2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar.Nasılsınız bebişler nasıl.Biz yarın kızımla anneannesine gidiyoz,teyzeleri ve kuzenleri de orda olcak azcık gezelim,tatil yapalım dedik :))

Son düzenleme:
Merhaba Tünaydın bebişler ve gebişler :16:
Benim tosunumada yorum yaparmısınız kızlar cinsiyet tahmini??
Bide yavrucuğumla herkes dalga geçti koca kafalı die gerçekten büyükmü??
Burda 12 haftalık..
$6467_3248650792415_1726813551_n.webp

Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047

yok canım ne buugu zaten bu haftada böyle olması gerekiyor cınsıyet ııcn yorum yapamk cok zor ama az usturuplu gıbı duruyor:) kızz olabılır

geçmiş olsun canım..testler yanıltıcı çıkıyor.hiç üzülme.
ben sana benim gittiğim doktoru şiddetle öneririm.pendik bölge hastanesi mustafa özbek.çok neşeli pozitif herşeyi dosdoğru söyleyen insan :34:

Evet benimde yengemin doktoru çok pozitıf biri bende bir kere görmüştüm yengemde çok memnun kalmıştı.

yok canım ne buugu zaten bu haftada böyle olması gerekiyor cınsıyet ııcn yorum yapamk cok zor ama az usturuplu gıbı duruyor:) kızz olabılır

Teşekkür ederim..
Babasınında kafası biraz büyük ona binziyo kaskmı takmış bebek diyolar :19:
Bu zamanlarında böyle olmasının norrmal olmasına sevindim..:emir_bebek:

Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047

ben anlamam ama ilk defa bir resme bakınca erkek gibi hissettim,allah hayırlısını versin,sağlık sıhhat dilerim.

Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047

canim cinsiyetten anliyamiyorum malesef kiz geldi icimden :)) ama kafa icin yorum yapmak istedim.
ilk baslarda bebeklerin kafalari gövdeye oranla daha büyük oluyorlar, sonra vucut gelismeye basliyor, o yüzden kim ne derse desin aldirma... icini ferah tut ...

Son düzenleme:
herkezee tunaydinn:16::16::16::16: guzel bir haftasonu dilegiyleee anneler ve minnaklarii:)))nasilsinizzz bakalimm ben cok mutluyum bugun yavrumunn kalp atisini dinledim evdee cok guzel yaaaa cok mutlu oldummm:))):52::52::52::nazar::nazar::emir_bebek:

Burda 12 haftalık..
Eki Görüntüle 736047

canim pek anlamam bu konudan ama ilk bakista erkege benzettimm pek rahatina duskun annesi:))))) buarada kafasida hic buyuk deill benim yavrumunda bole resmi varrr o dienler ayip etmislerrr hic ole denirmiii:47::47: sen bosver takma kafanaa :)):16:

ben anlamam ama ilk defa bir resme bakınca erkek gibi hissettim,allah hayırlısını versin,sağlık sıhhat dilerim.
Allah razı olsun insan merak ediyor nedense oda ayrı bir heyecan..:emir_bebek:
canim cinsiyetten anliyamiyorum malesef kiz geldi icimden :)) ama kafa icin yorum yapmak istedim.
ilk baslarda bebeklerin kafalari gövdeye oranla daha büyük oluyorlar, sonra vucut gelismeye basliyor, o yüzden kim ne derse desin aldirma... icini ferah tut ...
Olsun zaten kesin oalarak tahmin etmek güç sadece paylaşım olsun .Yorumun için teşekkür ederim.bende öyle biliyorum ama söyleyince acabamı dedim büyükmü :9: olsun kocakafalı mafalı benim herşeyim o..
canim pek anlamam bu konudan ama ilk bakista erkege benzettimm pek rahatina duskun annesi:))))) buarada kafasida hic buyuk deill benim yavrumunda bole resmi varrr o dienler ayip etmislerrr hic ole denirmiii:47::47: sen bosver takma kafanaa :)):16:

Sağolasın evet teyzesi biraz rahatımıza düşkünüz annesine çekmiş sanırım bu konuda.. elleri kafasının altında bide :16: ilk parkak emiyodu ne güzel duygular bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar.Kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Takmıyorum salında çok gülüyorum bende totosunu yesinler onlar benim kuzumun onlarada aynen bunu dedim :16: ama ben endişe ettim biraz acaba bir sorunmu bu diye..

Allah razı olsun insan merak ediyor nedense oda ayrı bir heyecan..:emir_bebek:

Olsun zaten kesin oalarak tahmin etmek güç sadece paylaşım olsun .Yorumun için teşekkür ederim.bende öyle biliyorum ama söyleyince acabamı dedim büyükmü :9: olsun kocakafalı mafalı benim herşeyim o..

