2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende gittim geçen :)
dr. 28. haftadan sonra hareketlerini say dedi şimdilik önemli değil filan dedi..
ama senin için rahat etsin git..
inan ki kuzun keyif yapıyodur :)
bizi korkutmak hoşlarına gidiyo

heralde canım ya ben ıkı gun cok agladım dogru duzgun bısılerde yıyemedım kızımda kızdı heralde sen gorurrsun dıyo sanırım bana...gımeden ıcım rahat etmıcek ama once esımı kandırmam lazım doktor ıcın.

çatı muayenesi doğuma 2 hafta kala yapılıyo..
dr. eliyle muayene ediyo..
genelde son haftada bebeğin kilosu,kordonun yeri, bebeğin duruşu ve çatının genişliğine göre normalmi sezaryenmi karar veriliyo..
şimdi bişey anlamazlar..

tşk ederim saolun

canlarım ve onların kuzuları;
19-22 haftalar arası bebişler favori pozisyonunu bulur ve nedense bu haftalar arası pek hareket etmezlermiş.şuan içinde bulundukları plesenta onlar için yeterli büyüklükte bu nedenle rahatça yatıyorlar:1:
24 haftadan sonra sıkışmaya başlasınlar başlarlar tepik atmaya:122:

kıslarr bizim bugün kontörlümüz varda doğum hakkında bilgi alıcam doktor teyzemizden ama bir şey sormak istiyorum.. normal doğum için bilgi alıcam yapabilirmiyim diye bu çatı olayı var ya dar falan oluyomuş onun için alttan mı bakıyolarlar??

bana çatı geniş dar ie igili yorum yapılmamıştı 37. haftalarında dr açılman varmı onu kontrol ediyor eğer varsa doğuma kadar yeterli açıklığa ulaşıp norma doğum yapma olasılığın yüksek oluyor hareketli olmak yürümek açılmayı kolaylaştırıyor son 1 ay kala başlamak gerekli

Herkeslere günaydın..

güzel kızlar ve yakısıklı oğlanlar da inşallah keyifli bir hafta geçirir anneleriyle..

ayrıca geçmiş kandiliniz de mübarek olsun.

herkes bebeğini hissediyor bi ben kaldım sanırım:(((

ben mi anlamıyorum acaba diycem ama elim karnımda geziyorum nerdeyse daha kelebek etkisi bile olmadı ya:((

bebiş tembel diyordum ama gecen hafta gayet hareketliydi utrasonda..

çatlıyorum hissetmek için ama neden olmuyor ya..

dün de dolaba meyve yerleştirirken ayagım kayınca otururken bacagımın biri karnıma fena baskı yaptı sanki içimde bişeyi ezmişim gibi:((

korktum bişey yaptım sandım ama bu mümkün değildir dimi..

Rabbim kuzularımızı bie bağışlasın inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.uzun güzel ömürler versin onlara...

Canım çok geçmiş olsun ..bol bol dua et ve canını sıkmamaya calıs.

Allah ın izniyle tosunun iki damarla da cok gzuel beslenecek ki bi sorun olsaydı simdiye dek te olurdu ve detaylıda cıkardı bence..

beslenmene cok dikkat et ve bol bol dua et.

ben de iki hafta once aynı endişeleri yasadım. 9 ay 99 esma diye bir kitap var onda her hafta için bebek gelişimi ve okunması gereken esmaül hüsnalar var. kendi haftamı acıp okudum ve öyle rahatladım ki..

herkese tavsiye ederim cok guzel bir kitap. Rabbe emanet yavrularımız. inşallah sağlıkla kucaklayacagız merak etme..

gunaydın annısler ve bebıler:1:mıde bulantım hala devam edıyor.kızlar bısy sorcam sabahları ogururken alt taraftan su gıbı bısey cıkıyor.ne olabılır?acaba ıdrar torbam tam bosalmıyor da o mu cıkıyordur?
canım mesane tam bosalmadıgı ıcın hapsururken oksururken azıcık kacabılır :1::1: Endse etme bazen benımde oluyorr
kızlar ya cok canım sıkılıyor ıkı gundur bebegım sankı cok az oynuyor hatta bazen saatlerce kımıldamıyor endıse etsemmı etmesemmı bılemedım:s cok zayıf hıssedıyorum hareketlerini.

canım tam net hareketlerını 28 haftadan sonra say sımdı herzaman hareket edemezlermıs. Bende hergun hıssedemıyorum bazen 2 3 kere bazen de hıc durmuyor zilli:16:

bana çatı geniş dar ie igili yorum yapılmamıştı 37. haftalarında dr açılman varmı onu kontrol ediyor eğer varsa doğuma kadar yeterli açıklığa ulaşıp norma doğum yapma olasılığın yüksek oluyor hareketli olmak yürümek açılmayı kolaylaştırıyor son 1 ay kala başlamak gerekli

tşk ederim o zaman sormayım kızmasın doktor teyzemiz :1:

