2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bendede miyom var cnım 5 cm den 8e çıktı bayabi büyüdü bebekten çok yer kaplıyo ama bana seyahat yasağı koymadı bize iki haftalığına gidicez ama ilişki kısmını her defasına sormayı unutuyoruz onlara şiiye kaar yasak filan demediler durum ne bilmiyoruz yani ama biz yinede mesafeyi koruyoruz:30:

bu arada gebiş mayosuyla ilgili fikri olan varmı yaaa birkez giyip bida giymicem birşeye para vermekte çok koyuyo bana kenimi suçlu hisseiyorum ama almadana olmaz :47:

Canım bence gebe mayosu alma derim. Ben denemek için chezmam by chezelle den bir tane aldım. Çok da güzel modeli, modern ve şık. Pazar günü Bodrum'a gidiyorum ama onu götürmeyeceğim. Kalıpları biraz değişik yani herkesin hamilelikte kilosu değişiyor, şişlikler oluyor vs üstü olurken kalça kısmı dar geliyor ya da tam tersi. Ben bir ay önce almıştım çok beğenip bir hevesle. O zaman güzel olmuştu, şimdi kilom değişti üst iyi ama alt kasıyor, giyemicem anlayacağın. Gittim kendime ekstra masraf yapmak zorunda kaldım ve normal 2-3 bikini aldım.

Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlı :63:halbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??

Canim ben kendim hissediyorum simdilik, daha esim hissedemiyor.

Haaayy Amerikaaa nasssınnnnnn görüşemiyozzzz :51:
11.11 oğluşumdan 11.11 kızına öpücükler yolluyosssss :49::16:

Kızlar bu arada ben kuaföre gittim, totomu kaldırabilirsem duşumu alıp yatcam yarın büyük gün Yağız'ımla buluşcaz çok heyecanlıyım, en son eşimle buluşurken bu kadar heyecanlanmıştım, sanırım tekrar aşık oluyorummmmmmmm :17:

Kizlar yazilarinizi okuyorum arada da yazabiliyorum. Umarim herkes iyidir. Biz 21+3 olduk oglusumun minik pit pit tekmeleri ile gunler geciyor. Bizim bida ultrason yok ydisinda doguma kadar bakalim ozele gidicez artik sanirim 26-28 hafta arasi bide 35 lerde gideriz diyoruz bakalim. Kan tahlili falan da yok sanirim kendim kalsiyum hapina baslayavagim gebeler icin olana, demir hapi icin hala bir girisim yapamadim. insallah hepimiz icin her sey yolunda gitsin. Hepimiz sag salim alalim bebislerimizi kucaklarimizi..:nazar:

günaydın teyzeler ve datlı minnaklarııı :54::54::54::54::54:
:1::1::1::1::1: tadımlık hee koptum yaa :52: bızım oda olmadı :27: hadı yaa normal doguma faydasımı varmsss anamm solım ben benımkıne :51:
benımkıde oruca gectı sormaa o solemeden ben sapık gıbıde atlamam ahahahhahaha :27::27::27::27:

ben faydası var diye duydum inan normal doğum etkisi fazla istememde yoksa çokta tın :9::9::9::9: açıkçası ben sapık gibi atlıyomda adam nuh diyo peygamber demiyo bende sezeryan olurum doğururum sen peşime koşan 2. çocuk planına kadar avcunu yalatcam diyom :60::60::60:

Kızlar bu arada ben kuaföre gittim, totomu kaldırabilirsem duşumu alıp yatcam yarın büyük gün Yağız'ımla buluşcaz çok heyecanlıyım, en son eşimle buluşurken bu kadar heyecanlanmıştım, sanırım tekrar aşık oluyorummmmmmmm :17:

