Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35,5 tarafı ben sen?benim astımım önceleri çok şiddetliydi ama sonraları dr
kontrolünde fıs fısları kestik bide burun ameliyatıda oldum o da bnm astımı çok
tetiklemiş kronik sinüzit ve et vardı dr burnundan %80 nefes alamıyorsun demişti
bende gebe kalmadan halledeyim dedim sonra sonra astımım baya geçti
şimdi sadece keskin kimyasal kokulara karşı oluyor çamaşır suyu vs
ben bi ara çok araştırdım bu buhar makinalarını ama öyle içime sinen olmamıştı
ucuz bişeyde değil boşuna almayım bende yada bikaç kulananların yorumuna
bakayım kesin vardır kk da![]()
bende onu yazdım sana faceden az once medıkal bır urunmus bu senın aldıgın onu duymustum hastanelerde falanda kullanılıyormus. Bende kulaktan dusundum alından olcturmez belkı dıye .
Off dun gene kacırdım ben ındırımı alamadımEve 12 gecıyordu geldık kandıl dıye haftaya dusunuyum bakım bu urunu baya uyguna gelmıs
:)) erkencikten yıllık izine çıktık bişey anlamadan geri geldim:) kaynanamla oturmaktan fenalık geldi:ö
aynı buçuktayız canımbende hava temizleme makinalarını baya araştırmıştım ama güvenemedim. bana pencere açık oldumu temiz hava yetiyor. kullandınmı bilmiyorum, symbicort kullanıyorum, sabah- akşam çok rahatım. 1 haftaya kadar rahatlatıyor seni. çok sıkışırsan inhaler kullan demişti. benimde kedi köpekle yakın temas olmamam lazım. çok seviyorum ama allerjimi astıma dönüştüren hayvan sevgisi oldu
![]()
35/5 çarşı tarafında oturuyorum canımkısmet olursa tanışırız bi ara.
kız benım görsen cok mınık goguslerımde cok buyuk deıl zaten 75 kullanıyorum suan 80 oldufiliz cnm mesela bide bu göğüs kalkanları oluyor ya onların da
küçük büyük standarttı var benimki hangisi nasıl anlıycam
yani bu zamana kadar bana normal geldi ama emziren kadınların
memesine göre minnak kalır![]()
kulaktan ölçenler çok rahatsızlık verir canım çünkü ucunu kulağının içine sokuyosun ben bile bi tuhaf oluyorum hastanede kullandıklarındaama alından ölçerleri 5 cm uzaktan hiç bebeğe değdirmeden kullanıyoruz. Alından dediğim yüzünden şakağından felan da yani
Ii yapmıssın ohhh bızde ev kusu olduk evı beklıyoruzz
dıyorum bu nıe yazmadı
aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse benimde evlenmeden önce köpeğim vardı
evlenince kendi evime alcaktım ama dr kesinlikle yasak dedi içim yandı
sonra sokakta kedileri beslemeye ve tabi haşır neşir olmaya başladım
hergün gidip oynuyordum hem toksoplazma hem astım açısından 2 dr
da yasak dedi şimdi böyle görüpte sevememek çok zor
bende inhaler kullanmıştım bide asist once air gibi ilaçlar kullandım
ama şimdilik ilaca ihtityacım olmuyor ama olursa aklımda dediğin
bende çarşıdan ilerde taraftayım sahile dogru aslında açık açıkta
yazarım ama özelden yazsak daha mantıklı olur ben bebek isteyen arkadaşlar topiğindeyim
ve orda izmirdeki arkadaşlar buluştuk sohbet ettik çok keyifliydi tabi o zmn ben daha gebe değildim
valla ne güzel tesadüf oldu yolda çarşıda belkim gördük birbirimizi
![]()
ya sorma cumartesi gece geldik pazar temızlık yatık kocacıgımla:))) ancak yazabiliyrum vala ne var ne yok bakıyorum araştırmalar başlamış:) ya benım annemle kız kardeşim ne bulurlarsa almışlar benım tek derdim oda şimdi:)))
oh ne guzel kız eklesene aldıklarınızı
oh ne guzel yaptın temızlıgı ben yapamadım pazar kandıldı esım nıyetlıydı bugun sabah yapalım dedım gene nıyetlı kocacıgım
yemek yapmakla mesgulum suan yapıp buraya bakıyorum ıste
[/QU
allah kabul etsin inş:) bi foto makinemı bulsam eklicem buamıyorum:)))
kuzenim ankarada başkent hst. gidiyordu. Filiz hanıma... çok memnundu ayrıca ayrıntılı ultrason konusunda bana önerdi. ben izmirdeyim, bu ultrason için izmire kadar geliyor demişti. artık zor oluyor diye izmire gelmiyor galiba ama o bana tavsiye etmişti açıkçası. kuzen çok sorunlu bir hamilelik geçirdi vücudu bebeği kabul etmediğinden böbrekleri iflas aşamasına gelmişti hastanede yattı. bukadar soruna rağmen doktorum çok iyidi dedi...
bende izmir başkent hst. prof. mesut beye gidiyorum. çok ama çok memnunum...
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi - Organ Nakli Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Havacılık Tıp Merkezi, Uyku bozuklukları Merkezi, Sigarayı bıraktırma merkezi
denersin istersen?
canım bende izmirdeyim ve doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.sen ayrıntıyıdamı mesut beye yaptırdın,memnun kaldınmı?
canım bende izmirdeyim ve doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.sen ayrıntıyıdamı mesut beye yaptırdın,memnun kaldınmı?
arkadaşlar bir iki sıkıntımı sizlerle paylaşım sizlerdede mevcutmu nasıl çözümler buldunuz yardımcı olun ...küçüklüğümdendir mide problemim var ve hamilelikte tam cozuttu ilk 3.5 ay 9 kilo verdim ağzıma su bile koyamıyordum şimdi hafiften birşeyler yemeye başladım ama ağzıma ne koysam dokunuyor sanki mideme ateş oturuyor sürekli bulantı hissi gaviscon vermişti doktor eskiden içtiğim gibi rahatlardım gebelikte hiç ama hiççç faydasını görmüyorum ...
bu süreçte bağırsak tembelliğim had safhada 2-3 gün wc ye gidemediğim oluyor bu dengemi bozdu doktor bi ilaç verdi bu dönemde ilaçlarında zaararı var diye içmete istemiyorum sürekli kıvvrandırıyor meyvelerle çözmek istiyorum ama ne kayısı ne dut ne kiraz işe taramadı sabah aç karına ılık su da içemiyorum aşırı bulantı yapıyor...
sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum nefesim kesiliyor gece uykusu diye birşey kalmadı bende faranjitim zaten var soğuk algınlığı hallerimden aylardır kurtulamıyorum bu konularda yardımınızı bekliyorum ...
bende cok cektım su mıgdemdenrenıne ıcıyordum bende.ve dun yanmasından kafayı yıcektm cayır cayır yandı sut ıctım bıraz hafıflıo ama sonra gene yanmaya baslıo..çig seyler yememeye ozen goster bana cerrah ole demıstı endoskopı yaptıgında
aynı sekılde bagırsak sorunuda vardı ne yesem fayda etmıodu lıflı seylerle beslenmeye dıkkat edıcez tamamen beslenme duzenını degıstırmek gerekıyormus.ben yogurt suyunu ıcıyorum o cıkartıo ancak saracoglu sıtesınden ogrenmıstm bunuda.
sen gene 2 3 gunde gıdıomussun ben 15 gun gıtmedıgımı bılıyrum