KIZLAR GUNAYDINNN HERKEZE IYI HAFTAlar DUN COK GEC YATTIKK O YUZDEN BANA YENI GUNAYDIN :3:
DR RANDEVUMA COK AZ KALDI ALLAHA SUKUR ILK DEFa 1 ay dayandım kızlar dun cok cok cok dua ettımmmm keşke kılabılsem 100 rekat namaz kılınıyormus ama annem babam abım eşim ızın vermedı zaten mıgde yanmamdan dolayı dun acıle gıdıcektk süt ıctım progestan aldım uyumusum gece 3e dogru..dun ettıgım dualarımı ınsallah rabbım kabul eeder herkesın bebısını rabbım korusun inşallah:16:

canım mesane tam bosalmadıgı ıcın hapsururken oksururken azıcık kacabılır :1::1: Endse etme bazen benımde oluyorr

canım tam net hareketlerını 28 haftadan sonra say sımdı herzaman hareket edemezlermıs. Bende hergun hıssedemıyorum bazen 2 3 kere bazen de hıc durmuyor zilli:16:

ayy bakalım daha neler gorecegız:1:

kızlar havalar sıcaklıyor insan iyice bunalmaya başlıyor.dünden beri kaçkez soğuk suyun altına girdim hatırlamıyorum valla:1:
sıcaktanmıdır nedir ne zaman bişeler yesem midem ağzıma geliyor ya...
sizde durumlar nasıl:49:

Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...

canım benim çok geçmiş olsun rabbim sağsalim ruhen bedenen sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin yawrularımızı yanılma payı yokmu belki doktor göremedi 3. damarı falan ilk senden duyuyorum :44::44::44:

çok geçmiş olsun rababim yar ve yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun ..bol bol dua et ve canını sıkmamaya calıs.

Allah ın izniyle tosunun iki damarla da cok gzuel beslenecek ki bi sorun olsaydı simdiye dek te olurdu ve detaylıda cıkardı bence..

beslenmene cok dikkat et ve bol bol dua et.

ben de iki hafta once aynı endişeleri yasadım. 9 ay 99 esma diye bir kitap var onda her hafta için bebek gelişimi ve okunması gereken esmaül hüsnalar var. kendi haftamı acıp okudum ve öyle rahatladım ki..

herkese tavsiye ederim cok guzel bir kitap. Rabbe emanet yavrularımız. inşallah sağlıkla kucaklayacagız merak etme..

Sağol canım benim annesi yer onun minik damarlarını :16::16::16: inşallah 2 damarlada beslenir normal bir şekilde, dün hepinize çok dua ettik, bu dediğin kitaba da bakıyım merak ettim bulursam alır okurum çok sağol

tünaydın annişler ve onların minikleri nasılsınız?

kızlar mıgde yanmasından ölücem okadar fena bısekılde yanıyorkı gavıscon deılde renıne ıcsem olurmukı acaba bılen varsa ?

renni de gavisconla aynı etkiyi yapıyor canım kullanabilirsin.

Slm kizlar , hepinizin Berat Kandili Mübarek olsun ..
Bende arada yazilanlari okuYorum ama fazla girip cvb yazamadim

Filizcim cok gecmis olsun cnm , insallah en kisa zamanda atlatirsin canim

Vahsihatun , canim arkadaslarinda dedigi gibi hic internet sayfalarina bakma insanin kafasini karistirmaktan baska ise yaramiyor insallah hep birlikte sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alacagiz canim

Selayhus emar a hic üzülme canim benim teyzemin gelinide hamileligin ilk aylarinda girmis , hic bie sorun olmadi diyor

Bu arada bizde izine gitme isini iptal ettik .. Cünkü araya ramazan giriyo biz yola cikalim demeye biz bebegimle 27 haftalik oluyoruz , okadar yolu göze alamadik .. Artik nasipse seneye

Kizlar bu arada berat ismini düsünüyoruz sizce nasil ??

berat ismi çok güzel hayırlısı olsun şimdiden canım...

günaydın canlarım benimde bugün deteylı usg var çok heyecanlıyım inş iyi geçer hazırlanıp birazdan çıkıcam dönüşte yazarım haberlerimi hepiniz öpüldünüz dua edin bizim için lütfen.

ayy bende çok merak ediyorum ayrıntılıyı ama daha var bizim tarihimize yazarsan bilgilenmiş olucam inş. tatlım... :16: :16:

kızlar havalar sıcaklıyor insan iyice bunalmaya başlıyor.dünden beri kaçkez soğuk suyun altına girdim hatırlamıyorum valla:1:
sıcaktanmıdır nedir ne zaman bişeler yesem midem ağzıma geliyor ya...
sizde durumlar nasıl:49:

fena fena çok fena bizde durumlar su sebilinin basından ayrılmıyoruz doğru orantı ile wcdende tabi :1::1::1::1::1:

Sağol canım benim annesi yer onun minik damarlarını :16::16::16: inşallah 2 damarlada beslenir normal bir şekilde, dün hepinize çok dua ettik, bu dediğin kitaba da bakıyım merak ettim bulursam alır okurum çok sağol

canım geçmiş olsun diycem ama inşallah önemli bişey değildir söylediğin damarla ilgili durum, ne anlama geldiğini doktorun söylemedi mi, eğer böbreklerin çalışmasını etkileyen bişeyse bile biliyosundur zaten insan bir böbrekle yaşasa bile böbreğin sadece 3 te 2 si çalışır 3 te biri dinlenir allahın izniyle önemli bişey değildir diye düşünüyorum sende içini ferah tut tatlım :54:

Back
X