emtu dolap süpeeeerrr, 175 tl de harika fiyaaaattt, ne zaman gelcek canım
dün siparişini verdim 3 4 gün içinde gelmesi lazım canım öyle tahmin ediyorum, bencede fiyat harika bonusada peşin fiyatına 6 taksit vardı ayda 29 lira

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emtu dolap süpeeeerrr, 175 tl de harika fiyaaaattt, ne zaman gelcek canım
yatutarsa canım internette bulabilirz heralde bi bakmak lazım...
Kurtlukiraz sana neden farklı ilaç verdi,benim sadece demir hapı yazıyo üstünde..Bu arada denize girmeyi ben de çok istiyorum ama soğuktur diye cesaret edemiyorum,aslında çok faydalı
erkan dalgalı dediğin hangi hastaneede canım filmim falan yokki yeni başladı dişimde ağrıbişey yoktu ayrıntılı içinde işte bidaki aya gittiğimde yapılıcak tahlil istedi bide tam idrar kan falan bunun yanındadoktorum bende olucam birde profsör arkadaşım olucak dedi 200 tl imiş fiyat buarada normal doğum orda 500 sezeryan 650 cihanda yaparsan 200 tl fazla ödüyormuşsun
canım bizim ilaçta da demir ilacı yazıyo üstünde ama prospektüsünü okudum çünkü doktorum habire kan ilacı diyordukan değerlerini normale ulaştırıyor ve demir depolarını doldurur diye geçiyo ....
eskı hosgor pastahanesının karsısında yerı(.cumhurıyet parkının ılerısındekı hosgorden bahsedıyorum) filim olsaymıs ıyı olurmus canım unutunca gecer aslında dıslerını fırcala bıraz oda ıyı gelır.sezeryanda acaba yatısıda kapıyomu sadece amelıyat parasımı bu bahsedılen onuda ben bır gıttıgımde ogrenıyım bazı hastaneler oyle alıyorlarmıs.paket haldemı acaba?
kuzum bizim kurtlukirazla doktorlarımız aynı diye sordum. Bana farklı bi ilaç vermiş. Acaba kan değerlerine göre felan mı veriyo dedim.:44:
okadarını bilmiyorum doktorla kon uştuk bu fiyatları söyledi sanmam ya hepsi içindedir sen en zaman gidiceksin peki senin detaylı nezamn yapılcak
maltofer dedıgın sısenın ıcınde kan gıbı rengı omu canım banada vermıstı bole bısey ama 1 tane ıctım meyvasuyuna karıstır tek ıcemessen dedi ıctıgım gbıı berbat oldum acaba aynı ılacmıben kullanıyorum canım sabah tok karnına alıyorum hem kan hem demir ilacı o![]()
canım pamuga sırke sür onu dısıne koy eger kokusundan ıgrenmessen . benımde diş etlerım fırcaladıgım zaman hergun kanıyor ya.herkese slmlar kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda doktorumuz birgüzel inceledi birde cdmizi verdi pipimiz meydanda değişim yokbir sonraki kontrolümüzde detaylı ultrason yapılıcak dedi 200 tl imiş fiyatı
200 gr olmuş canım oğlum kızlar ordan gelirken dişime aniden bir ağrı saplandı bütün gece kıvrandım çok şiddetli paroıl içtim kesmiyor bile okadar şiddetliki
neyapacağımı şaşırmış durumdayım hala ağrıyor varmı bir fikri olan allah rızası için
![]()
canım yaa benım de aksamları karnım cok sısıyor.dun aksam yemekten sonra catlamak uzereydım.aslında aksamları da cok az yıyorum.cunku yerım kalmıyoraksam bırı benı cıplak gorse 7-8 aylık sanar kesın
![]()
kızlar geçen dr bana kan ilacı vermişti ismi maltofer,daha almadım kullanan var mı aranızda?
