım dırek saglıklı mı dedım . Yıllalrca cocuk bekleyen var engellı cocukları olan ınsanlar var Allahım bıze bu duyguyu vermıs tattrmıs daha ne ıstıyelkımkı benımde oglum olcak ben kız olsaydı desem oda bunu hıssetse uzulmezmı . resmnıe bıle bakınca ellerını ayaklarını boynunu sevıyrum vE Allahıma bınlerce kez sukredıyorum bundan sonra onmelı olanda sagsaglım kucagımıza almamız o benım canım ya ......sızde kendınızı boyle seylerle uzmyeın lütefen sters olmayın Allah herseyın hayrlısını versın

Canim sana katiliyorum bende ilk bebegimi kaybettim simdi sirf saglikli olsunda ister kiz ister erkek hic fark etmez benim icin. O benim canim kanim. O kadar ugrasipta bebek sahibi olamayanlar var. Sükür edelim derim bende.

o bari iyi zaten alıcaklarını almışlar filizim bırakta onuda beleşe yapsınlar.:1: hem ne demişler nerde beleş oraya yerleş:33:

kızılay içiyorum bende canım bilmiyorumki hangisi daha iyidir acep.
canım aynen sımdı zaten dr aradım :1::1::1: perınatolojı uzmanı ılgı alanıymıs rezılde oldum adama :52::52::52::52:
ınternet sıtemı ıncelemedınmı dıo :1::1::1: halbukı faceden eklı adam bende:30::30::30: ordada sıtesınde yazıomus sımdı farkettm :51:
almasın ya daha ii zaten dıyorum ya cok para verdım 2 lıdı 4 luydu derken yolundum :5::1::1::1:
sodayı ben sırma alıom genelde ama nebılım ıyımıdır ark dıo dogal maden sodası olcak anlamadım valla kuzummmmm

aynen ole cANIM .. bende uzuluyorum kı benım ve bırcok arkadasımın tedavı ıle oldu belkıde ondan cok pıpırıklıyız ..allaha hamd olsun genede 2 bucuk sene ıcınde kavustum bebegıme benden daha cok uzun surede bekleyenler var hep dua edıyorum rabbım onlarada yasatsın dıye :5:
ıns canım benım ıns onlarda gelıcekk zamanla.. rabbım kımseyı evladı ıle sınamasn :16:

Amin canım cümlemiznkini inşallahhhhj

Buarada isim konusunda kızım için ben hande düşünüyorum, ama kesin değil şebnem ismini de seviyorum koyu şebnem ferah fanı olarak ;)) aylin, pelin, ayça isimleri de güzel, eşim bizim isimlerimize uyumlu diye beste diyo ama sanki müzikle ilgilenen birilerinin koyması daha güzel diye benim içime sinmedi erkek olsaydı ben tolga düşünüyodum ama burak, yiğit, mert, kerim, koray isimleride güzel,
Birine güzel gelen isim bi başkasına güzel gelmeyebiliyo tabi, biri bana kesin şu ismi koycam dese güzel gelmesede bişey demem onun kararı ama fikrimi almak için soruyosa iyi kötü düşüncemi söylerim, burdada öle olması lasım bence fikir sorulduğu için yorum yapılıyo diye düşünüyorum

Back
X