2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.

canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde…Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik…Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah

canım ya benımde sutum yetmıo.mama takvıyesı yapıyrm.ama oda gaz yapıo heralde.gazını duzgun cıkaramıyorum.annem 10gun sonra gıtcek.bugun psıkolojım cok bozuktu oturdum agladm.bakabılcemmı açaba.40cıkmadan yanlız kalıcm.kendıme guvenım bı anda gıttı.dısardan gorundugu kadar kolay deglmıs.lohusada boyle buhranlar normal dıolar ama umarım uzun surmez.sen nasıl basedıyosun.valla bıraz rahatlamaya ıhtıyacm var.

:9: yok ben dayanamam bu ayrı ne okula benziyor ne başka bişeye eşim ne kadar yardım edebilrki hastanede insan yardımcı olacak birine ihtyaç duyuyo anneme doğum başlayınca tlf edicem işyerini emanet edip bilet alacak ve 7 saat yol sürecek te gelcek. bide tecrübe yokya yetişemezse elim ayağım birbirine dolanır bebeği susturamazsam strese girerim çaresiz kalırım :43::43: neyse bakalım inşallah allah yardımcım olur en azınddan açılmamı erken farkedersem annemi, 2 gün evvelden çağırırım

canım bebekler dogumda bızden cok yoruluyolar ve dogumdan sonrakı gun sureklı uyuyolar bebegı susturamam falan dıye dusunme emip emip uyucak annesı zaten hastanede olursun hemsırelerde ılgılenır normal dogumda bile 24 saat cıkarmıyolar yetısır annecıgın meraklanma.. :49:

aynen bende manurol kullandım pazartesi gece temizleniyo tekrarlıyo suda içiyorum :18: neyseki az kaldı

Canin banada monurol vermisti bi de tek kullanimlik bi ilac...zaten enfeksiyon ve mantardan gina geldi. Bide bana bi antibiyotik vermisti adini unutum simdi..bi gece wc ye kalktim Allah im o da ne wc resmen kipkirmizi...bayilcaktim nerdeyse...sonradan nasilsa aklima geldi bi nete bakayim acaba idrarin rengini degistirirmi diye
.megersem degistiriyormus. Insan bi prospektuseAllah rizasi icin yazar.. bayilacaktim kanamam var sandim o an.
Bu arada kizlar benim kv geldi uyur numarasi yapiyorum odadayim. Anneme beni sikayet ediyo hic onu arama huyum yokmus:)) bak nasil uyuz ediyo beni yattigim yerden. Yahu ne aricam onu yuzunden nur kapacak halim yok ya:) hala konusuyor sesler geliyor. Hazir lodos ta varken su kadini valkona cikarsamda kim vurduya mi getirsem:))

Fidocugum normalmis arkadaslarim hep uyariyor beni....aman dikkat diye..icinden aglamak geliyorsa agla canim. Gulmek kadar dogal bence... bol bol dua et. Alah içine ferahlik versin...sen asil beni gor kiz dogumdan sonra lohusa depresyonunun dibine vururum artik:) herkeai picaklayasim var zaten....o zaman gelince zaman icraat zamani olacak;)

canım umarım bu surec uzun surmez.bugun bı anda geldı.okadar kotu hıssettımkı anlatamam.su 40bı cıkaraydık allahın ıznıyle.zaten hep dua edıyorum.kendımı ve oglumu allaha emanet edıyorum.napım.

evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.

canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde…Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik…Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah

canım ya benımde sutum yetmıo.mama takvıyesı yapıyrm.ama oda gaz yapıo heralde.gazını duzgun cıkaramıyorum.annem 10gun sonra gıtcek.bugun psıkolojım cok bozuktu oturdum agladm.bakabılcemmı açaba.40cıkmadan yanlız kalıcm.kendıme guvenım bı anda gıttı.dısardan gorundugu kadar kolay deglmıs.lohusada boyle buhranlar normal dıolar ama umarım uzun surmez.sen nasıl basedıyosun.valla bıraz rahatlamaya ıhtıyacm var.