Sağolasın evet teyzesi biraz rahatımıza düşkünüz annesine çekmiş sanırım bu konuda.. elleri kafasının altında bide :16: ilk parkak emiyodu ne güzel duygular bunlar Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar.Kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Takmıyorum salında çok gülüyorum bende totosunu yesinler onlar benim kuzumun onlarada aynen bunu dedim :16: ama ben endişe ettim biraz acaba bir sorunmu bu diye..

amin canim benimmm insallah saglikla sihhatle gelsin yavrularimizz:nazar::nazar aynen totosunu yesinlerr cok bilmisler:9::9::9: bak hamilelik takvimindeki resmee nasilll bu donemde basi vucuduna gore buyuk olurr bilmiolarsa ogrensinlerr:9::9::9::9::27::27:

Selam güzel anneler ve bebisleri. Benim iki gündür genital bölgemde bir agri var yani daYanilmicak gibi degil ama sanki cok fazla yürüyüs yapmis ve hamlanmisim gibi. Oysa pek fazla yürümedim. Korkmaya basladim. Doktor randevum cuma günü. Sizlerdede oluyormu.

..
canim oglum dogmadan 1 hafta önce kadardi son bir ultrason yapmislardi...
Allahim ne cirkin bir fotoydu verdikleri burun yapismis burun kanatlari genis.. üst dudak yukariya dogru kalkmis ,dis yerleri disarda
esimle aliende olsa yavrumuz diye gülmüstük :27::1::1::1::1:
dogdugunda dünyadaki tek güzellik oydu benim icin...
o yüzden aldiris etme millete..

Selam güzel anneler ve bebisleri. Benim iki gündür genital bölgemde bir agri var yani daYanilmicak gibi degil ama sanki cok fazla yürüyüs yapmis ve hamlanmisim gibi. Oysa pek fazla yürümedim. Korkmaya basladim. Doktor randevum cuma günü. Sizlerdede oluyormu.

canim basinc gibi bir agri ise bahsettigin bundan 2 hafta önce falan cok ayakta kaldigimda oluyordu bende, genelde aksamlari , ama bu aralar cok yok...
rahim büyüyor ondan olur demisti doktorum

canim oglum dogmadan 1 hafta önce kadardi son bir ultrason yapmislardi...
Allahim ne cirkin bir fotoydu verdikleri burun yapismis burun kanatlari genis.. üst dudak yukariya dogru kalkmis ,dis yerleri disarda
esimle aliende olsa yavrumuz diye gülmüstük :27::1::1::1::1:
dogdugunda dünyadaki tek güzellik oydu benim icin...
o yüzden aldiris etme millete..

canim basinc gibi bir agri ise bahsettigin bundan 2 hafta önce falan cok ayakta kaldigimda oluyordu bende, genelde aksamlari , ama bu aralar cok yok...
rahim büyüyor ondan olur demisti doktorum

Evet canim basinc gibi bisey bende de dün aksam basladi, sabah yoktu alisverise gittim geldim yine basladi. Insallah dedigin gibi rahim büyümesindendir. Herseyden nem kapar oldum. Cevabin icin cok tesekkürler rahatladim biraz.

merhaba kızlar
bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)
ikinci oğluşumuz geliyo beklenen doğum tarihi 1 kasım:16:
adını Mustafa Kemal koyucaz allahın izniyle:16:
sayfaya hiç bakamıyorum sürekli sosyal medyayı ve halk tv ve ulusal kanalı izliyorum gerçekte neler oluğunu görmek istiyenlere tavsiye ederim arkadaşlar ama eminim aranızda zaten bilen çok vardır

heryer taksim heryer direniş :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Nasilsiniz kizlar , biz oglumla cok iyiyiz hersey okadar iyiki artik tekmeler sayesinde doktor randevusu ne zamandi diye hic aklina gelmiyor bile su anda bile icimde kipir kipir , hareketleri bazen okadar sert oluyorki , bi anda korkuyorum ...
Bu arada pazarteside detayli ultrasyonumuz var , bizim icin bol bol dua edin kizlar insallah hayirli haberlerle geliriz..

Nasilsiniz kizlar , biz oglumla cok iyiyiz hersey okadar iyiki artik tekmeler sayesinde doktor randevusu ne zamandi diye hic aklina gelmiyor bile su anda bile icimde kipir kipir , hareketleri bazen okadar sert oluyorki , bi anda korkuyorum ...
Bu arada pazarteside detayli ultrasyonumuz var , bizim icin bol bol dua edin kizlar insallah hayirli haberlerle geliriz..

insallah iyi gecer canim, ve hersey yolundadir..
tatil isini ne yaptiniz ..dün aklima geldi sen sormustun yaa arabayla gitmeyi düsünüyoruz diye...
dünkü yorumumu okudunmu bilmiyorum? ama ben olsam gitmezdim :)

insallah iyi gecer canim, ve hersey yolundadir..
tatil isini ne yaptiniz ..dün aklima geldi sen sormustun yaa arabayla gitmeyi düsünüyoruz diye...
dünkü yorumumu okudunmu bilmiyorum? ama ben olsam gitmezdim :)

Insallah canim , yok dünkü yorumunu okumadim , ama tatil konusu hala askida , bakalim pazartesi günü doktorum ne diyecek esimde sen sadece yatip dinleneceksin diyor , belki ucaklada olabilir ama daha ortada tam kesin birsey yok , önemli olan bebegimin saglikli haberini bi alalimlda..
Siz gidecekmisiniz tatile ??

Back
X