2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın anneler herkese güzel ve bol tekmeli günler :) biz daha hissetmiyoruz tekmeleri,çarşamba görüş günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah cinsiyet öğrenebiliriz.

canım senın daha hıssetmen ıcın erken ben bıle hissedemedim henüz tekme atsa en azından ıyı olduğunu bılırız sıpaların

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum sıze bende ıse cok zor geldım ya uffff. bıde cok sıcak .
RENGARENK göbek delıgın rahım oraya ulaşdıgı ıcın acımış olabılır. bıde ağrın gectıyse cok kafana takama

gectı nageem cok sukur.bugun ıstanbul 30 derec olacakmıs.dun gecekı yagmurdan sonra ben yıne sonbahar geldı sanmıstım

kızlar aranızda 4 lü tarama testi yaptıran bar mı, sonuçlarınız nasıl, doktorunuz nasıl yorumladı sonuçlarınızı...

canım ben salı günü aldım sonucumu.3246/1 çıktı,tlfla öğrendim ve dr muayenede olunca hemşire baktı sonuç normal dedi ama içime de sinmedi yani.allahtan 2'liyide yaptırmıştım ve 10.000/1 çıktı ona güveniyorum artık.buradaki dev. hasr. rdr da illaki 3'lü yapalım dedi onu da yaptırdım yarın çıkacak sonuç.seninki nasıl??

gectı nageem cok sukur.bugun ıstanbul 30 derec olacakmıs.dun gecekı yagmurdan sonra ben yıne sonbahar geldı sanmıstım

bende antalyadayım 36 derecce ve ben ziraat mühendisiyim agustosda sernın ıcı 45 derceyı buluyo nemle baraber neysekı ben buyaz gırmıycem arkadaş gırcek benım yerıme yoksa ölürüm herhlade

canım ben salı günü aldım sonucumu.3246/1 çıktı,tlfla öğrendim ve dr muayenede olunca hemşire baktı sonuç normal dedi ama içime de sinmedi yani.allahtan 2'liyide yaptırmıştım ve 10.000/1 çıktı ona güveniyorum artık.buradaki dev. hasr. rdr da illaki 3'lü yapalım dedi onu da yaptırdım yarın çıkacak sonuç.seninki nasıl??

kızalr bu kadar üsütne dusmeyın bence 4lü ve 2li yapdıranlar 3lüyü neden yapdıyorkı hhem degerlerınısz cok güzel cıkmıs benım 3lü 780/1 di risksiz bölge diyo doktorda ıyı dedı bende takmadım valla

kızalr bu kadar üsütne dusmeyın bence 4lü ve 2li yapdıranlar 3lüyü neden yapdıyorkı hhem degerlerınısz cok güzel cıkmıs benım 3lü 780/1 di risksiz bölge diyo doktorda ıyı dedı bende takmadım valla

canım yaa,ben aşırı pimpirikliyim de o yüzden yaptırdım 3'lüyü,bir de buradaki dr 2'linin sonucunu görmedim 3'lüyü illaki yapalım dedi ama en son gidişimde 2'linin çıktısını da aldım göstereceğim yarın.4'lüyüde şifa hast. drum illa yapalım dedi.eşim de duydu bunu durmaz artık tmm yapalım dedim.haftaya perşembe de doplere gidicem.

merhabalar güzel annişler ve minnak tontişleri :16: :16: :16:
biz bugün oğluşumla ve babasıyla Trabzon yaylalarında kahvaltı yapmaya gittik serin serin çok iyi geldi bize :21: :21:
dönüşte de oğluşuma yeni ciciler aldık... insan çok hevesleniyor bebek alışverişi yaparken bir an önce aldığım kıyafetlerin içinde görmek istiyorum bebişimi... inşallah hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alıp kıyafetlerini giydiririz :nazar: :16: :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-15.html#post30831643

trabzonun neresı gıttınız bende oralıyım da merak ettım

gunaydın anneler ve kuzucukları:nazar:bugun tam pazartesı sendromu yasıyorum.calısmak bana sıkıcı gelmeye basladı.evde olup uyumak ısterdım doyana kadar.dun gobek delıgımde agrı oldu.hıc yasayan var mı bılmıyorum.sabah kahvaltıya mısafırlerım vardı.ogleden sonra agrım basladı.onlar gıder gıtmez uyumusum da oyle gectı.

