evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.
canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah
canım ya benımde sutum yetmıo.mama takvıyesı yapıyrm.ama oda gaz yapıo heralde.gazını duzgun cıkaramıyorum.annem 10gun sonra gıtcek.bugun psıkolojım cok bozuktu oturdum agladm.bakabılcemmı açaba.40cıkmadan yanlız kalıcm.kendıme guvenım bı anda gıttı.dısardan gorundugu kadar kolay deglmıs.lohusada boyle buhranlar normal dıolar ama umarım uzun surmez.sen nasıl basedıyosun.valla bıraz rahatlamaya ıhtıyacm var.