2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar :)

herkese günaydınlar :16::16::16: geçmişi anca okuyabildim :) benim cimcimede kıpır kıpır. doğuncada öle olursa yandık şimdiden böleyse. benim kilolarla başım dertte :( 6 kilo çok fazla geliyor. dün yürüyüşe başladım. belim acaip ağrıdı dahda ağırlaşınca nolcak bilmiyorum. bu arada zar zorda olsa eleviti tekrar yutmaya başlamıştım. dün günüm kabus gibi geçti. akşam iş çıkışı yine sapsarı acı acı bişey çıkardım. gün boyuncada bulantım vardı oda başımı nasıl ağrıttı anlatamam. hiçbişeyde yiyemedim. yutmıcam artık o hapı. ne zaman yutsam öle oluorum :14: 4 hafta sonra şeker testine girince kan değerlerinin hepsine bakıolarmış eksik bişey çıkarsa o zaman bakarım. bol bol bulgur ve ıspanak yicem besinlerle almaya çalışıcam artık. hapı yuttuumda hem bişey yiyemiyorum hem hapıda geri çıkartıyorum :14:

Aynen canım bende elevit ve gynoferonu kullanınca öyle oluyorum diye bıraktım içmedim. İnşallah kan değerlerimiz normal cıkarda içmemeize gerek kalmaz. Ne zaman içmeye başlasam hem bulantılar geri geliyor hemde kabızlık sorunu başlıyor. Kilo olarak bende çok aldım sanırım ya. Gerçi hamileliğin başında bulantılardan verdiğim 3 kiloyu saymazsak normal gibi ama ben sanki onları vermemişimde öyle başlamışım gibi düşününce 6 kilo oluyor benimkide. Korkuyorum son aylar daha çok alınıyormuş diyorlar. Bide hamur işine çok yükleniyorum sanırım. Şu ekmeği azaltmam lazım :9:

günaydın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr,

biz 1 ay sonraya ayrıntılı randevusu alacağız doktorumuz öyle dedi.
nasılsınız ne zamandır yazamadım buraya, hepinizi özledim.

oğluşuma ciciler aldım onların resimlerini ekledim az önce.
bir de dedim bakıyım bizim annelerin göbişleri ne alemde, benim göbişi de merak edenler bakabilirler resmini koydum.
3 hafta üst üste oğlumu gördüm şimdi 1ay nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :(:18:

günaydın annişler biz geldikk:))

şuanlık geceleri uyku probleminden başka bir sorunumuz yok. tabi kasık ağrısı baş ağrıları bunlar yine devam ediyor.Bizde haftasonu bayağı bir alışveriş yaptık.Oda takımını aldık ümraniyede belis mağazası var yakın oturanlar varsa bakabilir.Şuan indirimde ürünleri.1000tl ye aldık biz düz beyaz renkte. Ödemeleri anca yaparız diye şimdiden almak zorunda kaldık. ebebekten idrim kuponumuz vardı onlada yatak odasına koymak için neharın yuklediği sepetten aldık.Normalde interneten alıcaktım ama gidip mağazada bakmak istedim ve koca 3 katlı mağazada 3 tane kalmıştı bitmişti.bence gayet kullanışlı almak isteyenlere yeri dar olanlara tavsiye edebilirim.Merhaba bebekteki indirim kuponları mağazalarında da geçerli bilginiz olsun kızlar.

Canım sen hangi modeli aldın internette de indirimlimi acaba? Normalde belisin oda takımları benimde hoşuma gidiyordu ama çok pahalı geliyordu. Bende düz beyaza çok özeniyorum.

günaydın canlarım benim herkeste uyku problemi ve şişmelerin şikayetlerini duyuyorum benimde aynı şeyler var. uykumu bu aralar uyuyorum ama geç yatıyorumda anca uyuyabiliyorum sabah yine erkenden iş için kalkıyorum. benim ayaklarımda inanılmaz şişiyor ayaklarımı tanıyamıyorum akşamda elim şişmeye başladı rüyama bile girmiş davul gibiydi yaa yandık ne yaparız 9ay allah yardımcımız olsun