geçmiş olsun ben yaşamadım ama rahim genişlediği için olabilir.

canım yaa,ben aşırı pimpirikliyim de o yüzden yaptırdım 3'lüyü,bir de buradaki dr 2'linin sonucunu görmedim 3'lüyü illaki yapalım dedi ama en son gidişimde 2'linin çıktısını da aldım göstereceğim yarın.4'lüyüde şifa hast. drum illa yapalım dedi.eşim de duydu bunu durmaz artık tmm yapalım dedim.haftaya perşembe de doplere gidicem.

dokotrun ertugrul bey mi ya aslında tahlıl sonucunu elıne aldığında bı grafık var ordan net belllı oluyor rısklı bölge rısksız bölge var benım 2 lim 9000/1 di risksiz bölge diyor 3lü 790/1 oda rısksız bölge dıyor yanı senın degrllern cok cok ıyı hıc sıkıntı yapmana gerek yok zaten 3lü ve dortlunu yanılma payı yıuksek benım cok arkadaşım var 2li yapdırıp 3lü doktor gerek yok dıye yapdırmayan . bıde benım ıs arakdasım daha yenı doğum yapdı 3lü değeri 250/1 di ve oglu 4 aylık maslaah cın gıbı

günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize ii haftalar diliorum :16::16::16: geçmişe çok bakamadım umarım herkes iidir. bizim yaramazda kocaman oldu. daha dorusu annesini kocaman yaptı :D tam gaz kilo almaya devam. geceleri karnım acaip kaşınıo çok korkuorum çatlıcam die :( mustela önermişti doktorum onu aldım sabah akşam kullanıorum umarım faydası olur.

kızlar herkese günaydınlar mayıs ayında ben ilk anneler günümü kutlamıştım dünde babamızın ilk babalar gününü kutladık oğluşumla bu sene göbüşümüzde öptük babamızı inşallah bir dahaki seneyede kocaman öpücüklerle uyandıracagız babamızı:)

gunaydın kıslar herkese merhaba,

uzun bı aradan sonra çarşamba gunu doktor randevum var İNŞALLAH bebişimin hayırlı haberlerını alırım.
bu arada kıslar bende bulantı kesılmedı hala ve depresyondan da cıkamadım kafayı sıyırıcam bu gıdıslee

günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize ii haftalar diliorum :16::16::16: geçmişe çok bakamadım umarım herkes iidir. bizim yaramazda kocaman oldu. daha dorusu annesini kocaman yaptı :D tam gaz kilo almaya devam. geceleri karnım acaip kaşınıo çok korkuorum çatlıcam die :( mustela önermişti doktorum onu aldım sabah akşam kullanıorum umarım faydası olur.

naber canımmm kaşımaaa karnını iz kalırr....
kız senn cinsiyet belli oldumuu benmm kızım oluyor teyzesii...

Günaydın canım anne adayları bugün sağlık ocağında izlem vardı tetonos aşısı vuruldum sizlerde oldunuz mu tetonos açısı bir ay sonra bir tane daha olucakmış

kızlar ben hiç kilo almadım,hatta ne aciptir ki,hamilelikten önce sürekli atıştırma ihtiyacı hissederdim şimdi neredeyse hiç acıkmıyorum,çok şükür bulantım da bitti sayılır ama aşırı koku hassasiyetim var :1: ama çok dua etmiştim.biriyle aldım kiloyu sağlık sorunu yaşamadan biriyle verdir allahım diye

Back
X