cok gecmıs olsun canım
sağol tatlım, rabbim kimseye yaşatmasın
herkesta aynı sorun var demekkii( filizcim bende senin gibi kasık ağrısıyla gittim idrar yollarında iltihap vardı zaten sonra idrar kültürü istemişti doktor kültürde steril çıktı.Sonra ilaç vermedi .2 gün once gene başladı tuvalette idrarımı yaparken ağrı vardı normal biyere oturup kalknca kasıklarımın ağrısından kalkmamıyodum.bebekle ilgili bir sorun diil çok şükür ama gene idrar testi istedi gene lökosit çıktı.Sonra hangi antibiyotiği yazcağımıza bakalım bide idrar kültürü ver dedi oda yine steril çıktı.Ben artık kafayı yedim yani ne ilaç yazılabiliyo ne bişeyy bugunde belim çok ağrıyoo eğer böbreklerde bişey olsa kültürde çıakrdı herlde .Böbreklerde bişey varsada röntgen felnda çekilemiyourzz ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
(
aynısı bana oldu canım, belki hala idrar yolu enfeksiyonum vardır, kasık ağrım da ondandır ama artık bıktım idrar tahlili vermekten.
ücretsiz verebileceğimiz bir yer yok mu?
kültür temiz çıkıyor, tahlilde lökosit çıkıyor, e bir de sapsarı mantar, kaşıntı
ilaç istiyorum daha erken diye vermiyor. sırf krem veriyor o da travazol ve hiçbir işe yaramıyor
ay yani 4 aydır geçmedi, yaapcak bişey yok.
bu pazartesi de tatile gideceğim ama denize havuza girmeyi düşünmüyorum.
ne tatil ama :)