selam kızlar,doğum yapan tüm arkadaşlarımın bebişleri hayırlı uğurlu olsun,analı babalı büyütsün allah.ben 20 kasım a sezeryan tarihi aldım,erken doğum riskim olduğu için her hafta kontrole gidiyorum,sürekli nst ye bağlanıyorum(kardeş olduk artık cihazla).herşey yolunda şimdilik.cumartesi yine gidicem.ama bu hafta inanılmaz nefes darlığı çekmeye başladım,özelliklede akşam yemeğinden sonra sanki biri gelip göğsüme oturuyor,yürüyüş o bu herşeyi denedim nafile,kimse böyle bi şikayet yazmamış sizlerdende,bi tek benim heralde :( ne yapsam nerelere kaçsam.

$1.5 tl.webp $10tl.webp $puset.webp

şekerlerimin siparişini verdim hanımlar sizce nasıl ? lohusa tacıda bundan yaptırıcam Eslemin annesi yazıcak ilk kızımada Abla oldum yazdırıcam ikramlık olarak pembe jelatinli çikolata düşünüyorum üzerınde kurdele ve inci olan onuda altın rengi buyuk bı kasede sunucam sizler ne dıyosunuz.. :26::26:

aynen bende manurol kullandım pazartesi gece temizleniyo tekrarlıyo suda içiyorum :18: neyseki az kaldı

Ben çok az su içiyorum ondan mı acaba su hem bulantı hem şişkinlik yapıyo zaten karnım patliycak nerdeyse ;-)

Fidocugum normalmis arkadaslarim hep uyariyor beni....aman dikkat diye..icinden aglamak geliyorsa agla canim. Gulmek kadar dogal bence... bol bol dua et. Alah içine ferahlik versin...sen asil beni gor kiz dogumdan sonra lohusa depresyonunun dibine vururum artik:) herkeai picaklayasim var zaten....o zaman gelince zaman icraat zamani olacak;)
Sen doğumdan sonra bana gelsene yaa bide benim kvye el at ;-)

Canin banada monurol vermisti bi de tek kullanimlik bi ilac...zaten enfeksiyon ve mantardan gina geldi. Bide bana bi antibiyotik vermisti adini unutum simdi..bi gece wc ye kalktim Allah im o da ne wc resmen kipkirmizi...bayilcaktim nerdeyse...sonradan nasilsa aklima geldi bi nete bakayim acaba idrarin rengini degistirirmi diye
.megersem degistiriyormus. Insan bi prospektuseAllah rizasi icin yazar.. bayilacaktim kanamam var sandim o an.
Bu arada kizlar benim kv geldi uyur numarasi yapiyorum odadayim. Anneme beni sikayet ediyo hic onu arama huyum yokmus:)) bak nasil uyuz ediyo beni yattigim yerden. Yahu ne aricam onu yuzunden nur kapacak halim yok ya:) hala konusuyor sesler geliyor. Hazir lodos ta varken su kadini valkona cikarsamda kim vurduya mi getirsem:))

Benimki de geçende laf sokuyo kalabalıktı bide bisürü insanın yanında biz yakınız ama görüşmüyoruz pek mesafeliyiz dedi. Bi sorsana madem yapılacak bişey var mı diye. Kendi temizliğinin derdine düşmüş doğum yaklaştı diye sanki ona gelcekler bbebek görmeye çıldırıcam yaa

Anaaa doğru kız :) sende daha bekliyon :) varmışız gene doğurmayan :) ben kimseyi göremeyince herkes doğurdu sanıyorum :)
evet yaa bi umut gidiyoruz herşey normal haftaya gel diyo :) yine git gel git gel :)
Bana da salı tekrar gel dedi :)

ben de burdayım:) doğurmaya niyeti olmayanlardanım bugün dr a gittik nst de sancı çıktı ama hiç bişe hissetmedim ben.cumartesi tekrar gel dedi eğer normal yolla gelmezse haftaya sezeryanla alacak..normal istiyordum ama hayırlısı neyse o olsun

