2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende park yatağını aldım kendi yatak odamın takımının bir dolabı vardı şifonyerden uzun üstü aynalı onu tahsis etcem kızçeme :52::52::52::52:

senle ben aynı kafadayız :1::1::1::1:

Yaaa aynen ben de senin gibi düşünüyorumm :46::46::46::46::46::112::112::112::112::112::129::129::129::129::128::128::128:

hadi bakalım hayırlısı bebek kısmetiyle gelir burda birkaç kişi ev aldı, ben de çok istiyorum darısı başımıza inşallah evinizi de alırsan güzelce yaaprsın odasını :21::21::21:

Göbek topiğimizde var :1::1::1: herkesin göbeğini görebilirsin

inş. canım Allah isteyen herkese gönlündekini versin inş.

dün prenseslerimi kutlamaya halası geldi. gelirkende ilk hediyelerini almış. çok mutlu oldum yaaa. bebeklrimin ilk defa bişileri oldu :1:

resimleri ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-9.html#post30868481

2 oyuncağı ben almıştım. uyku arkadaşları olacak. ikisine de ayrı ayrı aldım. doğumdan önce bikaç gün göğüste kalınca anne kokusu siniyormuş ve çocuk uyku arkadaşıyla daha rahat uyuyormuş. kuzenlerim çocuklarına kullanmıştı. 5 yaşına geldiler hala onlarsız uyumazlar. bakalım bende bu alışkanlığı kazandırabilcekmiyim. ben en çok pembe saten ayakkabılarına bayıldmmmm tam prenses olacaklar:9:

bende o ayakkabilara bayildim büyügü yokmuki acep :1::1::1::1:
hepsi cok güzel seyler halanin ve senin kesene bereket canim..
minnoslarda iyi günlerde giyinirler insallah

kızlar aranızda 3 lü tarama testi yaptıran var mı?
benim 3 lü tarama sonucum ikiliden kötü çıktı? ikilide risk çok düşüktü , 3 lüde yaşıma göre yüksek çıktı..
amniyosentez ihtimali var sizce ne yapmalıyım????????????????????

Son düzenleme:
ben ilk 3 ayı 1 kilo ile kapatmıştım 4. Ay 3 kilo daha aldım :17::17::17: Bu ay 1,5 gibi görünüyo ama bakalım yarın nolcak 2 oldu belkide ...

cok şükür ben kilo almadım daha doğrusu alamadım canım hiç bir şey istemiyor midem bulanmıyor başım dönmüyor hatta eşim bana ilk zamanlar sen hamile misin şüpheleniyorum derdi :1::1::1::1::1:

cok şükür ben kilo almadım daha doğrusu alamadım canım hiç bir şey istemiyor midem bulanmıyor başım dönmüyor hatta eşim bana ilk zamanlar sen hamile misin şüpheleniyorum derdi :1::1::1::1::1:

bende sıkıntı yaşamadım ama geçen ay bir anda 3 kiloyu görünce şaşırdım bu ay o kadar değil gibi ama aldım ben almaya başladım metabolizmam iyice yavaşladı galiba :9::9::9::9::9:

kızlar yaa,bir şey itiraf etsem size,kızmayın ama olur mu.?
ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe :17::17::17::17::17::17::17::17:

belli olmaz canım. Allah gönlüne göre versin. benim ablamın arkadaşına doğana kadar kız dedi doktoru. bebek bi doğdu erkek :53: aynı şekilde görümcesinede 6. aya kadar hep kız dediler. sonrasında erkek dediler. benimde kızım olcak kız istiodum ama hala inanamıyorum. aldıklarımda hep unisex nolur nolmaz. bende ayrıntılıyı bekliyorum. öle diincede eşim kızıo sen erkek istiosun heralde die :D

çok sevindim iyi geçtiğine evet banada dinlettiler kalp atışını oğluşumun maşallah diyelim teyzoşları bir ay sonra tekrar var aşımız sizede söylemişlerdir
Evet söylediler 1 ay sonra yine yaptırıcam aşı kartımızda oldu :))
maşallah size canım :nazar: :nazar: değmesin o ses herşeyi unutturuyo insana bende salı günü kontrole gidicem heyecanlıyım cinsiyeti öğrenicez

Bir kaç gündür kendimi kötü hissediyordum birşey oldu mu diye duyunca ferahladım güzel haberlerle gelirsin canım inşallah

