2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet canım ben 6 kılo verdım hamılelıgın basından berı bu aralar vermıyorum umarım hıc bırımız çok kılo almayız.

evet o şurup daha oncede ıctım şerbet gıbı tatklı ıyyyyyyy
evet cnm serbet gıbbı ama faydası var yapıcak bısey yok kabız olmada iç
bende cok korkuyorum kılo almaktan suana kadar 4 kılo aldımmmmm :18::18::18:

kızlar sizlerdede kramplar varmı bende ara ara oluyor dr söyledim zaten decavit+vegaferon kullanıyordum birde kalsiyum ve magnezyum verdi haftanın 5 günü kalsiyum hafta sonu 2 gün magnezyum ilave etti.

canım ben hiç kilo almadım geçen haftaya kadar ama bu hafta kesin almışımdır,korkuyorum tartılmaya.ben sadece kan hapını içiyorum.elevit bana da verdi dr mutlaka içeceksin dedi ama,içmiyorum ben zaten kiloluyum,daha da kötü olmak istemiyorum.

bu zamana kadar almadıysan bundan sonra çokta alsan dengeler canım. çünkü kilo 4 ile 8. aylar arasında alınıomuş. ben aldııma diilde birden alışıma çok takıldım. o kadar kiloyu 1 haftada aldım gibi. bide çok yemiyorum ama vücudum şiş sanırım ödem oldu :( elevitide uzun zamandır yutmuodum doktor mutlaka içmen lazım diince vicdan azabı yaşayıp tekrar başladım ama daha kötü etkileniyorum öğürmekten karnım acıyo başım ağrıyo mutsuz oluyorum ruh gibi geziyorum. yutmam daha ii :)

Selam kızlaaaaaaaaarr bizim de ayrıntılımız yarınnnnnn çoookkk heyecanlıyım inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Kimlerin yarın başka??
Bereeeeeeeeennn geçen ay da birlikteydi randevumuz hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelelim:16:

herkese merhabalar kızlar birkaç gündür bakamamıştım topiğe ne çok sayfa birikmiş okumaktan yoruldum :)neyseki herkes iyi anladığım kadarıyla.benim yarın ayrıntılı usg var ama bu sefer çok korkuyorum 2 gecedir resmen kabuslar gördüm ve bebiş 3 gün öncesine kadar arada pıtpıt yapıyordu ama 3 gündür tık yok üstüne dündendir mide bulantılarım başladı aklıma kötü şeyler getirmak istemiyorum ama çokta korkuyorum inşallah yarın sabah güzel haberlerle dönerimde bu korkularımdan artık kurtulmuş olurum.ee demekki benim gibi 10 sene sonra kavusunca bebişe böyle korkular olması normal heralde diyerek avutuyorum kendimi.hepinizi öptüm kızlar yarın için aklınıza gelirsem banada dua edin olurmu herşey yolunda gitsin diye:(((

gunaydınnnnnn kızlar bugunu saymassak 2 gun sonra bebısımle bulusucammmm ınsallah ayrıntılıda guzel cıkarda neşeyle gelırım eve :14::14: buarada kızlar kan demır ılacı banada verdı dr ama ben onu ıcemedım mıgdem bugune kadar bulanmadı ve o ılac benım mıgdemı bulandırdı kustum :5: suan aldıgım ılac bıtkısel demır hapı hıc bır yan etkısı yok cok cok mennunum :32: tavsıye ederım dr sorun ıstersenız..

günaydın canım. solgar falan mı kullanıosun? bende 4 hafta sonra şeker yüklemesine kadar kullanmamayı düşünüyorum. şeker testi sırasında dier deerlerede bakılıomuş. o zaman birşey çıkarsa alternatif isticem doktorumdan.