Elifim BEN HEPINIZDEn sonra dogurcam.. 37 haftalik gozukuyo suanda. 2 hafta onden gidiyodu 1 haftaya dusmus bu.. ben anlamadjm zaten hala cozemedim olayi :)) bi ilerden bi geriden... 2 hafta sonra cati muaye esi yapilcakmis.. doktorum oyle soyledi.. haftaya tekrar nstye cagirdi.. masallah ogluna... ozeldeki ebeyle konustum nstde.. gecen hafta 2500 u gecmisti kilosu dedim. Daha 3 haftan var 4 u bulur dedi normale hazirlama kendini zor olur sezeryan olabilir dedi canim sikildi biraz:50:

Evet canim.. haftaya tekrar nst var ondan sonraki hafta cati muayenesi olcakmis.. gecen hafta ultrasona girdim ya doktorjm sokmadi bu hafta sanirim ondan...:49:

Elifim dediğimi yanlış anlama sakın ama hemşire uydurmuş bence. yani 4 'ü bulmaz çünkü benimde 2 hafta önce 2,950gr idi. son haftalar o kadar kilo artışı olmuyor. yine 3,500 civarı olur oda gayet ideal yani. canını sıkma ben hiç sanmıyorum sezeryan olacağını. gayet iyi gidiyorsunuz maaşallah. Kurban olduğum hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.
Öpüyorum seni.

bu benim minik kızım bugun cekildi ultrasyon.bkmaya doyamıorum ;) sdce 37+1 olmama ragmen kilosu 2700 cktı. zayıf sanki yha :(

Eklentiler

• $Fotoðraf0325.webp
    $Fotoðraf0325.webp
    9 KB · Görüntüleme: 41
Vayy kaçak ne alemdesin canim benim, sen birde filizi merak ediyorum haberin varmi filizden.

Canimmm iyiyimmm buralardayimmm uzaktan takipteyimmm..filizle görüşüyoruz..kasım annelerinin en eskileri olarak faceden devam ediyoruz..orda da doguran dogurana..tabi benle filiz halaaaaa beklemedeyiz doguranları görüp kıskançlıktan çatlıyoruz :1:...sen nasilsin kızoşun nasil canimmm kokla kokla op benim icin

bugün doktor kontorolüm wardı çatı muayeneside oldum. korkulcak bişi diilmiş çatı muayenesi bu arada. normal doğum yapabiliceğimi söledi doktorum Allaha şükür bi sorun çıkmazsa şuanda normal doğum yapıcam gibi gözüküyor. Geçen hafta ki kontrolümde doktorum bebeğin doğum kanalına başını yerleştirdiğini sölemişti ama cadı kızım bu hafta nedense çıkmış :( yüzünü gözünü görebildik ona sewindim ama inşAllah tekrar başını yerleştirir kanala . şuan için beklemeye dewam edicez. bol yürüyüş yapmamı istedi doğum kanalına rahat yerleşebilmesi için biraz moralim bozuldu ama napalım Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz.

canım hadi geçmiş olsun atlatmışsın inşallah kanalada girer.
bende bu gün gittim kontrole açılma olmadığı için alt muayeneyi haftaya bıraktı. karnım inmiş biraz ama açılma yok dedi. birde kilosu 2850 olmuş 10 gün olmuştu 150 gr almış çok az değil mi ya:( yanılma oluyor dedi doğumda 3kg olur 3.5u geçmez dedi normal doğum için iyi dedi. narin yapın var çatıda darlık olabilir dedi. ama inşallah normal doğum yaparım ya dualarını beklerim canım.

kızlarrrrrrr herkese mrb
39+1 gün olduk hala doğurmadım :( yarın tekrar kontrolum var acılma var mı diye bakacaklar
çok stres oldum artık Allah tüm hamişlere kolaylık versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aslında erken doğum ekim annesi olurum diye kendimi motive etmiştim ama kasım girdi hala bebeğimden ses yok :) 39-1 im bebeğim gelişim geriliği olabilir denen bebeğim çok iri 4150 kilosu :) doktorum şu çatı muayenesi denen iğrenç şeyden yaptı normal doğum zor gibi dedi. Normal doğumu yaşamayı onun bedenimden ayrılışını hissetmeyi çok istiyordum ama kısmet olmayacak sanırsam. Yarabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin

Elifim dediğimi yanlış anlama sakın ama hemşire uydurmuş bence. yani 4 'ü bulmaz çünkü benimde 2 hafta önce 2,950gr idi. son haftalar o kadar kilo artışı olmuyor. yine 3,500 civarı olur oda gayet ideal yani. canını sıkma ben hiç sanmıyorum sezeryan olacağını. gayet iyi gidiyorsunuz maaşallah. Kurban olduğum hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.
Öpüyorum seni.

Insallah canim dedigin gibidir.. normal olsun cok istiyorum Gerci rabbim hayirlisini versin hepimiz icin...:54:

dün akşam gittim kontrole canım.. gelişimi suyu iyi dedi başı aşağıdaymıs yine.. hıckırıklarını yukarda hıssetmıstım bı ara endişelenmıstım neysekı tekrar döndu sanırım.. :)
kilosu 2.800 dedi ama artık bu kg konusu kafamı karıstırmaya başladı doktorum hep net soyluyo 1300-1700-2800 gıbi.. hiçmi kusurat olmaz.. ?? ultrasonunda yanılma payı oldugunu bıldıgımden ınanacım gelmıyo nedense.. boy ıcın 48 cm dedi.. ultrasonda 3-4 aralık gorunuyo ama çatı kemıgım acıdıgı ıcın bu senın ıkıncı dogumun 1.dogumlar gecıkır cogu zaman ama bu zamanında veya zamanından once gelıcek dedi.. 28 kasım da gelirse kaldı 29 gunumuz ınsallah.. nst ye girdik bebegım pek hareketlı değişdi zorla uyandırdık hep sıpayı ablasına sarkı falan soylettı ebe.. :1: sancım falan cıkmadı gayet ıyı dedı 6 gun sonra yıne kontrole cagırdı bakalım... :38:

cnm selam bugun doktora gittik 22 kasımda sezeryan olacağı için günü kararlaştırdık.astım bronşitten dolayı derin nefes alamayacağımı söyledi doktor.. bebişimiz 3030 gr dedi, boyda bi değişiklik yok sanırım 49 cm falan dedi bide ölçmek biraz zor değişiklik gösterebilir dedi. doğuma kadar 3,5 kg olur dedi. normal dedi. nst de sancı çıkmadı.10 gün sonra tekrar gidcez anestezi için tahlil olacaz. geçen ki tahlilimde idrarda lökosit çıktı doktor vajinal fitil verdi bide krem onları kullanacam.inş. bebeğime zararı olmaz son günlerde..bide ailemin yanına geldim artık işe raporla ara verdik ve son eşyalarımızı toplamaya evimize gittik eşimle iki kişilik fotolarımızı çektirdik bebişimiz karnımdayken sonra aynı koltukta aynı yerlerde bebişimizle foto çektircez..:)inş. o günleri görmek nasip olur. :)):nazar:

selam kızzzlarr bugün son kontrol vardı hafif hafif sancılar cıktı ama 4 gün daha p,tesiye kadar dayanırmış heralde, pazartesi sabah 7;30 da hastanede ol dedi doktorum sbahın köründeee yollara düşcez bebeğimle, bakalımm

Kızlar merakta bıraktım sizleride fırsat bulamadım yazmaya.2kasımda sabah sekizde ogluşumu aldım kucagıma aslında aynı gün sabah 9 da idi sezaryen tarihim ama o gece sancım tuttu sabah 6 da hastaneye gittigimde 8 cm açılma vardı benim miyom oldugu için mecburen sezaryen oldum yani aslında iki dogumuda yasadım diyebilirim kısmet işte daha sonra detaylı anlatırım hoşçakAlın

Back
X