68 le hamile kaldım ilk aylar bişey yiyemedim 65 e düştüm canım şu an 74 kiloyum :14::14::14: yani verdiimide sayarsak 9 kiloyu bi anda aldım. ve öyle aman aman bişeyde yemiyorum. eskisinden az yiyorum zaten canımda bişi istemio. öyle tatlıyla falanda aram yok neden bi anda bu duruma geldim anlayamadım :14: bizde dün başladık bakalım. bende öyle tempolu yürümedim 2,5 km falan yürüdüm. ama belim felaket ağrıdı. gece çok kötüydüm şu anda devam edio ağrım :( elevitide kendi doktorum izinde die başka bi doktora gitmiştim ona sordum. oda mutlaka yutman lazım dedi. yutmaıosan başka demir hapı vereyim dedi. direk demir hapı dahada çok dokunuo bana. elevittede dokunan içindeki demir. :( semiz otunuda severim bol bol yiyiim bari. eskiden hapmı varmış. doktor yut desede yutmıcam :( o sarı suyu çıkarana kadar ölüyorum. boazım yırtıldı sandım dün :( öğürmeye engel olamıyorum. yani yannız olsam biyerde bayılıp kalırım kesin o kadar fenalaştırıo :(

sen hiç hap kullanmıomusun canım?

senın de mıden cok hassas.benım de oyle aslında sabahları ac karnına demır hapı alıyorum.malum kabızlık sorunu oluyor sonra.gunde 2 defa progestan 200 luk.benı sersem edıyor.aksam yemekten sonra kalsıyum magnezyum ıceren bır hap alıyorum.tabı unutmadan gunde 2 defa kan sulandırıcı ıgne oluyorum:1:benım ıgneler ılaclar cok canım.mıde bulantılarım hala devam edıyor saka gıbı.mıdem cok yanıyor ona da bır care bulamadım.sankı bogazıma kadar sureklı doluyum oyle hıssedıyorum.yıne de cok sukur dıyorum canım:21:

68 le hamile kaldım ilk aylar bişey yiyemedim 65 e düştüm canım şu an 74 kiloyum :14::14::14: yani verdiimide sayarsak 9 kiloyu bi anda aldım. ve öyle aman aman bişeyde yemiyorum. eskisinden az yiyorum zaten canımda bişi istemio. öyle tatlıyla falanda aram yok neden bi anda bu duruma geldim anlayamadım :14: bizde dün başladık bakalım. bende öyle tempolu yürümedim 2,5 km falan yürüdüm. ama belim felaket ağrıdı. gece çok kötüydüm şu anda devam edio ağrım :( elevitide kendi doktorum izinde die başka bi doktora gitmiştim ona sordum. oda mutlaka yutman lazım dedi. yutmaıosan başka demir hapı vereyim dedi. direk demir hapı dahada çok dokunuo bana. elevittede dokunan içindeki demir. :( semiz otunuda severim bol bol yiyiim bari. eskiden hapmı varmış. doktor yut desede yutmıcam :( o sarı suyu çıkarana kadar ölüyorum. boazım yırtıldı sandım dün :( öğürmeye engel olamıyorum. yani yannız olsam biyerde bayılıp kalırım kesin o kadar fenalaştırıo :(

sen hiç hap kullanmıomusun canım?

canım ben hiç kilo almadım geçen haftaya kadar ama bu hafta kesin almışımdır,korkuyorum tartılmaya.ben sadece kan hapını içiyorum.elevit bana da verdi dr mutlaka içeceksin dedi ama,içmiyorum ben zaten kiloluyum,daha da kötü olmak istemiyorum.

gunaydınnnnnn kızlar bugunu saymassak 2 gun sonra bebısımle bulusucammmm ınsallah ayrıntılıda guzel cıkarda neşeyle gelırım eve :14::14: buarada kızlar kan demır ılacı banada verdı dr ama ben onu ıcemedım mıgdem bugune kadar bulanmadı ve o ılac benım mıgdemı bulandırdı kustum :5: suan aldıgım ılac bıtkısel demır hapı hıc bır yan etkısı yok cok cok mennunum :32: tavsıye ederım dr sorun ıstersenız..

