Günaydın annişlerrrr
Biz dün yine e-bebek çekimizle bi kaç ürün sipariş ettik. Toplamda 125 liralık ürünlere 75 lira ödedik. Karlı bi alışveriş oldu. Resimler alışveriş sayfamıza atıldı bile![]()
günayıdn canım güle güle kullansın kuzun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın annişlerrrr
Biz dün yine e-bebek çekimizle bi kaç ürün sipariş ettik. Toplamda 125 liralık ürünlere 75 lira ödedik. Karlı bi alışveriş oldu. Resimler alışveriş sayfamıza atıldı bile![]()
Günaydın anneler herkese güzel ve bol tekmeli günler :) biz daha hissetmiyoruz tekmeleri,çarşamba görüş günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah cinsiyet öğrenebiliriz.
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum sıze bende ıse cok zor geldım ya uffff. bıde cok sıcak .
RENGARENK göbek delıgın rahım oraya ulaşdıgı ıcın acımış olabılır. bıde ağrın gectıyse cok kafana takama
kızlar aranızda 4 lü tarama testi yaptıran bar mı, sonuçlarınız nasıl, doktorunuz nasıl yorumladı sonuçlarınızı...
gectı nageem cok sukur.bugun ıstanbul 30 derec olacakmıs.dun gecekı yagmurdan sonra ben yıne sonbahar geldı sanmıstım
canım ben salı günü aldım sonucumu.3246/1 çıktı,tlfla öğrendim ve dr muayenede olunca hemşire baktı sonuç normal dedi ama içime de sinmedi yani.allahtan 2'liyide yaptırmıştım ve 10.000/1 çıktı ona güveniyorum artık.buradaki dev. hasr. rdr da illaki 3'lü yapalım dedi onu da yaptırdım yarın çıkacak sonuç.seninki nasıl??
kızalr bu kadar üsütne dusmeyın bence 4lü ve 2li yapdıranlar 3lüyü neden yapdıyorkı hhem degerlerınısz cok güzel cıkmıs benım 3lü 780/1 di risksiz bölge diyo doktorda ıyı dedı bende takmadım valla
merhabalar güzel annişler ve minnak tontişleri![]()
![]()
biz bugün oğluşumla ve babasıyla Trabzon yaylalarında kahvaltı yapmaya gittik serin serin çok iyi geldi bize![]()
dönüşte de oğluşuma yeni ciciler aldık... insan çok hevesleniyor bebek alışverişi yaparken bir an önce aldığım kıyafetlerin içinde görmek istiyorum bebişimi... inşallah hayırlısıyla bebişlerimi kucağıma alıp kıyafetlerini giydiririz![]()
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-15.html#post30831643
gunaydın anneler ve kuzucuklarıbugun tam pazartesı sendromu yasıyorum.calısmak bana sıkıcı gelmeye basladı.evde olup uyumak ısterdım doyana kadar.dun gobek delıgımde agrı oldu.hıc yasayan var mı bılmıyorum.sabah kahvaltıya mısafırlerım vardı.ogleden sonra agrım basladı.onlar gıder gıtmez uyumusum da oyle gectı.
GUNAYDINLARRRRRRR kızlarrr nasılsınızz herkeze iyi haftalarr ..
canım yaa,ben aşırı pimpirikliyim de o yüzden yaptırdım 3'lüyü,bir de buradaki dr 2'linin sonucunu görmedim 3'lüyü illaki yapalım dedi ama en son gidişimde 2'linin çıktısını da aldım göstereceğim yarın.4'lüyüde şifa hast. drum illa yapalım dedi.eşim de duydu bunu durmaz artık tmm yapalım dedim.haftaya perşembe de doplere gidicem.
gunaydın arkadslar gecelerı bnm gıbı kramp sıkıntısı cekenler varmı![]()
günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize ii haftalar diliorumgeçmişe çok bakamadım umarım herkes iidir. bizim yaramazda kocaman oldu. daha dorusu annesini kocaman yaptı
tam gaz kilo almaya devam. geceleri karnım acaip kaşınıo çok korkuorum çatlıcam die
mustela önermişti doktorum onu aldım sabah akşam kullanıorum umarım faydası olur.