bendede miyom var cnım 5 cm den 8e çıktı bayabi büyüdü bebekten çok yer kaplıyo ama bana seyahat yasağı koymadı bize iki haftalığına gidicez ama ilişki kısmını her defasına sormayı unutuyoruz onlara şiiye kaar yasak filan demediler durum ne bilmiyoruz yani ama biz yinede mesafeyi koruyoruz
bu arada gebiş mayosuyla ilgili fikri olan varmı yaaa birkez giyip bida giymicem birşeye para vermekte çok koyuyo bana kenimi suçlu hisseiyorum ama almadana olmaz![]()
Canım bence gebe mayosu alma derim. Ben denemek için chezmam by chezelle den bir tane aldım. Çok da güzel modeli, modern ve şık. Pazar günü Bodrum'a gidiyorum ama onu götürmeyeceğim. Kalıpları biraz değişik yani herkesin hamilelikte kilosu değişiyor, şişlikler oluyor vs üstü olurken kalça kısmı dar geliyor ya da tam tersi. Ben bir ay önce almıştım çok beğenip bir hevesle. O zaman güzel olmuştu, şimdi kilom değişti üst iyi ama alt kasıyor, giyemicem anlayacağın. Gittim kendime ekstra masraf yapmak zorunda kaldım ve normal 2-3 bikini aldım.