Geçmiş olsun canım bilmiyordum rahatsız olduğunu nasılsın şimdi

Cips olayına gelince banada verseler hergün erim canım tuzlu istiyor hep ama eşim başımda baş gardiyan tatilede girdi bu yaz çekeceğim var :)))

dikkat et csnım benım arkadasın karısıda kasık agrısından doktora gıttı en son karnı tas gıbı olmus erkekn dogum rıskıle 28. haftada 3-4 gun yattı sımdı 31 haftada tekrar aynısı oldu yatıyor 5gundur 1000 tl verdıler hastahaneye

bu arada arkadasımda erken dogum yapdı 2 hafta yattı bebek kuvezde ama ondan para almadıalr

aynen canım bende turk kahvesıne bayılırım.ılk zamanlar tıksınmıstım.sımdı arada bır cay da kahve de ıcıyorum.ben kahvenın faydalı olduguna ınananlardanım.bebısımız zekı olur.abartmadıkca sorun olmaz.cıps olayı arada bende de oluyor.onu da cooook severım tuzlu tuzlu.ama az ye canım.nefsın korelsın yeter.haftada bır mesela.
bende cok severım ya ıcıyorumda okadarda ayrıntı dusunmuyorum drumda ıcebılırsın dedi ..cayda her sabah ıcıyorum ben .gunde 1 kahve faydalıymıs evet bende duydum

valla canim günlük 1 fincan nescafe veya makina kahvesi iciyorum...
veya latte machiato.... doktorumda günde 2 fincan icebilirsin demisti..
asiriya kacmadigim sürece ben sakinca görmüyorum :1:
gecmis olsun kuzum tekrardan..

saol canmmmm:16:
Geçmiş olsun canım bilmiyordum rahatsız olduğunu nasılsın şimdi

Cips olayına gelince banada verseler hergün erim canım tuzlu istiyor hep ama eşim başımda baş gardiyan tatilede girdi bu yaz çekeceğim var :)))
canım kasık agrım basınc cok yapıyor neden anlamadım ıdrar veremedım sabah esım kalkmadı bende tutamadım zaten yarın sabah gıdıcem ıdrar tahlılı yaptrııcam ona gore bakalım..
eşim hıc karısmaz benım dr'umada soruyorum yıyebılırsın dıyor umursamıyorum cok :34:

canım kasık agrım basınc cok yapıyor neden anlamadım ıdrar veremedım sabah esım kalkmadı bende tutamadım zaten yarın sabah gıdıcem ıdrar tahlılı yaptrııcam ona gore bakalım..
eşim hıc karısmaz benım dr'umada soruyorum yıyebılırsın dıyor umursamıyorum cok :34:

Geçmiş olsun canım ihmal etme sakın dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. benimde ara ara oluo ama genelde yorulduğumda. dinlenince geçio. çok üstüne olmadım. cuma kontrolüm var gidince bende sorcam bakalım neden oluomuş. bide kız bebekler kasıktan hissedilirmiş diolar o da olabilirmi die düşündüm :26:

kızlar aranızda 3 lü tarama testi yaptıran var mı?
benim 3 lü tarama sonucum ikiliden kötü çıktı? ikilide risk çok düşüktü , 3 lüde yaşıma göre yüksek çıktı..
amniyosentez ihtimali var sizce ne yapmalıyım????????????????????

Ben yurt disindayim canim burda ikili yapiyorlar .. Uclu yapilmiyor ..
Sonra 20. haftalarda detayli ultrason .. 2li 3 luye bakilarak daha guvenli deniliyor ..
2lide risk dusukse ben yaptirnazdim sanirim .. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize .

Filiz neyi farkettim biliyon mu kıyafetlerin resmini koyduğumuz topikte ikimizin bebişinde aynı zıbından var şu sen uyu annecim baban baksın işi ne olan bende sarısını almıştım :9::9::9::9:

canim biz de bunu dusunduk de tecrubeli bir ark cift yonlu olmuyor falan dedi kafama takildi yani kucukken kullanis biraz daha mi kisitli yani cocuk hep disari bakiyor ya

Çift yönlü olmuyormuymuş sanmıyorum olması lazım yoksa böyle bir detayı atlamazdık hatta bunu bıze orda satıcı bayan tavsiye etmişdi

Back
X