2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
degıstrıdım canımm

canım 1 2 haftaya hıssedersın korkma :34: Kendını dınlıyormusun ben yatıyorum mesela cok dınlıyorum vurdugu zaman hıssedebılıyorum karın yapım dar oldugu ıcınde kolay hıssedebılıyorum belkı ıc karnın genıstır senın

dinliorum aslinda canim ama ne bilimm gobusum de cok ciktii sanirim benim ki olee artik 1 2 hafta daha beklicez hareketleri icinn arada icimde bisiler oluo hissediorum onu ama ne bilimm :9::9::9:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Sanırım denizden çıkınca üşüttüm, gecede banyo yapıp yatmıştım pencere de açıktı ondan olabilir.

nehar sen 27 mayısa almıştın dopler randevunu,bir de ben sordum 20dk sürüyormuş,daha sonra dra muayene olacak mıyız tekrar.

canım evet sonuçları doktorumuza göstercez.ama randevu almalımıyız ayrıca ondanda diye ben de merak ediyordum,hatırlattın saol aradım hemen. Doplerden bir saat sonrasına doktorunuzdan da randevunuzu alın dedi. Benim doplerim 26 haziran 15.00dı, doktor randevusunu da 15.50ye yazdılar. Hemen ara sen de al randevunu

canım ben de bir iki kez hissettim sonra 2 haftadır hissetmiyorum yani gayet normalmiş.
daha ileriki haftalarda daha çok hissedeceksiniz dedi doktor.
bir de ultrasonda gördüm hareket ediyor bizim oğlan kıpır kığır ama hiç hissetmiyorum demek ki normal

bende kendimi ole avutuorum artik cnm ne yapimm sabredioruzz:)))) bizimkide bugun olee kipirr kipirdi ama ben hissetmiorumm:37::37::37::37::37: 1 hafta sonra sanirim baslarim hissetmeye ole avutuorum kendimi:9::9:

Madamtusot cnm sagol
ama yürüyüş flnda yasak netten bakıyorum ama kıyafetleri eşimle bakarak seçmek istiyorum
bide bnm astımım var ilerleyen aylarda nasıl olurum bilmiyorum nefes nefese kalıyorum hep
allah büyük bu günlerde gecicek daha önce hastanede yatmıştım en azından evdeyim
ama bu kız cok nazlı coook

Madamtusot cnm sagol
ama yürüyüş flnda yasak netten bakıyorum ama kıyafetleri eşimle bakarak seçmek istiyorum
bide bnm astımım var ilerleyen aylarda nasıl olurum bilmiyorum nefes nefese kalıyorum hep
allah büyük bu günlerde gecicek daha önce hastanede yatmıştım en azından evdeyim
ama bu kız cok nazlı coook

canım benimki erkek haliyle nazlı vallahi :52:
ben 18.haftaya girdim bak hala kusuyorum. gerçi çok şükür azaldı, eskisi gibi serumluk, iğnelik değil.
ben de nefes nefese kalıyorum halbuki ne sigara içerim, ne astımım var. anlamış değilim.
ben de eşimle seçmek istiyordum, baktım olmuyor annemle 2 body falan alınca içim rahatladı :1:
çok şükür evet bak evdesin şimdi, dert etme yat dinlen kafanı dinle...

maaasalllahhhhhh... 9 temmuzda benimde ayrintilim var hannover de... özel bir yerde yapilmali dedi.. iki ayri uzman olmali dedi. amannn ahayirlisi.

hipp in mi aldin bende aldimm bir cok cesit.. bütün bebek ürünlerinin anneler icin olani varmis hepsinden aldim..:))) benim catlama olacak gögüslerde, cünkü cok kücüktü eskiden. rengi degisti aynada bakamiyorum bile yaa..:))) Rabbim yardim etsin ne diyim...

yaa gittiginde dügün dernek oynaaa. bol bol sebze ye, mis gibi taze balik ye:))

benimde 9 temmuzda kamenz de canim dr umuz ikili testi yapan dr yapicak tekrar:))) hayirlisi saglikli olsunda baska bisey istemiorumm:emir_bebek::emir_bebek: evet cnm hipp in aldim badem yagi jojoba filan var icinde hosuma gitti yani ayy napicaz bilmiorum bu catlaklara:9::9::9::9: oynicam vallaa ohhhhh komsular saolsunn bisey istiomu filan soruolarmiss komsumuz su boregi cok guzel acio yapicak bana bide yaprak sarma imm:)):9::9::9::9::9: oyyyy cok ozledimm herkezii varyaa en cok ezan sesini ozledim:14::14::14::14:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Sanırım denizden çıkınca üşüttüm, gecede banyo yapıp yatmıştım pencere de açıktı ondan olabilir.

