Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelll anneler ve minik kuzular hepinizeee günaydınnnnn iyi haftalar. bugün yoğun olucam sabahdan bi yoklayım dedim. hepinizi öpüyorummm![]()
kızlar ya cok canım sıkılıyor ıkı gundur bebegım sankı cok az oynuyor hatta bazen saatlerce kımıldamıyor endıse etsemmı etmesemmı bılemedım:s cok zayıf hıssedıyorum hareketlerini.
canım bence normal evham yapma bi kaç hafta sonra her hareketini hissedicez kuzularımızın şimdi daha çok kuvvetli hareketlerini hissediyoruz die biliyorum ben![]()
ya daha net hıssedıyodum ıkı gun oncesıne kadar cok nettı oyuzden panık yapıyorum ıster ıstemez.cıkolata yıyorum sımdı bakalım degısıklık olucakmı olmazsa ogleden sonraya randvu alıp bı doktora gıdıcem.:S
tabiki nasıl hissettiğini sen daha iyi bilirsin canım benim ye bakalım belki kıpraşır kuzunnn olmadı bi gidersin için rahat eder yüreğini ferah tut ama bence keyif yapıyor kuzucuk![]()
günaydınnnnnn cumartesi kontrolümüz vardı çok şeker bir dra denk geldik bu 5. dr ama kayseride yaşasaydım kesinlikle tercih ederdim ama malesef doğum için kırşehirden kayseriye2 saatlik yol gidemem hadi gittim ben sezeryanım dönüşte zorlanırım ama bazen delilik yapsammı diyorum :ha bu arada çin takvimi yanıldı kesin kız
ıns canım ıns..nasıl huzursuzum bellı degıl:S bıraz oynasa kına yakıcam:s
inşallah birazdan kıpırdar canım benimm çok iyi anlıyorum seni haberdar et ama bak bende merak ederim seni
kıslarr bizim bugün kontörlümüz varda doğum hakkında bilgi alıcam doktor teyzemizden ama bir şey sormak istiyorum.. normal doğum için bilgi alıcam yapabilirmiyim diye bu çatı olayı var ya dar falan oluyomuş onun için alttan mı bakıyolarlar??
canım catı muanesını doguma yakın yapıyorlar dıye bılıyorum bebegın kanala ınmesıne yakın kemıklerın acıklıgından anlasılıyor.erken gıbı geldı bana.
kızlar ya cok canım sıkılıyor ıkı gundur bebegım sankı cok az oynuyor hatta bazen saatlerce kımıldamıyor endıse etsemmı etmesemmı bılemedım:S cok zayıf hıssedıyorum hareketlerini.
hiç korkma canım
benimde öyl oluyo..bi gün dans ediyo bi gün bir iki pıt pıt sadece..
sanırım henüz erken haftamız ondan böyle oluyo..
ama korkma hareketlerinin azaldığı günler çok fazla oldu benim bu haftalarda..
kıslarr bizim bugün kontörlümüz varda doğum hakkında bilgi alıcam doktor teyzemizden ama bir şey sormak istiyorum.. normal doğum için bilgi alıcam yapabilirmiyim diye bu çatı olayı var ya dar falan oluyomuş onun için alttan mı bakıyolarlar??
saol canım ya sımdı cıkolata yedım bır ıkı vurdu durdu gene nazlanıyor bana merak etmem hosuna gıdıyor heralde ama gende endısem yok degıl olmadı aksama doktora gıdıcem hos benımkı ızınde cuma gelcek baska doktora gorunmem lazım :S ıns gerek kalmaz aalhım korusun ya.nasıl stresmıs annemı sımdı daha ıyı anlıyorum.