Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Tünaydın bebişler ve gebişler
Benim tosunumada yorum yaparmısınız kızlar cinsiyet tahmini??
Bide yavrucuğumla herkes dalga geçti koca kafalı die gerçekten büyükmü??
Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047
geçmiş olsun canım..testler yanıltıcı çıkıyor.hiç üzülme.
ben sana benim gittiğim doktoru şiddetle öneririm.pendik bölge hastanesi mustafa özbek.çok neşeli pozitif herşeyi dosdoğru söyleyen insan![]()
yok canım ne buugu zaten bu haftada böyle olması gerekiyor cınsıyet ııcn yorum yapamk cok zor ama az usturuplu gıbı duruyor:) kızz olabılır
Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047
Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047
Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047
Allah razı olsun insan merak ediyor nedense oda ayrı bir heyecan..ben anlamam ama ilk defa bir resme bakınca erkek gibi hissettim,allah hayırlısını versin,sağlık sıhhat dilerim.
Olsun zaten kesin oalarak tahmin etmek güç sadece paylaşım olsun .Yorumun için teşekkür ederim.bende öyle biliyorum ama söyleyince acabamı dedim büyükmücanim cinsiyetten anliyamiyorum malesef kiz geldi icimden :)) ama kafa icin yorum yapmak istedim.
ilk baslarda bebeklerin kafalari gövdeye oranla daha büyük oluyorlar, sonra vucut gelismeye basliyor, o yüzden kim ne derse desin aldirma... icini ferah tut ...
canim pek anlamam bu konudan ama ilk bakista erkege benzettimm pek rahatina duskun annesi:))))) buarada kafasida hic buyuk deill benim yavrumunda bole resmi varrr o dienler ayip etmislerrr hic ole denirmiiisen bosver takma kafanaa :))
![]()
Allah razı olsun insan merak ediyor nedense oda ayrı bir heyecan..
Olsun zaten kesin oalarak tahmin etmek güç sadece paylaşım olsun .Yorumun için teşekkür ederim.bende öyle biliyorum ama söyleyince acabamı dedim büyükmüolsun kocakafalı mafalı benim herşeyim o..
Sağolasın evet teyzesi biraz rahatımıza düşkünüz annesine çekmiş sanırım bu konuda.. elleri kafasının altında bideilk parkak emiyodu ne güzel duygular bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar.Kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Takmıyorum salında çok gülüyorum bende totosunu yesinler onlar benim kuzumun onlarada aynen bunu dedimama ben endişe ettim biraz acaba bir sorunmu bu diye..
canim oglum dogmadan 1 hafta önce kadardi son bir ultrason yapmislardi...Olsun zaten kesin oalarak tahmin etmek güç sadece paylaşım olsun .Yorumun için teşekkür ederim.bende öyle biliyorum ama söyleyince acabamı dedim büyükmüolsun kocakafalı mafalı benim herşeyim o..
..
Selam güzel anneler ve bebisleri. Benim iki gündür genital bölgemde bir agri var yani daYanilmicak gibi degil ama sanki cok fazla yürüyüs yapmis ve hamlanmisim gibi. Oysa pek fazla yürümedim. Korkmaya basladim. Doktor randevum cuma günü. Sizlerdede oluyormu.
canim oglum dogmadan 1 hafta önce kadardi son bir ultrason yapmislardi...
Allahim ne cirkin bir fotoydu verdikleri burun yapismis burun kanatlari genis.. üst dudak yukariya dogru kalkmis ,dis yerleri disarda
esimle aliende olsa yavrumuz diye gülmüstük
dogdugunda dünyadaki tek güzellik oydu benim icin...
o yüzden aldiris etme millete..
canim basinc gibi bir agri ise bahsettigin bundan 2 hafta önce falan cok ayakta kaldigimda oluyordu bende, genelde aksamlari , ama bu aralar cok yok...
rahim büyüyor ondan olur demisti doktorum
Nasilsiniz kizlar , biz oglumla cok iyiyiz hersey okadar iyiki artik tekmeler sayesinde doktor randevusu ne zamandi diye hic aklina gelmiyor bile su anda bile icimde kipir kipir , hareketleri bazen okadar sert oluyorki , bi anda korkuyorum ...
Bu arada pazarteside detayli ultrasyonumuz var , bizim icin bol bol dua edin kizlar insallah hayirli haberlerle geliriz..
insallah iyi gecer canim, ve hersey yolundadir..
tatil isini ne yaptiniz ..dün aklima geldi sen sormustun yaa arabayla gitmeyi düsünüyoruz diye...
dünkü yorumumu okudunmu bilmiyorum? ama ben olsam gitmezdim :)