2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar tunaydın..fılızcım gecmıs olsun sımdı gordum kum doktugunu cok sancılı olur bılırım ama kuzun rahatlatıyor heralde senı.bu bebısler nazlı olucaklar baya..

ben 2 gundur cok aglıyorum esımle cok tartıstık durduramıyorum kendımı...kuzum ıyıdır ıns dun resmne ben agladıkca o tekmeledı benı anne uzulme der gıbı...ıns onu sıkıntıya dusuurucek bısı yapmamısımdır...

canım üzme tatlı canını:45:,hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil.böyle düşün.ben de dün kızmıştım eşime,denize gidelim,seminerden gelince erkenden gidelim hem de piknik yapalım sen hazırlan ben gelince hemen çıkarız dedi,ben de hazırlandım oğlan hevesli bekliyoruz.sonra ben uyuyakalmışım aa saate bir baktım 16:00,bir haber de vermemiş arabayı yaptırmaya gitmiş bugün yola gidecek ya,geldi hemen çıktık evden ama,kızdım ben de kaç gündür gideceğin belli değil miydi diye.ben sinir küpü olurken oğluşum öyle kıpırdanıyor ki sanki bana sakin ol der gibi.çok uzattım galiba ama,üzme kendini hallolur gider herşey,sen üzüldüğünle kalırsın.

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm :(( bi kaç gündür sürekli kötü rüyalar görüyorum bi yerden atladığımı düştüğümü yada boğulduğumu görüyorum geceleri çok sık uyanıyorum yatarken okuyorum ama faydası yok korkuyla uyanıyorum sürekli dayımın eşi biyerden atladığını görmüştü rüyasında ve o sabahı 3 aylık bebeğini düşürdü sanırım korkudandı :18: artık yatmaya korkar oldum varmı aranızda benim gibi hamilelik psikolojisindemi bu rüyalar anlamadım :18:

kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl biz dün gidemedik doktora fiş bitmişti bugünde sabahtan aldım fişi ama öğleden sonrayı gösteriyordu muayene saati çook kalabalıktı :21: öğleden sonra görcem kızımı. Filiz bu arada geçmiş olsun dikkat edin kendinize ve bebeklerinizeee :62:

saol canım teşekkürler

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm :(( bi kaç gündür sürekli kötü rüyalar görüyorum bi yerden atladığımı düştüğümü yada boğulduğumu görüyorum geceleri çok sık uyanıyorum yatarken okuyorum ama faydası yok korkuyla uyanıyorum sürekli dayımın eşi biyerden atladığını görmüştü rüyasında ve o sabahı 3 aylık bebeğini düşürdü sanırım korkudandı :18: artık yatmaya korkar oldum varmı aranızda benim gibi hamilelik psikolojisindemi bu rüyalar anlamadım :18:

cok normal canim endiselenme... bende de basladi iki haftadir... Örümcek korkum coktur benimde dün gece gördümm... kalktim yatagi silkeledim elimle.. cok korkuyorum cok bacaklilardan... eger normalde önüme cikarsa kalp krizi gecirebilirim o kadar yani...

icini ferah tut hormonlardan.. bisey olmaz insalllahh

herkeze merhabaaa nasilsiniz bakalim anneler ve yavrularii:)) bugun randevumuz vardii dr hanimin cok ugraslari sonunda cinsiyetimizi ogrendikk hayirlisiylaa oglum geliorr bacaklarini eni sonu acabildii:9::9::9::9::9: hareketliydi masallah yavrumm:nazar::nazar::nazar: filizcimm cok cokk gecmis olsunn kum dokuormussun allah yardimcin olsunn..listeye eklersin artik.))

canım bende de öyle oluyordu bağırarak uyanıyordum eşim korkuyordu ben korkuyordum cevşen taktım Allahın izniyle artık görmüyorum öyle rüyalar sende tak canım hamilelikte olabiliyormuş öyle şeyler ben uyuyamıyordum birileri bana bakıyor gibi geliyordu ağlıyordum sürekli dualar okuyordum olmuyordu nasıl cevşeni taktım şükürler olsun rabbime bir daha olmadı

canım üzme tatlı canını:45:,hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil.böyle düşün.ben de dün kızmıştım eşime,denize gidelim,seminerden gelince erkenden gidelim hem de piknik yapalım sen hazırlan ben gelince hemen çıkarız dedi,ben de hazırlandım oğlan hevesli bekliyoruz.sonra ben uyuyakalmışım aa saate bir baktım 16:00,bir haber de vermemiş arabayı yaptırmaya gitmiş bugün yola gidecek ya,geldi hemen çıktık evden ama,kızdım ben de kaç gündür gideceğin belli değil miydi diye.ben sinir küpü olurken oğluşum öyle kıpırdanıyor ki sanki bana sakin ol der gibi.çok uzattım galiba ama,üzme kendini hallolur gider herşey,sen üzüldüğünle kalırsın.