canım evet sonuçları doktorumuza göstercez.ama randevu almalımıyız ayrıca ondanda diye ben de merak ediyordum,hatırlattın saol aradım hemen. Doplerden bir saat sonrasına doktorunuzdan da randevunuzu alın dedi. Benim doplerim 26 haziran 15.00dı, doktor randevusunu da 15.50ye yazdılar. Hemen ara sen de al randevunu

benim randevum da 28 haziran saat 16:00da.dr randevumu da 16:30 a almıştım ama,sen kime sordun 1 saat sonrasına diye

filizcim geçmiş olsun bizim bu idrar yolları enfeksiyonu geçmedi geçmedi kuma çevirdi demek sende...
Rabbim şifa versin hepimize
saol canımcımmm :16:maalesef kuma cevırmıss allahtan orda derecede dedı yoksa cok olsa sancıdan duramazmısım :5: Su ıcıyorum bol bol antıbıyotıkte ıctım agrı oldugundada mınoset alıcam
dinliorum aslinda canim ama ne bilimm gobusum de cok ciktii sanirim benim ki olee artik 1 2 hafta daha beklicez hareketleri icinn arada icimde bisiler oluo hissediorum onu ama ne bilimm :9::9::9:

hıssettıgın bebıstır cnm korkma:34: En azından dınlıosun yanı sesını duyuyorsun
1 2 haftaya dahada net hıssedersın

benimde 9 temmuzda kamenz de canim dr umuz ikili testi yapan dr yapicak tekrar:))) hayirlisi saglikli olsunda baska bisey istemiorumm:emir_bebek::emir_bebek: evet cnm hipp in aldim badem yagi jojoba filan var icinde hosuma gitti yani ayy napicaz bilmiorum bu catlaklara:9::9::9::9: oynicam vallaa ohhhhh komsular saolsunn bisey istiomu filan soruolarmiss komsumuz su boregi cok guzel acio yapicak bana bide yaprak sarma imm:)):9::9::9::9::9: oyyyy cok ozledimm herkezii varyaa en cok ezan sesini ozledim:14::14::14::14:

bende ezan sesini cok özlerim.. Annem le konusurken okunursa dinleir hep... ohh maasaalllah yede gel hepsni.. ben sebze getirdim gelirken barbunya falan.. getir istersen...

saol canımcımmm :16:maalesef kuma cevırmıss allahtan orda derecede dedı yoksa cok olsa sancıdan duramazmısım :5: Su ıcıyorum bol bol antıbıyotıkte ıctım agrı oldugundada mınoset alıcam

ben bilgisayar ile ilgiliysem , kizima Farid Farjad aciyorumm.... bende cok severimmmm kemani, ama bu adam aglatioyr.. tavsiye ederimmm. nasi,nahreketleniyor müzikte

bende ezan sesini cok özlerim.. Annem le konusurken okunursa dinleir hep... ohh maasaalllah yede gel hepsni.. ben sebze getirdim gelirken barbunya falan.. getir istersen...

aynen bende oleyim canimm..ben sansliyim halamlarda arabayla geliolar samsuna yarin cikiolar yola:9::9::9: bide arabanin ustune box aldilarr dedim ohh benden iyisi yokk doldurucam bos birakin diorumm guluoo..artik kendim getiricem ona vericem ole getircek bir sekilde halletcez yanii :9::9::9:

ayy insallah canimm insallahh:52::52::52::52::52:

Ben basindan beri hep kiz his ettim rüyalarimda kiz gördüm karnimi kizim diye seviodum. Herkes senin kizin olacak kesin diyodu. Amaaaaa biraz önce doktor kontrolümüz vardi oglusum oluyomus. Kim bilir ne kadar kiziodu ben öyle sevince. Bende bu bebek niye bu kadar tekmeliyo diyodum :). Aslinda Benim icin hic fark etmez kiz yada erkek yeterki saglikli sihhatli olsunda hic önemli degil.

Filizcigim listeye eklermisin prensimi :)

Ben basindan beri hep kiz his ettim rüyalarimda kiz gördüm karnimi kizim diye seviodum. Herkes senin kizin olacak kesin diyodu. Amaaaaa biraz önce doktor kontrolümüz vardi oglusum oluyomus. Kim bilir ne kadar kiziodu ben öyle sevince. Bende bu bebek niye bu kadar tekmeliyo diyodum :). Aslinda Benim icin hic fark etmez kiz yada erkek yeterki saglikli sihhatli olsunda hic önemli degil.

