2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cok gecmıs olsun canım

sağol tatlım, rabbim kimseye yaşatmasın

herkesta aynı sorun var demekkii :(( filizcim bende senin gibi kasık ağrısıyla gittim idrar yollarında iltihap vardı zaten sonra idrar kültürü istemişti doktor kültürde steril çıktı.Sonra ilaç vermedi .2 gün once gene başladı tuvalette idrarımı yaparken ağrı vardı normal biyere oturup kalknca kasıklarımın ağrısından kalkmamıyodum.bebekle ilgili bir sorun diil çok şükür ama gene idrar testi istedi gene lökosit çıktı.Sonra hangi antibiyotiği yazcağımıza bakalım bide idrar kültürü ver dedi oda yine steril çıktı.Ben artık kafayı yedim yani ne ilaç yazılabiliyo ne bişeyy bugunde belim çok ağrıyoo eğer böbreklerde bişey olsa kültürde çıakrdı herlde .Böbreklerde bişey varsada röntgen felnda çekilemiyourzz ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:((

aynısı bana oldu canım, belki hala idrar yolu enfeksiyonum vardır, kasık ağrım da ondandır ama artık bıktım idrar tahlili vermekten.
ücretsiz verebileceğimiz bir yer yok mu?
kültür temiz çıkıyor, tahlilde lökosit çıkıyor, e bir de sapsarı mantar, kaşıntı
ilaç istiyorum daha erken diye vermiyor. sırf krem veriyor o da travazol ve hiçbir işe yaramıyor
ay yani 4 aydır geçmedi, yaapcak bişey yok.
bu pazartesi de tatile gideceğim ama denize havuza girmeyi düşünmüyorum.
ne tatil ama :)

gunaydın kızlar dun bebsı besık aldıgımı soyylemıstım ama arada kacırıan olmustur belkı 450 ye aldım bence cok uygun yatagı ve uyku setıde dahıl.. ızmıtte oturan anneler ılgılenırsenız nerden aldıgımı falanda yazarım.dıger topıge koyucam bırazdan fotosunu.

fılızcım bende de oluyor sabahları bahsettıgın agrı bebek bır yere toplanıyormus oyuzden oluyormus.bıde henuz tuvalete gıtmedıgımızden ıdrar torbamız dolu oluyor halıyle bebegın baskısıda agrı yapıyor.yanman yoksa enfeksıyon degıldır tatlım doktorum oyle soylemıstı.eger yattarken bır yerde sertlık fark edersen elınle azcık oksa bıde pozızsoyn degıstır bı 5 dakıka oyle yat sonra kendılıgınden yer degıstırıyor bebek dolayısıyla o baskı azalıyor.rahat edersı. bır dene farklı bır durumsa doktorunla gorusursun canım..

ufak kazalar atlatanlar olmus kızlar cok gecmıs olsun.umarım hıcbırınızde bır sıkıntı yoktur.gene nazar gunu sanırım:( Allah korumus kuzularınızıda sızıde....

babama da dedim nazar değdi kesin diye o da bana doğru düzgün yürümeyi öğren dedi şimdiden nasıl kıymetli torunları attılar benım papucumu simdiden

nazara gercekten ınanırım sabah bı arkadasla karsılastık ne kadar ıyı gorunuyorsun dedı kızcağız cok beğenıyle baktı kotu nıyetten değil eminim ama sanırım imrendı bırazcık o da taaaa ankaralara gidiyor bebek tedavisi için boyle durumlarda genelde okurum ama sabah uyku sersemliğiyle dalmısım. kızlar sıze tavsiyem nas ve felak surelerini okuyun boyle durumlarda

sağol tatlım, rabbim kimseye yaşatmasın

aynısı bana oldu canım, belki hala idrar yolu enfeksiyonum vardır, kasık ağrım da ondandır ama artık bıktım idrar tahlili vermekten.
ücretsiz verebileceğimiz bir yer yok mu?
kültür temiz çıkıyor, tahlilde lökosit çıkıyor, e bir de sapsarı mantar, kaşıntı
ilaç istiyorum daha erken diye vermiyor. sırf krem veriyor o da travazol ve hiçbir işe yaramıyor
ay yani 4 aydır geçmedi, yaapcak bişey yok.
bu pazartesi de tatile gideceğim ama denize havuza girmeyi düşünmüyorum.
ne tatil ama :)