aynen oyle ben uzuldugumle kaldım bsankı ben sucluymusum gıbı evde bosanma naraları attı aglattı benı sag olsun annesıde ıcıp ıcıp ogluna sarmıs bır tuaftı ıkı gundur salonda yaıyodu bu sabah geldı dayanamadı heralde oda neyle ugrascanı sasrdı heralde..napıyım ben agladıgımda uykusuzlugumla kaldım..sımdı ıyıyım ..sukur umursamıcam artık nolursa olsun...

kabus gorenler bende goruyorum bebegımı dusurdugumu falan hatta kucuck cenın halınde gordum gecen gun cok korktum...kanama yasadıgım ve rısklı oldugum ıcın sanırım hep aklım bebegımde uyudugumdan oluyor.bu aralar duruldu ama gecmezse psıkologa gıtmeyı planlıyorum..

herkeze merhabaaa nasilsiniz bakalim anneler ve yavrularii:)) bugun randevumuz vardii dr hanimin cok ugraslari sonunda cinsiyetimizi ogrendikk hayirlisiylaa oglum geliorr bacaklarini eni sonu acabildii:9::9::9::9::9: hareketliydi masallah yavrumm:nazar::nazar::nazar: filizcimm cok cokk gecmis olsunn kum dokuormussun allah yardimcin olsunn..listeye eklersin artik.))

ayyy sinemcim cok sevindimm. hayirli ugurlu olsun oglusunn. bende bugün sana yazacaktim... Tr ye gimedin mi ondan yazmiyordum... bu arada ben de dün doktordaydimmm. buradaki doktor da kiz dedii. Filiz cim bi zahmet benimkini degistiriver:))

cok güzelll, maaalsaaalllah. Sagligi devam etsin insaallah... ayaklarda sisme olyuor mu? ben dün doktora gittim söyledim normal, diet yap dedi:))

Amin canım sağolasın hepimizin inşallah . Evet benim 2 haftadır başladı ayaklarda ve elde şişme , ellerim gece şişiyor gündüz normale dönüyor, ayaklarımda sabit oturdugumda ayaklarım aşağıda oldugunda oluyor. Oturdugunda ayaklarını uzat diyorlar öyle yapcam.

OOOYYYY BEN YERİM SENİN OĞLUŞUNUUU BENDE HİSSEDİYORUM YA O YÜZDEN RAHATIM BİRAZ DAHA HAFTAYA C.TESİ BİZİMDE RANDEVUMUZ ÖNCEDEN BENDE DAYANAMAZDIM AMA ŞİMDİ HİSSEDİYORUM YA O BAĞ BAMBAŞKAAAA :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

VALLA ALDIK YARINDA KISMETSE ODA TAKIMI GELİCEK :9::9::9::9: DAHA EKSİĞİMİZ VAR AMA ONLARIDA ARTIK AY AY BÖLÜP ALICAZ YOKSA HERŞEYİ HAZIR BEKLİYCEZ SIKILMAYALIM ÖYLE UĞRAŞ ÇIKSIN DİE SONA BIRAKTIĞIM ŞEYLER DE VAR :9::9::9:

KUZU NAPIM BAK BEBEK ARABASINI 3. AYA GİRMEDEN ALMIŞTIM ÖDENDİ BİTTİ ŞİMDİ MOBİLYALARIDA DOĞUMA KADAR ÖDERİZ HEPSİ BİR GELİNCE ZORLIYCAKTI ÖYLE DÜŞÜNDÜK BİZDE :34::34:

Haklısın hepsi birden çok masraflı kısım kısım aldın planlı bir şekilde ilerliyosun bakalım, bir an önce benimde plan yapmam lazım:1::1::1: oda takımının resmi var mı merak ettim, ya bende alcaktım oda takımı annem alma diyo :( kafam allak bullak oldu:53:

cok normal canim endiselenme... bende de basladi iki haftadir... Örümcek korkum coktur benimde dün gece gördümm... kalktim yatagi silkeledim elimle.. cok korkuyorum cok bacaklilardan... eger normalde önüme cikarsa kalp krizi gecirebilirim o kadar yani...