Filizcigim listeye eklermisin prensimi :)

eee hayirli olsun oglusunn... bende ilk kiz hissettim, sonra erkek dedi doktor. hemen oglusuma ceviyrdim. 21 haftada kiz oldugunu söylediler hemen kizima cevirdim.. cocugum cinsel kimliginde bunalim yasicak birde isminde tabii:))

eee hayirli olsun oglusunn... bende ilk kiz hissettim, sonra erkek dedi doktor. hemen oglusuma ceviyrdim. 21 haftada kiz oldugunu söylediler hemen kizima cevirdim.. cocugum cinsel kimliginde bunalim yasicak birde isminde tabii:))

Seninde kizin hayirli olsun canim. Cok erken söylüyorlar tr' de yanilma
Payi yüksek olabiliyor.
Artik benimki degismez herhalde 20 haftalik :)
Doktora diyorum bide eminmisiniz ben kiz his ediyorum. Doktor kizsa kücük bir sorunu var cünkü pipisi var dedi :)

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm :(( bi kaç gündür sürekli kötü rüyalar görüyorum bi yerden atladığımı düştüğümü yada boğulduğumu görüyorum geceleri çok sık uyanıyorum yatarken okuyorum ama faydası yok korkuyla uyanıyorum sürekli dayımın eşi biyerden atladığını görmüştü rüyasında ve o sabahı 3 aylık bebeğini düşürdü sanırım korkudandı :18: artık yatmaya korkar oldum varmı aranızda benim gibi hamilelik psikolojisindemi bu rüyalar anlamadım :18:

canım aynı durum bendede vardı korkuyodm wc bile gitmeye gece uyandığımda yatarken rüyalarımda bile en son ağlayarak uyandım eve girmek istemiyordum gece hemen uyumak istiyorum ama eşim saolsun hemen yatıyo ben cin gibi oluyodum çözümü odaya bi yasin koydum yukarıya bizim göremediğimiz bir yere artık korkum falan kalmadı şükür eşimede olmaya başlamıştı ki yasin iyi oldu korkmuyoruz artık

teşekkür ederim kızlar.İlk defa olduğu için panikledim sanırım. Neyseki içimi rahatlattınız. Sinemcim oğluşun da hayırlı olsun :16::16:

gecmıs olsun canım neharcım rahım buyudugu ıcınde agrı oluyor ama denıze gırdıkden sonra doktorum bana uzerını degıstır ıslak kalmssın demısdı bırde o aksam cam açma olayı varya ben onu 2 hafta once yapdım 3 gun agrı yapdı usutmemek lazım gece sabaha karsı soğuk oluyo

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm :(( bi kaç gündür sürekli kötü rüyalar görüyorum bi yerden atladığımı düştüğümü yada boğulduğumu görüyorum geceleri çok sık uyanıyorum yatarken okuyorum ama faydası yok korkuyla uyanıyorum sürekli dayımın eşi biyerden atladığını görmüştü rüyasında ve o sabahı 3 aylık bebeğini düşürdü sanırım korkudandı :18: artık yatmaya korkar oldum varmı aranızda benim gibi hamilelik psikolojisindemi bu rüyalar anlamadım :18:

kesinlikle cevşen tak canım beni, resmen boğuyorlardı rüyamda nefes alamıyordum bu hac malzemeleri satan mağazalarda sahte çıkmıyor ben ordan aldım taktığımdan beri çok iyiyim şükürler olsun hiç çıkartmıyorum ödüm kopuyor

benim randevum da 28 haziran saat 16:00da.dr randevumu da 16:30 a almıştım ama,sen kime sordun 1 saat sonrasına diye
canım randevu bilgi almadaki kız dedi ama bence seninki daha iyi beklemene gerek kalmadan hemen gösterirsin zaten en fazla 20-25 dk sürer
gecmıs olsun canım neharcım rahım buyudugu ıcınde agrı oluyor ama denıze gırdıkden sonra doktorum bana uzerını degıstır ıslak kalmssın demısdı bırde o aksam cam açma olayı varya ben onu 2 hafta once yapdım 3 gun agrı yapdı usutmemek lazım gece sabaha karsı soğuk oluyo

saol kuzum dikkat ettim ona, denizden çıkar çıkmaz değiştirdim üstümü kalmadım öyle sanırım gece oldu.idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye de geçiyo aklımdan valla:18:

Back
X