Sabah çıktığım tartının dediğine göre tam 10 kilo aldım bugün itibariyle. Sanırım kilo alma rekoru bende.Ama görenler hala hamile değil gibisin biraz kilo almış gibisin diyor :)

Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlı :63:halbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??

o mide yanması varya aynı dediğin gibi hep boğazıma kadar dolu gibiyim sanki midemde alevler var ...bir çözüm bulamadım gitti yediğim şeyleri annemin zoruyla giyorum zevk alarak canım isteyerek yediğim hiçbirşey olmadı şimdiye kadar ve ona rağmen adam akıllı birşey yemeden büyük bir hızla kilo alıyorum ben bu işten birşey anlamadım hani abatı yesem dicemki eywallah ta yok pek birşeyde yemiyorum hızla alıyorum sonum ne olacak bilmiyorum

bende ilk 4 ay öyleydim canım acıkmıyodum bile. ki yemek yemei çok seven bir insandım tatlıya bayılırdım. şu an ilk aylara göre daha iyiyim. yiyorum ama çok az öyleyken bi anda 6 kilo aldım :53: sanırım ödemde var gibi. maydonoz yicem bakalım bide kiraz sapını kaynatıp içiçem hamile bir arkadaşım var doumuna az kaldı o önerdi. oda şişmiş bir anda ve maydonoz yiyerek şişliini atmış.

Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlı :63:halbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??

ne güzel ya daha ben kendim hissedemedim ki babamız hissetsin,sen 18. haftada hissetmeye başlamıştın değil mi canım?

bende ilk 4 ay öyleydim canım acıkmıyodum bile. ki yemek yemei çok seven bir insandım tatlıya bayılırdım. şu an ilk aylara göre daha iyiyim. yiyorum ama çok az öyleyken bi anda 6 kilo aldım :53: sanırım ödemde var gibi. maydonoz yicem bakalım bide kiraz sapını kaynatıp içiçem hamile bir arkadaşım var doumuna az kaldı o önerdi. oda şişmiş bir anda ve maydonoz yiyerek şişliini atmış.

nergiscim tuzu sıfırlaman gerekir sanırım. Geçen de ben de bi sürü şalgam içtim, akşam ayaklarım davul gibiydi, sonraki günler ve hala da tuzu sıfıra indirdim diyebilirim, zaten her gün muhakkak 40 dk yürüyüş yapıyorum, şişlik felan kalmadı.

ne güzel ya daha ben kendim hissedemedim ki babamız hissetsin,sen 18. haftada hissetmeye başlamıştın değil mi canım?

canım üzülme, her anne bir değil,geçende asyaeren demişti, eğer plasente bebekle anne arasındaysa tekme hissedilmeyebilir diye, tabi bunun annenin yağ dokusuyla da ilgisi var. En kısa zamanda hissetceksin sende daha çok erken:16: Kuzum ben 16. haftamdan itibaren pıt pıtlarını hissediyodum ama son 1 haftadır felan adam akıllı tekme hissediyorum. Ama tekme gibi de değil yani içerde koca bi balon patlıyomuş gibi, kuvvetli gaz hareketi olur ya bağırsaklarında aynen öyle ama daha sert:1:
Senin sıpacık pek nazlı annesi kız mı acaba ne cinsiyet gösteriyo ne şöyle koca bi tekme vuruyo anneciğine :16: ayyy gün gelecek bu sıpalar bizi tekmelerle uykumuzdan uyandırcak o zaman bu günleri ararız :52::52:

slm arkadaşlar dün detaylımızı atlattık çok şükür darısı sizlere dün birde tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor.55 kg hamile kaldım 62 olmuşum.bu arda dr 3 hafta sonraya randevu verdi şeker yüklemesi için sabah 8 den öğlen 11 kadar 2 yükleme yapılacakmış erken gelin dendi aç karna geç gidince 2 yüklemede bazı gebeler bayılabiliyormuş o yüzden sabah erken gitmmemiz önerildi.

canım bana hafif bi kahvaltı yapıp öle gel dediler. aç gelme dediler :26:

canım üzülme, her anne bir değil,geçende asyaeren demişti, eğer plasente bebekle anne arasındaysa tekme hissedilmeyebilir diye, tabi bunun annenin yağ dokusuyla da ilgisi var. En kısa zamanda hissetceksin sende daha çok erken:16: Kuzum ben 16. haftamdan itibaren pıt pıtlarını hissediyodum ama son 1 haftadır felan adam akıllı tekme hissediyorum. Ama tekme gibi de değil yani içerde koca bi balon patlıyomuş gibi, kuvvetli gaz hareketi olur ya bağırsaklarında aynen öyle ama daha sert:1:
Senin sıpacık pek nazlı annesi kız mı acaba ne cinsiyet gösteriyo ne şöyle koca bi tekme vuruyo anneciğine :16: ayyy gün gelecek bu sıpalar bizi tekmelerle uykumuzdan uyandırcak o zaman bu günleri ararız :52::52:

Doktor da kıza benzettim dedi ama daha emin değiliz...
Ben de onu düşündüm gün gelecek belki sınıf arkadaşı olacaklar bizim sıpalar :2:

nergiscim tuzu sıfırlaman gerekir sanırım. Geçen de ben de bi sürü şalgam içtim, akşam ayaklarım davul gibiydi, sonraki günler ve hala da tuzu sıfıra indirdim diyebilirim, zaten her gün muhakkak 40 dk yürüyüş yapıyorum, şişlik felan kalmadı.

midem kötü die sürekli turşu yiyorum :( ondan şiştim heralde canım. çünkü kilo almış gibi diilim balon gibi şişmiş gibiyim :( tartıda 6 kilo ama görünen daha fazla. tuzlu yemeide seviorum. nası sıfırlıcam bilemedim :( dün yürüyüşe başladım ama belim çok ağrıdı. bugünde yürücem ağrısada rahatlamak için yürümem lazım :(

canım maydonoz suyunun hamılelıkte dusuge sebep olyor dıye bılıyorum yuksek derecede iltahap ve odem sokucu oldugundan dolayı.oyuzden doktora danısmadan kendı basına yapma sakın ALLAH korusun

midem kötü die sürekli turşu yiyorum :( ondan şiştim heralde canım. çünkü kilo almış gibi diilim balon gibi şişmiş gibiyim :( tartıda 6 kilo ama görünen daha fazla. tuzlu yemeide seviorum. nası sıfırlıcam bilemedim :( dün yürüyüşe başladım ama belim çok ağrıdı. bugünde yürücem ağrısada rahatlamak için yürümem lazım :(

anaaaaaammm turşudan işteeeee :1: kuzum evde bulundurma o tür şeyleri, ya da sofraya koyma az az bi tabağa koy. ben de tuzu severim ama yemeklere çok az atıyorum, sofraya da tuz koymuyorum, turşu canım çekiyo ama almıyoruz eve dayanamam yerim diye. bol meyve ye

canım maydonoz suyunun hamılelıkte dusuge sebep olyor dıye bılıyorum yuksek derecede iltahap ve odem sokucu oldugundan dolayı.oyuzden doktora danısmadan kendı basına yapma sakın ALLAH korusun

onu bende duymuştum canım gerçi suyunu içmicem kendisini yicem. kiraz sapını kaynat dediler. onuda belki yapmam maydonozuda normalde severim zaten. günde bir öğünümde az az yicem

anaaaaaammm turşudan işteeeee :1: kuzum evde bulundurma o tür şeyleri, ya da sofraya koyma az az bi tabağa koy. ben de tuzu severim ama yemeklere çok az atıyorum, sofraya da tuz koymuyorum, turşu canım çekiyo ama almıyoruz eve dayanamam yerim diye. bol meyve ye

annemin yaptıkları bitmişti. ankaranın çubuk turşusu çok meşurmuş hususi ordan 10 kilo turşu aldırdım :9: gözümde doymadı. bir iki gündür yememeye çalışıorum ama hep gözümün önüne gelio. o turşuda bi güzel anlatamam ya da benim canım istio die bana öle gelio heralde :44: isteyipte yemeincede bebee bişi olur biyerlerinde bişey çıkar diede korkuyorum :( tadımlık yicem artık. bildiin bidonun başından alamıyorum kendimi :)

evet tursu acayıp sısırır uzak durun tansıyon yapar

onu bende duymuştum canım gerçi suyunu içmicem kendisini yicem. kiraz sapını kaynat dediler. onuda belki yapmam maydonozuda normalde severim zaten. günde bir öğünümde az az yicem
aslında c vitamini dolu maydanoz . Ama yine de dikkatli olmakta fayda var .
Ben bu aralar hurma yiyorum bol bol. Hem doğumu kolaylaştırır hemde çocuk sakin olur derler. Uyalım bakalım ne kaybedicez :)

Back
X