icini ferah tut hormonlardan.. bisey olmaz insalllahh

3 gün önce rüyamda bi adam hem köpek oluyo hem insan ve beni boğuyo artık son nefesimdeyim eşim duymuş nefesimi beni uyandırdı uyandığımda tıkanmıştım zor nefes alıyodum bu gecede asansörden düştüğümü gördüm ve onun gibi hatırlamadığım bir çok rüya 2 hafta öncesine kadar eşimin beni aldattığını görürdüm iyice psikolojim bozuldu :(( :18:

canım bende de öyle oluyordu bağırarak uyanıyordum eşim korkuyordu ben korkuyordum cevşen taktım Allahın izniyle artık görmüyorum öyle rüyalar sende tak canım hamilelikte olabiliyormuş öyle şeyler ben uyuyamıyordum birileri bana bakıyor gibi geliyordu ağlıyordum sürekli dualar okuyordum olmuyordu nasıl cevşeni taktım şükürler olsun rabbime bir daha olmadı

hiç aklıma gelmemişti cevşen nerden temin edebilirim bazıları sahte oluyo içinde bişey yazmıyo

3 gün önce rüyamda bi adam hem köpek oluyo hem insan ve beni boğuyo artık son nefesimdeyim eşim duymuş nefesimi beni uyandırdı uyandığımda tıkanmıştım zor nefes alıyodum bu gecede asansörden düştüğümü gördüm ve onun gibi hatırlamadığım bir çok rüya 2 hafta öncesine kadar eşimin beni aldattığını görürdüm iyice psikolojim bozuldu :(( :18:

ayy kiyamammmm... uyumadan önce papatya cayi ic cok iyi geliyor... ve rüya görücem diye endise etmeyi birak yoksa bilinc altindan dolayi görüyorsunn...

Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdan :43:Sabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı :43::43:

canım hayırlı olsun oglusun :nazar: :nazar:
teşekkür ederım buarada saol canımmm amin ınsallah hemen gecerde agrılarım gecer :14:

Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdan :43:Sabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı :43::43:

benimde öyle oluyor.. ama bir iki gün sürüyor.. bende endiselnedim rahmin büyümesine bagli dedi.. endise etme bebesi hissettikten sonra. ayaklarini da üsütmemeye bak, ne kadar sicak olsada ahava nazik durumdayiz...

dilory herkesde oluyor tatlım amaan saalla gitsin takma kafana umursama bebişinde üzülmüştür tabi annesi herşeyden önce onu düşünmelisin. eşinde bir anlık sinirine yenik düşmüştür bazen herşey üstüste gelir nazıda sana geçmiştir. kötü düşünme canımm.

ayyy sinemcim cok sevindimm. hayirli ugurlu olsun oglusunn. bende bugün sana yazacaktim... Tr ye gimedin mi ondan yazmiyordum... bu arada ben de dün doktordaydimmm. buradaki doktor da kiz dedii. Filiz cim bi zahmet benimkini degistiriver:))

saol canimm benimm resmen gorduk pipilisini:9::9::9::9: cok utangac yavrum bacaklarini acip kapatioo dr hanim cok ugrastii gorunce o bile sevindii yaa yuppii dedii kadin hahah..yok canim hayirlisiyla haftaya cumartesi gidioruz canim buarada benim sag ayagim sisti 1 haftadirr dr bugun varis corabi verdi onun giyinicekmisim haftaya cuma tekrar gidicez ayagima bakicak demirimde dusuk cikti ya bakalim ne olucak benden bu kadarr haberler:))

benimde öyle oluyor.. ama bir iki gün sürüyor.. bende endiselnedim rahmin büyümesine bagli dedi.. endise etme bebesi hissettikten sonra. ayaklarini da üsütmemeye bak, ne kadar sicak olsada ahava nazik durumdayiz...

kuzum saol yaa içimi rahatlattın gaz sancısı gibi ama kasığımda çok fena batıyor, bugün bol bol dinleneyim inşallah bişe olmaz. Denize girmeyeyim mi acaba dedim de doktorum yok girmeye devam et ama çok yorulmadan dedi.

Geçmiş olsun canım öyle anlık ağrılar bence de normal , devam ederse gidersin

endise etme canim arada banada oluor ama sonradan gecior gecmis olsun canim dikkat et kendine:34::34:

Back
X