Günaydın kızlar :)
Aynen canım bende elevit ve gynoferonu kullanınca öyle oluyorum diye bıraktım içmedim. İnşallah kan değerlerimiz normal cıkarda içmemeize gerek kalmaz. Ne zaman içmeye başlasam hem bulantılar geri geliyor hemde kabızlık sorunu başlıyor. Kilo olarak bende çok aldım sanırım ya. Gerçi hamileliğin başında bulantılardan verdiğim 3 kiloyu saymazsak normal gibi ama ben sanki onları vermemişimde öyle başlamışım gibi düşününce 6 kilo oluyor benimkide. Korkuyorum son aylar daha çok alınıyormuş diyorlar. Bide hamur işine çok yükleniyorum sanırım. Şu ekmeği azaltmam lazım
herkese günaydınlargeçmişi anca okuyabildim :) benim cimcimede kıpır kıpır. doğuncada öle olursa yandık şimdiden böleyse. benim kilolarla başım dertte
6 kilo çok fazla geliyor. dün yürüyüşe başladım. belim acaip ağrıdı dahda ağırlaşınca nolcak bilmiyorum. bu arada zar zorda olsa eleviti tekrar yutmaya başlamıştım. dün günüm kabus gibi geçti. akşam iş çıkışı yine sapsarı acı acı bişey çıkardım. gün boyuncada bulantım vardı oda başımı nasıl ağrıttı anlatamam. hiçbişeyde yiyemedim. yutmıcam artık o hapı. ne zaman yutsam öle oluorum
4 hafta sonra şeker testine girince kan değerlerinin hepsine bakıolarmış eksik bişey çıkarsa o zaman bakarım. bol bol bulgur ve ıspanak yicem besinlerle almaya çalışıcam artık. hapı yuttuumda hem bişey yiyemiyorum hem hapıda geri çıkartıyorum
![]()
Aynen canım bende elevit ve gynoferonu kullanınca öyle oluyorum diye bıraktım içmedim. İnşallah kan değerlerimiz normal cıkarda içmemeize gerek kalmaz. Ne zaman içmeye başlasam hem bulantılar geri geliyor hemde kabızlık sorunu başlıyor. Kilo olarak bende çok aldım sanırım ya. Gerçi hamileliğin başında bulantılardan verdiğim 3 kiloyu saymazsak normal gibi ama ben sanki onları vermemişimde öyle başlamışım gibi düşününce 6 kilo oluyor benimkide. Korkuyorum son aylar daha çok alınıyormuş diyorlar. Bide hamur işine çok yükleniyorum sanırım. Şu ekmeği azaltmam lazım