2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı

ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten :1:

saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden

aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:

gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evet canım doğru söylüyosun kayınbaban vıcadanlı bır ev sahıbıymıs. annemelrde ıstanbuldalr memlekette evlerı var ıstanbulda almadılar oyzuden yırmı yıldır aynı evdeler ve 500 ev sahıbı bı kac vermesen bırsey demiyor. bız kıramızı hep gününden once verdık.
bu arada aklımdasın yarın randevun va bılıyorum benımde cuma gunu aslında bugundu cumaya aldım tam 21 haftalık olsun dedım hem ızne ayrılmadan ıcım rahatlar dedım ınsallah güzel haberlerle donerız

canım hiç sıkıntı yapma kendine sen uğraşacağına o uğraşsın.Bütün haklarını kullan..yok öle 1 yıllık peşin isterim demeler..bende geçen yıl aynı sıkıntı yaşadım ev sahibiyle beniö eşimde senin ki gibi ama hallettik çok şükür şimdi paşa paşa oturuyoruz.Sen kiranı zamanında ödeyip kontrat şartlarını yerine getirdikten sonra öle kolay değil çıkartmak..Huzursuzluk çıkmasın dersen de geniş geniş kendini sıkıntıya sokmadan aceleye getirmeden içine sinen bi yer bulursan geçerdin dediğin gibi beklesin paşa paşa..

saol canım teşekkür ederım Allahım yardım etsın hayırlısı ne ıse o olsun

canım süt çok gaz yapıyor. ben dünkü sancılardan sonra karar aldım artık süt içmeyeceğim. laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz sütlerden almam lazım. neyseki ayranı çok seviyorum.

canım bende sutu severım ama ıcemem ılk baslarda sancıdan öldüm valla acayıp gaz ve ısal yapdı doktorum ıcme dedı 1 bardak sut bır kase yoğurt demek dedı halamlarda hemsıre yoğurt ıc daha ıyı dedıler benımde ıcım rahatladı bazı ınsanlar ve zencıler sütü sindiremezmıs ne yapalım :(

Canım üzüldüm durumuna, sinir oldum ev sahibine de,mahkemeye ver hakkını alırsın.İnşallah güzel ve daha uygun bir ev denk gelir üzme kendini.

teşekkür derım canım ALLAH görüyor ve de kandil gunu aradı aksam 9 da acayıp sınır oldum neyse hersey de hayır vardı belkı bız çıkarız başkası gelır o kadının cekecegı vardır

yani ilk doğduğunda, hastanede olmalı mı?
yani gerek olursa sonra alırız olmaz mı?
emzik olayı da ablama sordum 2 oğlu var, 1i emzik almış hemen ama emmemiş, diğeri hiç almamış ama annesini emmiş.
hastane çantasında olmalı mı gene?
yoksa gerek olursa alınır hehrangi bir eczaneden öyle değil mi?

ben de baharat ve sarımsaktan, güzelim salata soslarından tiksiniyorum.
salatayı da çok severdim şimdi 10 milyon kat seviyorum :9:ve sırf yediğim o.:56:

bende agzıma koayamıyorum normalde bayılrdım ıste hamıleık nasılda kısıye ozgu bısey yaaaaaa dometes salatalık dogru dusrust yemedım

Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .

canım cok gecmıs olsun oncelıkle bu kadar fevrı davranma ama hakım olmaya calıs kendıne bıras

teşekkür derım canım ALLAH görüyor ve de kandil gunu aradı aksam 9 da acayıp sınır oldum neyse hersey de hayır vardı belkı bız çıkarız başkası gelır o kadının cekecegı vardır

kandıl gununde yaptıgına bak ya pıs kadın hamıle kadını uzuyor bıde.canım herseyın hayırlısı olsun sen sıkma canını

BOSOMM
canım kafana takma benım arkadaşında senınle aynıydı değer o bırsey yapdırmadı sımdı oglu 4 aylık ve ccın gıbı valla

SU MİSALİ
canım bacak ağrısını varıslerde yapıyor kan dolasımı yavaşlıyor ayağını yuksekde tut aksamları bol bol ca al doktorun yapcagı bısey yok bende de var aynısı

8SCORPİNOS iyi tatiller canım ayrıntılı ultrason 20.24 hafta arası olur dıye bılıyorum ben . bende 21 haftalıkken gıdıcem canım ıstersen bıkac gun daha bekle derım

XNEHARCIM
evet sen benım halımden anlarsın bu sıcakda bu olurmu bıkac ev bakdık 3 gundur e dolaş dolaş rabayla karnım ağrıyor bıde artık hızlı yurunmuyorya emlakçı adam bıle abla yavaş ol sen dıyor :) en son Konyaaltı arapsuyunda bakdık ıkı katlıya orda evler ben begendım ama esım 2. kata hırsız gırer dedı ıstemedı ınsallah ıyı bıyer bulurum zaten bu kadın bu yıl 750 yapdı seneyede 850 der bızı rahat bırakmaz olglumla taşınmak daha zor olur evıme gelen bı kadın var canım onu cagırcam yardıma kac para ıstıyorsa gelsın kac gun surersede yanımda olsun duzenımıde ogrendı artık

RENGARENK BURCAK0606
teşekkür ederım arkadaşlarım ALLAHIM hayırlısını versın saolun destelerınız ıcın

KADIKÖY810
canım cok gecmıs olsun bak böyle seylerde olan bıze annelre ve cocuklaraoluyor ısde babalar sınırlensede onalrı etkılemıyor

Kızlar youtube da 23 haftalık doğmuş bebeğin videosunu çekinerek izledim ama izlerken gözlerim doldu. Benimde karnımda böyle bir yavru var dedim. O kadar minik ki... annelik duygusu kabardı birden. çok tuhaf oldum :5:

Siz böyle dedim diye her videoyu açıp izlemeyin ama kötü görüntülerden kolay etkileniriz dikkat edin.

Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .
cok gecmıs olsun canım dıkkat et bu kadar asabi olmaaa tartısma konunuzu bılmıyorum ama bende tartıstım dun eşimle soylendım soyledım gıttım yattım :2: sabahada hıc bısey yokmus gıbı geldı opuyor :47:
evet canım doğru söylüyosun kayınbaban vıcadanlı bır ev sahıbıymıs. annemelrde ıstanbuldalr memlekette evlerı var ıstanbulda almadılar oyzuden yırmı yıldır aynı evdeler ve 500 ev sahıbı bı kac vermesen bırsey demiyor. bız kıramızı hep gününden once verdık.
bu arada aklımdasın yarın randevun va bılıyorum benımde cuma gunu aslında bugundu cumaya aldım tam 21 haftalık olsun dedım hem ızne ayrılmadan ıcım rahatlar dedım ınsallah güzel haberlerle donerız
nerdeeeeeeeee kayınpederde o vıcdan guzelım onlar kırada sattı evını.. kendı babamdan bahsedıyorum :1: saolsun babam bızede aldı suan abım babam ben aynı bınadayız evlendıgımde kıradaydım :5: cok zordu allah yardımcınız olsun hayatım :2: ay hemen gelıyordu gecım zor vallaa ıstanbuldada ..bende 21 haftalık oldum dr o gune verdı inşallahhhhhhhhhh canım guzel haberlerle gelırızzzz :46::16:

merhaba annecikler kızımla sabahtan beri mutfaktaydık yeni çıktık:))) karnımız acıkmış ama sizleride merak ettik:))) nasılsınız?? Bu aralar bebek arabası araştırması yapıyoruz bi marka kullanan ve önerecek var mı? Dayısı hediye alacakmış kızçeme:)))))

merhaba annecikler kızımla sabahtan beri mutfaktaydık yeni çıktık:))) karnımız acıkmış ama sizleride merak ettik:))) nasılsınız?? Bu aralar bebek arabası araştırması yapıyoruz bi marka kullanan ve önerecek var mı? Dayısı hediye alacakmış kızçeme:)))))

selam canım :3: dayısı alıcaksa maxi cossi alsın hahaha cok pahalı ama cok guzel gordum gozumlee :43: 1.799 dusmus .benım eşim hayatta almaz :43:

canım ben aldım edindiğim bilgileri yazmıştım buraya. ama çift yönlü olmasına çok dikkat et :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-20.html#post30922887

selam canım :3: dayısı alıcaksa maxi cossi alsın hahaha cok pahalı ama cok guzel gordum gozumlee :43: 1.799 dusmus .benım eşim hayatta almaz :43:

uwww:))) ne kadan ucuzmuş o öleee yahu:)))))) vala bende okadar pahalısını aldıramam yazık yaa:))))) biz 1000liralık arabalarda mı büyüdük sanki:))) benımkide almaz vala:)

canım bak buda guzell fıyatıda uygun 770 tl :34:
$rs.webp
kraftın urunu

uwww:))) ne kadan ucuzmuş o öleee yahu:)))))) vala bende okadar pahalısını aldıramam yazık yaa:))))) biz 1000liralık arabalarda mı büyüdük sanki:))) benımkide almaz vala:)

aynen benımkıde almaz :1::1::1: kendıme araba alırım dıo :52::52:
bende okadar veremem acıkcası..ama guzel bıseyde olsun ıstıyorum attıgım model guzel benım hosuma gıttı ama yakından gormedım bu modele bakıcam trawel sıstem ıstıyorum ben

kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..

merhaba,
benim de üçlü tarama testi sonucu 1/177 çıktı. doktor amniyosentez önerdi. "muhtemelen birşey çıkmaz ama hem seni hem de kendimi bu konuda riske atamam" dedi. eşimle de konuştuk sağlıksız bir bebek olamsı ihtimalini göze alabilir miyiz diye. sonuçta bunu riske atamayacağımıza karar verdik ve hemen ertesi gün amniyosentez yaptırdım. eğer işinin ehli bir doktorsa zaten düşük riski yok denecek kadar az. ayrıca amniyozentez sonrası düşen bebeklerin çoğunluğunda krozom anomalisi zaten çıkıyormuş. tabii çok zor bir süreç.ağlamaktan gözlerimi çıkardım. hep en kötüsü olacakmış gibi düşündüm. ama bunun yanında ne bebeğimin ne de kendimin hayatını altüst etmeye hakkım olmadığını düşündüm. sonuçta biz hızlı yöntem ile 2 gün sonra sonuçları aldık. çok şükür birşey çıkmadı. sonuçların devamı 3 hafta sonra çıkacak. dua ediyorum ki onlarda da birşey çıkmayacak. bence riske atma derim ama tabii ki senin kararın. umarım hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Back
X