2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
çocuk benim nasl istersem öyle çıkarırım.ama zaten puset ve ana kucağı en güvenlisi ve rahatı bence

Kızlar merhaba,
70*130 beşiğe 3 yaşından sonra biraz sıkışık yatıyorlar ama 3 yaşına kadar rahat ,birde park yatakların
üstünden sarkarsa çocuk devrilme ihtimali varmış ben kullanmadım bilmiyorum
ben büyüyebilen beşik almıştım ama boydan büyüyor eni yine 70 santim, boşuna yani gene sığmaz 4 yaşına gelmiş çocuk
biz şimdi ranza alıcaz, küçüğünede hazır olsun 3 sene sonra diye

siz beni kaydetmediniz bilgilerimi de yazmıştım ama , arada görünce bildiğim şeyleri paylaşıyorum

benimde ilki oğlan ama buna bir dr kız dedi başka dr erkek dedi ama olsun görümcemin kızı var 4 yaşında 12 yıl sonra oldu o yüzden bayaaa bayaaa kıyafeti var onları geçen çekinerek sordu versem kullanırmısın yanlış anlama dedi. kullanırım dedim ne olacak sanki. ha bizde heveslendikçe alırız . zaten görümcem boşandığı için kıyafetleri bırakacağı çocuğu yok .evlenirse de ilerde tekrar çocuğu olursada zaten bunların modası geçer
NE GUZEL VALLA bende hıc gocunmam ablamdan kalsa keske dıyorum ama onunda 2 bebısı vardı baya eskıdı yanı verdı hepsını mecbur alıcaz bızde etrafımdada ole kucuk cocugu olan yok ..
evet canım da yine yapamadım:17:
canım yaz yazdıgın yerın ustune bak başlık yazıo oraya yazıyoruzzzz:16:
Ben hhep vajinal kullandım öyle yan etkisi daha az oluyomuş ve etkili oluyomuş diye , bence sana da yakında bıraktırır.Sen doktora söyledinmi bırakmak istediğini, bi söyle bakalım, daha dün bhcg testleri yaptırıyoduk, bak şimdi ciciler bile almaya başladık :103::103::103: zaman çok çabuk geçiyo doğduktan sonra geceleri nasıl uyuycam diye düşünmeye başladım bide çalışırken ... Allah tamamına erdirsin inş hepimizin bebişlerini kucaklarımıza alalım huzurla inş :16::16::16:
evet daha az oluyor dedı dr ama vajınal kullanmıstım onuda kestı cunku tahrıs eder dedi sımdı kanama durdu kullanabılırsın dedi ama ben ıstemedım korkuma :1:aminnnnn kuzummm :16:
yarın görüş günümüz :1: 14:45 özledim paşamıııı yuppii:16::16::16:
oyy neguzellllllllll benım dahaaaaaaaaa taaaaaaaaaa ay sonunda 27 sınde :5::5::5:
Kızlar merhaba,
70*130 beşiğe 3 yaşından sonra biraz sıkışık yatıyorlar ama 3 yaşına kadar rahat ,birde park yatakların
ben büyüyebilen beşik almıştım ama boydan büyüyor eni yine 70 santim, boşuna yani gene sığmaz 4 yaşına gelmiş çocuk

siz beni kaydetmediniz bilgilerimi de yazmıştım ama , arada görünce bildiğim şeyleri paylaşıyorum
canım gormedım ben gorsem yazarımmmm bıdaha yazarsan eklerım lısteye canımm kusura bakmaaaa :16:

Kızlar merhaba,

bizimki büyüyen yataktı benim oğlumda 3 yaşına kadar yattı sonra büyütünce normal yatak oldu. bende park yatağı zaten 1-2 yaşına kadar idare etsin diye istiyorum ondan sonra cinsiyete göre ya ranza alırız yada ayrı yatak ilerde odaları ayırabilmek için

kızlar buarada bısey paylasıcam sızınle bezelye,semizotu, bol bol tuketmek lazımmıs dr demıstı bana ama ben 2 sınıde pek severek yemıyorum ama mecbur yapıyorum haftada 1.. balıkda yıyemıyoruzz zaten hıc sevmem balıgı sıze dr balık hapı verdımı? bi kaç arkadasa 6. aydan sonra demıste benım dr gerek yok dedi

kızlar buarada bısey paylasıcam sızınle bezelye,semizotu, bol bol tuketmek lazımmıs dr demıstı bana ama ben 2 sınıde pek severek yemıyorum ama mecbur yapıyorum haftada 1.. balıkda yıyemıyoruzz zaten hıc sevmem balıgı sıze dr balık hapı verdımı? bi kaç arkadasa 6. aydan sonra demıste benım dr gerek yok dedi

bende oğlumda hiç balık yiyemedim adını biile duymaya tahammülüm yoktu bende hap falan kullanamdım sadece bol bol ceviz yedim. bundada tavuk yiyemiyorum. balık ve siyah et ise çok az zorla

Bezelyeyi bilmiyorum ama semizotunu ben de duydum ve haftada bir kaç gün yiyorum. Semizotunu doğrayıp,sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum,üzerine de zeytinyağı gezdiriyorum harika oluyor.Yiyemiyorsan böyle deneyebilirsin. Ay kimsenin canı çekmemiştir rahat rahat yazdım ama kusura bakmayın,sadece alternatif sunmak istedim.