çok tatlısın ya sevsinler senin aşkını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese GÜNAYDIN...... şimdilik işe gitmek için kurduğum saatle uyanıyorum ama inşallah yakında oğluşumun tekmeleriyle uyanırım :))) bugün hepimiz için güzel haberlerle dolu, mutlu bir gün olur inşallah... :16: :16: :16: :16: :16:

teyzoşlarrr bebeğimin bir haftadır dışardanda hareketleri belli oluyordu ama babamız yoktu dün akşam ilk defa tanıştılar , gece yattığımda daha hareketli elini koydu eşim hareketi hissedince tepkisi kız bu hareket ediyo gece gece napıyo orda dedi :60::60::60:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,akşam güzel sohbet etmişsiniz:52::52:.okurken öldüm gülmekten:52:.biz mi anormaliz diyordum,herkes aynıymış.normal doğuma evet çok faydası var bence de ilk oğlumda gerçekten faydasını görmüştüm,ama bunda sağolsun kociş,yatağa girer girmez arkasını dönüp uyuyor,alıştı adamcık,ben de uykumdan feragat etmeyi hiç sevmem zaten.

kızlar lens kullanan var mı aranızda? ben yıllardır lens kullanıyorum. son günlerde birkaç defa lens gözümde uyuyakaldım. bu sabah kalktığımda sol gözüm kıpkırmızıydı. ne yapacağımı bilemedim. daha önce göz doktorum gözdeki enfeksiyonların bebeğe geçebileceğini söylemişti. böyle bi durum yaşayan var mı aranızda? doktorumu mu arasam yoksa göz doktoruna mı gitsem? hafif de ağrı var. ne yapsam bilemedim. kısa süreliğine doğuma kadar gözlük mü kullansam?

Günaydın biricik anneleri ve onların melek bebişleri nasılsınız keyifler nasıl sabah uykularını özledim çalışmk istemiyorum artık :(

saç boyatma işini ben ilk zamanlar sormuştum doktoruma olmaz demişti artık sormadım kestirme işini de yapmam zaten ama boya olsa ii olcak saçım bembeyaz oldu oğluşum doğduğunda dile gelse anneanne dicek sanırım :D neysee onlar sağlıklı olsunlarda biz boyatıp kestirmesekte olur dimi :))

kızlar lens kullanan var mı aranızda? ben yıllardır lens kullanıyorum. son günlerde birkaç defa lens gözümde uyuyakaldım. bu sabah kalktığımda sol gözüm kıpkırmızıydı. ne yapacağımı bilemedim. daha önce göz doktorum gözdeki enfeksiyonların bebeğe geçebileceğini söylemişti. böyle bi durum yaşayan var mı aranızda? doktorumu mu arasam yoksa göz doktoruna mı gitsem? hafif de ağrı var. ne yapsam bilemedim. kısa süreliğine doğuma kadar gözlük mü kullansam?

geçmiş olsun dikkat et kendine.. göz doktoruna görün bence ve gözlük kullan.. hamile olduğumuz için bizimde cildimiz vücudumuz bebekler gibi hassaslaşıyor.. o yüzden gereğinden fazla dikkat edilmesi gerekiyor

günaydın arkadaşlar dün gittim bebişime 2 tane bere 2 eldiven 1zıbın ve 1 emzik aldım ve eşimin dolabına gömleklerinin arasına astım ilk kıyafetlerimiz ya eşim sabah dolabını açıp kıyafet değişicek ya bende kapıyı araladım bakalım oğluşunun kıyafetlerini görünce neyapıcak diye onu izliyordum dolabını açtı baktı gülümsedi alıp eline sevmeye başladı ama onun o anki tepkisi görülmeye değerdi bana sarılıp oğlumuda sevip bizede teşekkür etti öptü ve işe gitti sürprizimiz işe yaradı sabah sabah şımardık ee 7 yıl sonra olunca bizim için çok daha başka bir duygu.rabbime sonsuz şükürler olsun bana ve eşime böylesine güzel tarifsiz bir mutluluk yaşattığı için çok şükür rabbim allahım dileyen isteyen hasretle yolunu bekleyen herkese nasip etsin inş.

geçmiş olsun dikkat et kendine.. göz doktoruna görün bence ve gözlük kullan.. hamile olduğumuz için bizimde cildimiz vücudumuz bebekler gibi hassaslaşıyor.. o yüzden gereğinden fazla dikkat edilmesi gerekiyor

sağol canım. çok korktum bebeklere bi zararı olucak diye. cuma günü için randevumu aldım. göz doktoru da gözlük önerir sanırım. doğuma kadar gözlük kullanırım.

Back
X