herkese slmlar kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda doktorumuz birgüzel inceledi birde cdmizi verdi pipimiz meydanda değişim yokbir sonraki kontrolümüzde detaylı ultrason yapılıcak dedi 200 tl imiş fiyatı
200 gr olmuş canım oğlum kızlar ordan gelirken dişime aniden bir ağrı saplandı bütün gece kıvrandım çok şiddetli paroıl içtim kesmiyor bile okadar şiddetliki
neyapacağımı şaşırmış durumdayım hala ağrıyor varmı bir fikri olan allah rızası için
![]()
dişi ağrıyan arkadaşlar 6 ayınızda cektrıebılırsın zaten curuk dıs kolay çıkar hergun bu ağrıyı cekmekdense bıkerede kurtulun hem litihap yaparsa bebek için cok zararlı .benımde sılerım co sorunluydu oyzuden hamıle klamdan hepsini yaptırdım 4 ayda 6 diş cekdırdım 3 dollgu yapdırdım bıtanede kaplama 6 dişin 4 ü 20 lıkdı doktorum cok ıyıdı benım acıtmadı hıc kurtuldum bende esım sagolsun elımden tuttu goturdu
aynen tam 7-8 aylık gibi oluyorum akşamları, halbuki salata falan yiyorum öyle ağır şeyler değil, anlamıyorum neden bu kadar şişiyor, hazmedemiyorum da mesela et yesem falan... bir çorba bir salata anca...
rahatlamak için bişey yapıyor musun?
bi de eşime üzülüyorum gündüz iyiyim, akşamları çatlıyorum adama dokundurmuyorum karnımı... sevemiyor garibim.
ben daha önce 6 ay kullandım sanırım onu bir de kan iğneleri falan oldum canım. şimdi elevit ve gynoferon verdi sadece
oh oh ne güzel, bana da kontrole gel demişti, ben de diyordum pipi hala orda mı acaba görürüm :) ama doktoru aradım ameliyatları varmış, p.tesiye randevu verebilirmiş. tekrar muayene ücreti istiyor yani. ayyyyhh gıcık oluyorum hastaneye de doktora da...
değiştireceğim ama hala zor geliyor.
bu arada canım 2 gündür diş ağrısından ölüyorum, hiçbişey içmedim, bana doktorum fitil bile vermiyor mantar için erken diyor hala, onu hiç vermezdi herhalde antibiyotik.
offfffffffff dişim sürekli ağrıyor, kendim tutup çekesim var
maltofer dedıgın sısenın ıcınde kan gıbı rengı omu canım banada vermıstı bole bısey ama 1 tane ıctım meyvasuyuna karıstır tek ıcemessen dedi ıctıgım gbıı berbat oldum acaba aynı ılacmı
canım pamuga sırke sür onu dısıne koy eger kokusundan ıgrenmessen . Benımde diş etlerım fırcaladıgım zaman hergun kanıyor ya.
Bıde kanal tedavım agrımaya basladı.
hayallerimde kızdı canım :) olsun evlat evlattır çok şükür AllahımaAminn canımmmm. Buarada hayırlı olsun oglusunnn kız dememısmıydı drun canım başta:/
canım ilişkiyi kesin bence, benim ilk hamileliğim hep kanamalıydı doktor yasaklamıştı bizimgünaydın cici annişler benim 6. haftalarda bi mantar enfeksiyonu yaşadım deli gibi kaşıntı olmuştu fitil kullandım geçti ama sonrasında rahim ağzında yara oldu 10. haftalarda ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı ben de gittim dra rahim ağzında yara var dedi smear aldı smear testim iyi çıktı çok şükür ama ilişki sonrası kanama devam ediyo doğumdan sonra rahim kendini yenileyince kendiliğinden de geçebilirmiş ama geçmese yakacak galiba ama doğuma kadar böle kanama mı olacak
insan kan görünce bi kötü oluyo
var mı böle bişi yaşayan ya da yakınlarınızdan duydunuz mu bu yara bebişime zarar verir mi yaa
Nasılsınız kızlar? biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz,
doktor çok kilo aldım diye çikolata tatlı herşeyi yasakladı
8-9 kilo falan aldım galiba![]()
bana demiştin bunu yineYok benimki hap şeklinde canım şurup değil ister emerek ister hap gibi kullan dendi yemekle beraber bile alınıyomuş ama ben sabah evde kahvaltımı yapıp işte hapımı içiyorum ....