2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende bayıldım buna yaa :)
valla o kadar uzun süre yatılabiliyorsa gözüm kapalı alırım :)
hiç görmedim ben paylaştığını :) diğerine göre boyutları daha farklı.şimdiden alıp kurmak istiyorum bakıp bakıp sevinirimm:1::49:

canım bence de park yatak alacağına bu daha küçük bunu al derim sana,hem içinin yatağı da varmış.

selam kızlar nasılsınız? :3: :3: :3:

hepinizin berat kandili mübarek olsun...

bende kasım annesiyim ama her zaman girip yazamıyorum sizlere,
nasıl gidiyor hamilelik hala sıkıntıları olan varmı aranızda,
benim düşük tehlikem olduğu için yatıyorum sürekli karpuz büyütüyoruz bebişimle daha şimdiden :))))

adama sordum şimdi kargo ücreti vs.kafama uyarsa alacağım bakalım cevap bekliyorum :)

Eşimle konuştuk şimdi, bizde bunu alcaz sanırım,diğeri çok çok minik geldi.Bu ise 80 cm, yaklaşık 15 aya kadar kullanırız yeter de artar bile küçük danalara :1: Üzerindeki cibindiriği de dahil mi bi sorsaydın onu da, ayrıca hangi renk düşündün

Eşimle konuştuk şimdi, bizde bunu alcaz sanırım,diğeri çok çok minik geldi.Bu ise 80 cm, yaklaşık 15 aya kadar kullanırız yeter de artar bile küçük danalara :1: Üzerindeki cibindiriği de dahil mi bi sorsaydın onu da, ayrıca hangi renk düşündün

cibinliği bende merak ettim onuda sordum.ben yeşil düşünüyorum,çünkü sanırım rahatsızlığım sebebi ile fazla ara vermeden bitane daha yapacağım:1: onada kullanırım bidaha almak zorunda kalmam,ama erkek diye içimden hep mavi almak geçiyor,acaba diyorum kız olursa sonraki dış kısmı değişirmi:44:

selam kızlar nasılsınız? :3: :3: :3:

hepinizin berat kandili mübarek olsun...

bende kasım annesiyim ama her zaman girip yazamıyorum sizlere,
nasıl gidiyor hamilelik hala sıkıntıları olan varmı aranızda,
benim düşük tehlikem olduğu için yatıyorum sürekli karpuz büyütüyoruz bebişimle daha şimdiden :))))

seninde kandilin mübarek olsun canım,büyütün karpuzları:1:
cinsiyeti belli mi?

cibinliği bende merak ettim onuda sordum.ben yeşil düşünüyorum,çünkü sanırım rahatsızlığım sebebi ile fazla ara vermeden bitane daha yapacağım:1: onada kullanırım bidaha almak zorunda kalmam,ama erkek diye içimden hep mavi almak geçiyor,acaba diyorum kız olursa sonraki dış kısmı değişirmi:44:

aynen yaaa.. tek renk alalım sonraya da saklayalım diyoruz ama elimiz hep maviye gidiyor. Bu arada benim facede konuşuğum bi grup var, onlar hep Yonca Bambam Beşik kullanmışlar. Çok kaliteli ve uzun ömürlü diye kesinlikle tavsiye ediyolar. Baktım da fiyatı bizimkinin 2 katı ama kalitesi de süper yani.sen de bi incele hemen karar verme.

aynen yaaa.. tek renk alalım sonraya da saklayalım diyoruz ama elimiz hep maviye gidiyor. Bu arada benim facede konuşuğum bi grup var, onlar hep Yonca Bambam Beşik kullanmışlar. Çok kaliteli ve uzun ömürlü diye kesinlikle tavsiye ediyolar. Baktım da fiyatı bizimkinin 2 katı ama kalitesi de süper yani.sen de bi incele hemen karar verme.