Selam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?

fiyatları çok uygun, her yerde bunlardan var ama uçuk fiyatlar. kaç yıl kullanıyorlar bilmiyorum ama ben tek yatak ve şifonyerle 2 duvara monte raf alacağım sanırım

Evet fiyatları iyi gibi geldi bana ama kullanan memnun kalan varmı bilmiyorum.Ben de şifonyer düşünmüştüm ama asılacak eşyaları da olursa bizim dolaplarda sürünmesin diye büyük alayım diyorum,bakalım.

ben karadenızlı olarak balığı cok sevrım :) keşke kıs olsaydı bol bol yerdım . yazın zor yemek bızım burda hamsı tava yapan bıeyr var haftda bır oraya gıdıp yemeğe calısyorum ama kısınkı tadı yok hap verse onuda ıcerım kıs gebelerı cok sanslı bence balık bol dıger sebze cesıtelrıde bol . bu arada derotunu bende duydum hatta ben yumurtayı haşlayıp dereotu ve maydonuz doğruyorum zeytınyagı limon güzel oluyo ama dereotuda rahmı gecsetıyo kasıyo felan dedıklerı ıcın korkuyorum acaba doğru mu

bende oğlumda hiç balık yiyemedim adını biile duymaya tahammülüm yoktu bende hap falan kullanamdım sadece bol bol ceviz yedim. bundada tavuk yiyemiyorum. balık ve siyah et ise çok az zorla
ben balııgı hıc yemem kucuklugumde yemısım okadar sevmıyorum hıc etıde sevmıyorum tavuk yıyorum en fazla.. etı kofte kıyma seklınde zoraki ıste bana demır ılacı verdı baskada hapa gerek yok dedi cevızde yemeye calısıyorum ama unutuyorum arada:1::1:
Bezelyeyi bilmiyorum ama semizotunu ben de duydum ve haftada bir kaç gün yiyorum. Semizotunu doğrayıp,sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum,üzerine de zeytinyağı gezdiriyorum harika oluyor.Yiyemiyorsan böyle deneyebilirsin. Ay kimsenin canı çekmemiştir rahat rahat yazdım ama kusura bakmayın,sadece alternatif sunmak istedim.
bende haftada bır bezelye haftada 1 semız yapıyorum mecbur et balık yemıom bare bunları yıyım dıye yoksa sevmem pek:1:
bezelyeyıde dr onerdı bana cok faydalı mutlaka ye haftada 1 dedı

Selam kizlar,iyi haftalar
Cmts gunu kontrolumuz vardi,cinsiyetini de ogrendik erkek olacakmis bebegim,biraz dumura ugramadim degil 30 yasindayim,30 yil boyunca hic oglan hayali kurmamistim,hep kiz di benim cocugum,isimler,hayaller vs. erkek diyince doktor 2-3 kerz sordum kesin mi diye kesin dedi,alismaya calisiyorum suan,aman yanlis anlamayin allahimin gucune gitmesin binlerce kere sukurler olsun,ben oglumu herkeslerden herseylerden cok sever,korur,kollarim.
Yalniz doktor bebegimin cok iri oldugunu soyledi,gelisimi 8 gun onde gidiyomus,doktor biraz sasirdi ama bunun olabilecek bisey oldugunu soyledi,1 ay sonra tekrardan ayrintili ultrason yapilacak,seker yuklemesi filan yapilacak insallah diyabetle ilgili yada baska bi sorunumuz yoktur,bebegim suan 207grammis,ben henuz hic kg almadim ama anne baba olarak bizde iri sayiliriz genetik de olabilir dedi doktor.hic boyle bi durumda olan var mi? Yada tanidiginiz?
gozun aydın canımmm hayırlı olsun oglusun.. benımde 5 gun onden gıdıyor uzun boylu olucak dedi dr ama bu iri bebek olucagı anlamına gelmıyor dedi!!! :34:eşim aksıne zayıf boyu cok uzun .ınsallah sorun cıkmaz kımsede tek korkularımız bunlar kaldı ayrıntılı ve seker yuklemesınıde atlatsak sukur rahat rahat gecıcek dıer aylardaaa....