madamtusot yanlız değilmişim valla:))) bende ücretsiz biyer arıyorum uyurken bile kalkıp su iiyorum ki geçsin şu illet die ama banamısın demiyo:) mantar olayına hiç girmiyorum zaten travazol banada verdi yanında bide fitil verdi . Ben buaksam doktora gidicem normlade ama soliceği belli bişi ya su iç dicek yine yada yadası yok iştee :D

madamtusot yanlız değilmişim valla:))) bende ücretsiz biyer arıyorum uyurken bile kalkıp su iiyorum ki geçsin şu illet die ama banamısın demiyo:) mantar olayına hiç girmiyorum zaten travazol banada verdi yanında bide fitil verdi . Ben buaksam doktora gidicem normlade ama soliceği belli bişi ya su iç dicek yine yada yadası yok iştee :D

gece boyu ben de kalkıp su içiyorum ama bu seferde tuvalete gitmekten hiç uyuyamıyorum.
zaten sürekli su içmeye çalışıyorum.
fitil için erken dedi bana doktorum.
valla artık utanıyorum kaşıntısı berbat bişey:17::50:

babama da dedim nazar değdi kesin diye o da bana doğru düzgün yürümeyi öğren dedi şimdiden nasıl kıymetli torunları attılar benım papucumu simdiden

nazara gercekten ınanırım sabah bı arkadasla karsılastık ne kadar ıyı gorunuyorsun dedı kızcağız cok beğenıyle baktı kotu nıyetten değil eminim ama sanırım imrendı bırazcık o da taaaa ankaralara gidiyor bebek tedavisi için boyle durumlarda genelde okurum ama sabah uyku sersemliğiyle dalmısım. kızlar sıze tavsiyem nas ve felak surelerini okuyun boyle durumlarda

geçmiş olsun canım ucuz atlatmısın.Allah hepimizi ve bebişleirmizi her türlü kötülüklerden korusun İNŞALLAH

slm kasım anneleri. :)) ben 11+3 hamileyim. doktorum ikili test zamanın geldiğini söyledi. ben yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim.. izler yaptırdınız mı? önerir misiniz?

2liyi hepimiz yaptırdık neredeyse, hatta 3lü ve 4lü yaptıranlar var, bana da doktorum 4lüye gel dedi ama daha yaptırmadım yaptırmak da istemiyorum ama doktor istiyor.

Günaydın anaları ve onların miniminicik danaları. O küçük danaların hepsinin totosundan ısırıyorummmmm :16::16:
Sabah uyandım acayipbebişimi sevme isteği duydum. Keşke arada çıkarıp sevip geri koysak yerine :52::52:

Selamlar guzellikler...

Bilgecebuk , nergisyasemin ikinizede cok gecmis osun kizlar ..
Rabbim miniklerimizi korusun insallah .. Ve beterinden korusun ..

Madamtusot seninde annecigine ve size gecmis olsun ..

Dilekdlk canim bobreklere ultrason ile bakiliyor .. Iki hafta once bel agrimdan hastaneye yattigimda bobreklerden suphrkenip bakilmisti.. Gecmis olsun antibiyotik neden vernedi ???

Dun sirke gittik kizlar oglumun yogun istegi uzerine .. Eglendik geldik :))

Hepinize hayirli cumalar olsun ...

:9::9::9::9: ben evde esımın tshırtlerını gıyıyorummmm :32::32::32: bol bol yapısmıo rahatsızda etmıo tshırtlerım oluo hala bana alt hıc bıseyım olmuo 5 6 taytım var ama hamıle taytı deıl 2 3 esofman aldım okadar ben daha hıc pant falan almadım dar paca ıstıom lcw baktım cok kotu modeller hep sıyah ıspanyol paca ebru hamıle gıyıme baktım 119 tl pant okadarda vermem sonra napcam onu :1:
ben kasım aynını saymıomm zaten hazıranıda saymazsak dıyorum esıme :52::52: 4 ay kaldı surda :52:

filizcim doktora ne zaman gıdeceksın bılıyorum ama bencede gıt derım ıltıhap varsa cozum bulur bıseyın yoksa bıle bebegını gorup rahatlarsın .senın rahat olman cok onemlı eger bı garıplık hıssedıyorsan gıt derım

slm kasım anneleri. :)) ben 11+3 hamileyim. Doktorum ikili test zamanın geldiğini söyledi. Ben yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim.. Izler yaptırdınız mı? önerir misiniz?