Kararsız kalmaktan nefret ediyorum yaaa:47:
sen hangisini düşünüyorsun peki?
baktımda şimdi bambam daha büyük tipide pek hoşuma gitmedi:14:

Son düzenleme:
Slm kızlar bizde bu sabah akıntıyla uyandık gene korktum dr bu hafta erkenden gelin dedi
ama çok şükür kızım kıpır kıpır
herkesin kandili mübarek olsun
rabbim meleklerimizi korusun
tetanoz aşısını yaptıran varmı

selamün aleyküm öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Kızlar benim önceden kasıklarım ağrırdı ama 3 gündür alt tarafım ağrıyor ayağa kalkınca acıyor sizde de oluyor mu alt tarafa baskı gibi sanki doğum yapavakmışım gibi geliyor.

Kararsız kalmaktan nefret ediyorum yaaa:47:
sen hangisini düşünüyorsun peki?
baktımda şimdi bambam daha büyük tipide pek hoşuma gitmedi:14:

aynen kararsızlık çok kötü bişey, canım ben bambamı beğendim valla. ama 5-6 ay kullanacağım bişeye de o kadar paa verirmiyim bilmiyorum. Şu ara daha erken zaten ben eylül gibi alırım heralde bunları.ama belli olmaz yinede. sende hemen karar verme bakalım iyice araştıralım

selamün aleyküm öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Kızlar benim önceden kasıklarım ağrırdı ama 3 gündür alt tarafım ağrıyor ayağa kalkınca acıyor sizde de oluyor mu alt tarafa baskı gibi sanki doğum yapavakmışım gibi geliyor.

oluyor bende de canimm.. ayaklarini üsütmemeye calis. Birde rahim büyüyor ve yukari cikiyor ondan sanci oluyor

benm cok agrıdı canımm hemde 1 hafta surdü belkı daha fazla baskı seklınde sankı bebek asagıda gıbı baskı oldu hep

kızlar mıgde yanmasından ölücem okadar fena bısekılde yanıyorkı gavıscon deılde renıne ıcsem olurmukı acaba bılen varsa ?

Slm kizlar , hepinizin Berat Kandili Mübarek olsun ..
Bende arada yazilanlari okuYorum ama fazla girip cvb yazamadim

Filizcim cok gecmis olsun cnm , insallah en kisa zamanda atlatirsin canim

Vahsihatun , canim arkadaslarinda dedigi gibi hic internet sayfalarina bakma insanin kafasini karistirmaktan baska ise yaramiyor insallah hep birlikte sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alacagiz canim

Selayhus emar a hic üzülme canim benim teyzemin gelinide hamileligin ilk aylarinda girmis , hic bie sorun olmadi diyor

Bu arada bizde izine gitme isini iptal ettik .. Cünkü araya ramazan giriyo biz yola cikalim demeye biz bebegimle 27 haftalik oluyoruz , okadar yolu göze alamadik .. Artik nasipse seneye

Kizlar bu arada berat ismini düsünüyoruz sizce nasil ??

Slm kizlar , hepinizin Berat Kandili Mübarek olsun ..
Bende arada yazilanlari okuYorum ama fazla girip cvb yazamadim

Filizcim cok gecmis olsun cnm , insallah en kisa zamanda atlatirsin canim

Kizlar bu arada berat ismini düsünüyoruz sizce nasil ??
canım cok saol ınsallah dokerım su kumlarıda kurtulurum ..
buarada senınde beraat kandılın mubarek olsun.. berat ismide cok guzel bence..

filizcim ben rennie nin tabletini kullanıyorum,ama çoğunlukta yarım yarım,ama çoook rahatsız ederse bütün kullanıyorum.dr vermişti bana.

ıcımde yangın var sankı acayıp ılk defa oldu afedersın sarımsaklı bısey yedım sanırım o yaptı evde renıne surup var aynı ısı gorur heralde .
arastırdım sımdıde ıcılıyormuss sut ıctım bide

kızlar mıgde yanmasından ölücem okadar fena bısekılde yanıyorkı gavıscon deılde renıne ıcsem olurmukı acaba bılen varsa ?
Canim bilirim mide yanmalarini cok kötü oluyor.
Doktorum bana rennie kullanabilirsin demisti.

Bu arada hepimizin beraat kandili mübarek olsun. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah.

Back
X