Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm çok çok geçmiş olsun. Oğluşun azıcık korkutmuş annesiyle babasın,öyle kötü şeyler okuyup da içini bunaltma. Dualarımız seninle.![]()
canım ben yurtdışındaydım. uçakla 5 saat yolculuk yapacağım için son bi kontrolden geçtim. her sey yolunda gayet normal dedi doktor. ama burada simdiden bazı arkadaşların hissettiği gibi ufak tefek baskılar oluyodu o kadar. sonra türkiyeye döndüm.2 gün sonra doğum yapacağım doktora gittim güle oynaya. demez mi doğum başlamak üzere. direk yatış. o gün hastanede ciğer geliştirici iğne ve seruma başlandı. soraki 7 hafta hep yasaklar ve yasaklar.. uçak yolculuğu bende böyle birseye sebep olmuş sanırım. doktorumun yorumu bu...
ben tüm bunları yasadıktan sonra eger üçüz gebe olmasaydım bile cok dikkatli bir hamilelik geçirirdim. hic birseye değmez cunku. o stresi yasayacagıma 9 ay biraz kısıtlı yasarım olur biter diye düşünüyordum..
amin canım benımmm ınsallahhhhhhhben ınanıyorum saglıkla alıcaz hepımız kucaklarımıza
sılaacım nasılsın cnmmm bebıscıkler nasıl cınsıyet ogrenmedınmı halacok merak edıyorum
![]()
ınsallah 37 39 bulursun canım benımmm bol bol dınlen
bende aksam dısarı cıktımm esımle cok yurudum sımdıde kasıklarda baskı oluyorryurusem bı dert yurumesem bı dert
canımm cok sukur iyiyiz. perşembe günü nasip olursa dr kontrolümüz. eger lütfeder de gösterirlerse o zaman kesin bişi sölerim dedi doktorum cinsiyet için.umut dolu duaların için cok teşekkür ederim.. koskocaman içten bir innnnsaaaallaaahhh diyorum. ama 36 dan sora cesitli riskler gozonune alınarak tutmuyolar alıyolar. onlar dursun da doktor istediği zaman alsın ne yapalımm
Rabbim sağlıkla küvezsiz sıkıntısız kucağımıza almayı nasip eder inş..
idrar yollarında iltihap falan yok değil mi?? o da cok baskı hissetmeye neden oluyomuş sanırım..
ya 3 bebegı taşımak nasıl bı duygu ya cok muthesem bırsey olsa gerek . cennet annelrın ayagının altında derlerya sen cok sanslısın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın
bu arada bizde eşimle hafta sonu miniço ve iilke bebeğe gıttık. miniçodan asla bırsey almam dıyebılırım ama ilk bebekde pahalı geldı bana .gercı soğuksuda ıkı bebek mağazasına daha gırdık yatak ve araba fiyatları aynıydı ilke bebedeki gıbıydı. eşim park yatak ıstemme dedı takımlar varya hanı daha sonra boyu uzatılıyormuş hatta bı tarafı calısma masası felan oluyo onlar begendı onada 750 tl dedı bebek arabasınada 850 tl dedıler bence cok araştırmak lazım tek kavşağının orda esım 2 katlı bebk mağazası var dıyor orayada bakmak lazım .ilke bebden ihtşyac lıstesı aldım kadın 2.5 mılayra tamamlarsın alısverısı dıyor bıde doğum paraası var ........ inetrneten arasdırdımda özdileğin akrsısında akdenız bebe diye mağaza varmış orayada bakılabılır . eşimde lara tarafında cok var dıyo ama oraların ben daha pahalı olucagın ı düşünüyorum
gunaydın kuzumun teyzeleri.ıyı haftalar olsun hepımıze.cumartesı aksam mecbur gorus gunumuz vardı oglumla.o gun ne yedıysem cıkardım.mıdem benı hıc rahat bırakmadı.masallah oglus ıyıydı.ama kucuk adamın yuzustu yatıyordu.herhalde benım rahatsızlıgım onu da etkıledı.sızde ne var ne yok
aa, sen de mi antalyadasın.ben de ordayım canım.ama daha araştırma yapmadım.ilke bebeyi düşünüyordum ben de ama bizim beşiğimiz hazır,oğlumda almıştık ahşap beşik 9 ay ancak yatabildi hareketlilikten korktum bir sefer kendini aşağıya attı düşünebiliyor musun.ama portatif beşik almayı düşünüyorum çok kullanışlı.
Günaydın anneler,
Kandil akşamı kasığımı çok ani ağrı girdi gün boyu vardı ama geçer dedim hep geçmedi otururken bile ağrıyordu hemen acile gittik bebek rahim ağzında dediler öyle korktum kisonra kaldım o gittiğim hastanede falan ertesi gün kendi doktoruma gittim rapor verdi bugün başladım işe bebeğim yerine gelmiş bi sıkıntı yok dedi. İdrar kültür testi istedi bakalım nasıl çıkacak Allah bu korkuyu bile kimseye yaşatmasın.
3lü yada 4lü testi ne kadara yaptırdınız? Benim gittiğim hastane biraz tuzlu test için 220 dedi acaba normal mi?
Günaydın anneler,
Kandil akşamı kasığımı çok ani ağrı girdi gün boyu vardı ama geçer dedim hep geçmedi otururken bile ağrıyordu hemen acile gittik bebek rahim ağzında dediler öyle korktum kisonra kaldım o gittiğim hastanede falan ertesi gün kendi doktoruma gittim rapor verdi bugün başladım işe bebeğim yerine gelmiş bi sıkıntı yok dedi. İdrar kültür testi istedi bakalım nasıl çıkacak Allah bu korkuyu bile kimseye yaşatmasın.
3lü yada 4lü testi ne kadara yaptırdınız? Benim gittiğim hastane biraz tuzlu test için 220 dedi acaba normal mi?