canım benim doktorum ense ölçümünü yaptı bu testlerin yüzde yüz bütün anomalileri göstermediğini söyledi birde aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmaya bilirsin dedi ben sadece 2 li testi yinede yaptırdım onun sonucu iyi geldi , diğer randevuda 2 lin güzel geldi diğerlerini yaptırıp kafamızı bulandırmayalım dedi bende zaten yaptırmak istemiyordum yani sadece 2 liyi yaptırdım onuda açıkçası cinsiyet tahmini için bir teori vardı onun için yaptırmıştım oda tutmadı zaten :9::9: :9:

Günaydın anaları ve onların miniminicik danaları. O küçük danaların hepsinin totosundan ısırıyorummmmm :16::16:
Sabah uyandım acayipbebişimi sevme isteği duydum. Keşke arada çıkarıp sevip geri koysak yerine :52::52:

günaydın canım hanı çevre yolundan havaalanına gıtmek ıcın portakallı kavsak varya ordan donuyosun hatta depoya gıdıyor oyol kavsagı donduğun gıbı sağda kosede kalıyor.yanında tac magazasıda var. tedasda oyulun tam karsısında kalıyor hanı bulamazsan kıme tedas desen gosterır. portakallı kavsagı donunce sağda cep gıbı bıyolu var ordan gırıyorsun yıne tarıf ederım sana bulamazsan

canım dıkkat et kendıne bana doktorum ozellıkle merdivenlerden ınerken tutun mutlaka farkında degılsınız ama hamıllıekde denge gıder dedı gecmıs olsun cok

Valla doktor haklıymıs nasıl dengemı yıtırdığımı frketmedim
hareketlerimiz cok yavas ve dıkkatlı olmalıymıs onu farkettım
ne dıyelım Allah sağlık versin kuzularımıza
Doktorun odasına gıttığımde hala ağlıyordum aklım cıktı
Doktorum ayakta karsıladı oturttu benı oyle cok gebe düşüyor kı bılemezsın yoktur bısey dedı sonra akdı ultrasona

benımkılerın halını bı gorsen bırı ıkı elını basının arasına almıs dığerıde elını yumruk yapıp sakağına koymus kafası onde dusunuyorlar
sanırım bu sakar anneyle cok ısımız var dıyorlardır :)
bıran once doğalımda elınden tutalım dusmesin dıye geyik bıle yapmıs olabılırler

Valla doktor haklıymıs nasıl dengemı yıtırdığımı frketmedim
hareketlerimiz cok yavas ve dıkkatlı olmalıymıs onu farkettım
ne dıyelım Allah sağlık versin kuzularımıza
Doktorun odasına gıttığımde hala ağlıyordum aklım cıktı
Doktorum ayakta karsıladı oturttu benı oyle cok gebe düşüyor kı bılemezsın yoktur bısey dedı sonra akdı ultrasona

benımkılerın halını bı gorsen bırı ıkı elını basının arasına almıs dığerıde elını yumruk yapıp sakağına koymus kafası onde dusunuyorlar
sanırım bu sakar anneyle cok ısımız var dıyorlardır :)
bıran once doğalımda elınden tutalım dusmesin dıye geyik bıle yapmıs olabılırler

ay yerım ben onları ya ALLAH korumuş ısde bızde en son gıttıgımızde benımkıde ellerını basına koymus comelmıs düşünüyor gbıydı esımde dıyorkı üzgün mutsuz gıbı hala moralım bozuluyor o oyle dedgı ıcın ama sanırım bu hareketı hep yapıyorlar.sen dusunce onalrda sasırmısdır ne oluyo dıye kendıne dıkkat et banyoyada evde kımse yokken gırme sakın

Back
X