ben karadenızlı olarak balığı cok sevrım :) keşke kıs olsaydı bol bol yerdım . yazın zor yemek bızım burda hamsı tava yapan bıeyr var haftda bır oraya gıdıp yemeğe calısyorum ama kısınkı tadı yok hap verse onuda ıcerım kıs gebelerı cok sanslı bence balık bol dıger sebze cesıtelrıde bol . bu arada derotunu bende duydum hatta ben yumurtayı haşlayıp dereotu ve maydonuz doğruyorum zeytınyagı limon güzel oluyo ama dereotuda rahmı gecsetıyo kasıyo felan dedıklerı ıcın korkuyorum acaba doğru mu
ayy bıan esım ve kaynanam geldı gozumun onune karadenızlı eşim benım ve denızden ne cıkarsa yer okadar cok sevıyolarkı balıgııı hayretler ıcınde kalıyorummmm onlar yerken tatlım yaaa ..sen neresı karadenızın
aa bak hıc denemedım dereotunu? cok guzel olur bana dr maydonuz ye dedi roka ye dedi yesıl olan sebzelerı ye dedı ama maydonuzu yemıyorum bende korkuma dusuk yapar vs vs dedıler amannnnnnnnn mılletten duyduklarımız işşşteeeee ama ınsanıda korkutuyorrr

Son düzenleme:
ayy bıan esım ve kaynanam geldı gozumun onune karadenızlı eşim benım ve denızden ne cıkarsa yer okadar cok sevıyolarkı balıgııı hayretler ıcınde kalıyorummmm onlar yerken tatlım yaaa ..sen neresı karadenızın
aa bak hıc denemedım dereotunu? cok guzel olur bana dr maydonuz ye dedi roka ye dedi yesıl olan sebzelerı ye dedı ama maydonuzu yemıyorum bende korkuma dusuk yapar vs vs dedıler amannnnnnnnn mılletten duyduklarımız işşşteeeee ama ınsanıda korkutuyorrr

ben Trabzonluyum canım eşim elzaıglı Allahdan oda balık ve etı sever . okonuda sıkıntımız yok ben etsız yemek yapamam mesela alışmışım ısde eşime derim hep ben hayvan olsam kesin aslan felan olurdum diye :)

vala bende ne eleviti içiyorum ne demir hapını doktora soledim kilo aldırıyo dedim yediklerine dikkat ediceksen peki dedi.ama biyandanda içimde şüphe var acaba yetmezse feln diee :(( bende hergün roka semit otu ceviz yiyiorum ama bunalr nedkar yeticek bilmioyrum acaba doktordan tahlıl felan istesemmi kan değerleri vitamin feln bunlar ölçülebilrmiki acabaa .Birde benim kasık ağrılarım çok sıklaştı oturken bile ağrıyo artık bana doktor yolu gözüktü 2 haftadr gitmemmiştim.20.haftaya kadr daynacam dedim ama olmayacak galibaa:)

Selam güzel anneler nasilsiniz, doktorum doguma kadae rapor yazdi evdeyim sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Bütün gün nasil gecer diye düsünüyorum alismisim calismaya.

ben Trabzonluyum canım eşim elzaıglı Allahdan oda balık ve etı sever . okonuda sıkıntımız yok ben etsız yemek yapamam mesela alışmışım ısde eşime derim hep ben hayvan olsam kesin aslan felan olurdum diye :)

eşimde ordulu :1: ama severım karadenız yemeklerını bende balık dısında:1: ay allah seniii aslanmı :1::1::1:
benım kaynanamda yapmaz yaa bezelye barbunyaya bıle kıyma koyuyor ayyy :53:

kızlar belkı ınanmıycaksınız ama benım göbek delıgım duzlesmeye başladı ve ıcı acayıp yumuşadı sanırım dışarı cıkıcak gıbı

vala bende ne eleviti içiyorum ne demir hapını doktora soledim kilo aldırıyo dedim yediklerine dikkat ediceksen peki dedi.ama biyandanda içimde şüphe var acaba yetmezse feln diee :(( bende hergün roka semit otu ceviz yiyiorum ama bunalr nedkar yeticek bilmioyrum acaba doktordan tahlıl felan istesemmi kan değerleri vitamin feln bunlar ölçülebilrmiki acabaa .Birde benim kasık ağrılarım çok sıklaştı oturken bile ağrıyo artık bana doktor yolu gözüktü 2 haftadr gitmemmiştim.20.haftaya kadr daynacam dedim ama olmayacak galibaa:)

Canim demire bakabliyorlar kandan doktorum her defasinda bakiyor, bana daha gerekli degil dedi. Kasik agrilari icin magnezyum denesen bana cok iyi geliyor, ilk hamileligimde almamistim ve bende de hep oluyordu, simdi sükür iyiyim ama hic magnezyumu aksaltmiyorum.

Selam güzel anneler nasilsiniz, doktorum doguma kadae rapor yazdi evdeyim sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Bütün gün nasil gecer diye düsünüyorum alismisim calismaya.
hayırdır tehlikeli bir gebelikmi geçiriyon neden rapor yazdıki.. evde de aynen sıkılırım bende yaz günü 4 yaşında bir çocukla:15:

Back
X