canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı
ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten
saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden
aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:
gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet canım doğru söylüyosun kayınbaban vıcadanlı bır ev sahıbıymıs. annemelrde ıstanbuldalr memlekette evlerı var ıstanbulda almadılar oyzuden yırmı yıldır aynı evdeler ve 500 ev sahıbı bı kac vermesen bırsey demiyor. bız kıramızı hep gününden once verdık.
bu arada aklımdasın yarın randevun va bılıyorum benımde cuma gunu aslında bugundu cumaya aldım tam 21 haftalık olsun dedım hem ızne ayrılmadan ıcım rahatlar dedım ınsallah güzel haberlerle donerız