dun sanırım fazla elfam yapmısım kızım gece oynayı verdı ama bende ınanlımaz kasık agrısı ve bel agrısı var bel agrısından yatakta yatamadım dun gece kalkıp kanepede yattım orası daha sert bır kac saat uyuyabılmısım.sızdede agrı oluyormu belınızde korktum resmen sancı gıbıydı...bugunde saglık ocagına gıttım kan verdım her ay alıp bakıyorlar burda.tetanoz asını 22 24 arası yapıcaz dedı 29 haftadan sonrada sut verıyorlarmıs. bırde dooperle kalp atıslarına baktık hemsıre gorup duyabıldı ama cok net degıldı ben pek anlayamadım ama ıyıymıs ıcım rahatladı.kızım azcık dursaydı ıcerde daha net duyucaktık ama kacıp kacıp durdu...

senın de mıden cok hassas.benım de oyle aslında sabahları ac karnına demır hapı alıyorum.malum kabızlık sorunu oluyor sonra.gunde 2 defa progestan 200 luk.benı sersem edıyor.aksam yemekten sonra kalsıyum magnezyum ıceren bır hap alıyorum.tabı unutmadan gunde 2 defa kan sulandırıcı ıgne oluyorum:1:benım ıgneler ılaclar cok canım.mıde bulantılarım hala devam edıyor saka gıbı.mıdem cok yanıyor ona da bır care bulamadım.sankı bogazıma kadar sureklı doluyum oyle hıssedıyorum.yıne de cok sukur dıyorum canım:21:

o mide yanması varya aynı dediğin gibi hep boğazıma kadar dolu gibiyim sanki midemde alevler var ...bir çözüm bulamadım gitti yediğim şeyleri annemin zoruyla giyorum zevk alarak canım isteyerek yediğim hiçbirşey olmadı şimdiye kadar ve ona rağmen adam akıllı birşey yemeden büyük bir hızla kilo alıyorum ben bu işten birşey anlamadım hani abatı yesem dicemki eywallah ta yok pek birşeyde yemiyorum hızla alıyorum sonum ne olacak bilmiyorum

gunaydınnnnnn kızlar bugunu saymassak 2 gun sonra bebısımle bulusucammmm ınsallah ayrıntılıda guzel cıkarda neşeyle gelırım eve :14::14: buarada kızlar kan demır ılacı banada verdı dr ama ben onu ıcemedım mıgdem bugune kadar bulanmadı ve o ılac benım mıgdemı bulandırdı kustum :5: suan aldıgım ılac bıtkısel demır hapı hıc bır yan etkısı yok cok cok mennunum :32: tavsıye ederım dr sorun ıstersenız..

ilacın adını yazabilirmisin canım ?

günaydın canım..
geçmiş olsun kum dökmüşsün.ahh nasıl sancıdır çok iyi bilirim.allah şifanı versin.
ayrıntılı için bende çok heycanlıyım.çok korkuyorum olumsuz bir şey duyacağım diye.
senin afp değeri kaç çıkmıştı filiz ? benim 19,8 doktor düşük dedi. 20 ve üstü olması lazım dedi.

günaydın canım..
geçmiş olsun kum dökmüşsün.ahh nasıl sancıdır çok iyi bilirim.allah şifanı versin.
ayrıntılı için bende çok heycanlıyım.çok korkuyorum olumsuz bir şey duyacağım diye.
senin afp değeri kaç çıkmıştı filiz ? benim 19,8 doktor düşük dedi. 20 ve üstü olması lazım dedi.

canım saol kum dokuyormusum evet o agrıların sebebı oymus persembe gıdıcem bakalım ayrıntılı ıcın.
afp yapılmadı bana canım ben 2 lı ve 4 lu test yaptırdım dr ıstemedı ole bısey..
cokta dusuk deıl canım senınde korkma o neymıs kı ? pek anlamıyoru arastırmıyorumda

Back
X