2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kuzucum selam, en son dönmüstü yaramaz oglum dogru yoluna :))
Insalah geriye dönmez..
Senin gibi beklenedeyim , pazartesi kontrolum var benimde bakalm..
Sende ayni benim gibi düsünüyorsun , doktorunda bizim burdakiler gibi ...
Ayin sonunu bulacagiz heraldee :))
Öperim yagizini

Hadi bakalım hayırlı güzel haberler alırsın insallah..doktorumu seviyorum fazla rahat bi adam:1:zaten ben de çok pimpirikli bi insan değilim. Hep olumlu düşünmekten yanayım biraz da kaderci...karşımda da böyle insanların varlığı beni daha da rahatlatiyor. .acabalarla geçmiyor ömür yoksa..çok zor zamanlar gecirdik oglusumla bunu da atlatiriz Allah yardım eder :16:

Neharim rabbim kötü günleri geride biraksin insallah.. Sansiyla gelsin sakaci oglusun :)))
Hala aklimda zilli kiz deyisin :))
Haber ver kuzum digurursan bu haftalarda ..
Bende yapiyorum hareket , hurma yiyorum ve keten tohumu bir corba kasigi günlük ..
Insallah kolay olur dogumumuz..

Harlemmmm canim süprizzz oldu masallah size .. Rabbim anali babali büyütsün

Pinar 1907 rabbim yardimcin olsun , en kolay sekilde kurtarsin insallah sizi.:

Neharim rabbim kötü günleri geride biraksin insallah.. Sansiyla gelsin sakaci oglusun :)))
Hala aklimda zilli kiz deyisin :))
Haber ver kuzum digurursan bu haftalarda ..
Bende yapiyorum hareket , hurma yiyorum ve keten tohumu bir corba kasigi günlük ..
Insallah kolay olur dogumumuz..

Harlemmmm canim süprizzz oldu masallah size .. Rabbim anali babali büyütsün

Pinar 1907 rabbim yardimcin olsun , en kolay sekilde kurtarsin insallah sizi.:

Hehehehe 1 ay kız diye sevdik oğlanı amanın nasıl kızmıştır içerde bize:52: haber veririm muhakkak canım:16: bu arada filiz dün gece acil sezaryenle kızına kavuştu suyu iyice azalınca...normal doğumu çok istiyordu ama kısmet olmadı

Hehehehe 1 ay kız diye sevdik oğlanı amanın nasıl kızmıştır içerde bize:52: haber veririm muhakkak canım:16: bu arada filiz dün gece acil sezaryenle kızına kavuştu suyu iyice azalınca...normal doğumu çok istiyordu ama kısmet olmadı

Oyyy gözü aydin olsun filizimin.
Sag salim kavusmus sükür ... Ismi ne oldu ??nasillar ?? Yazabildimi cok selam benden

Burcak ne yapti ? Vahsihatun birde ..
Benden hepsine selam ..

Dogum yapmayan arkadaslar dogumdan once ve ozellikle dogum esnasinda sümmessebilea yesserah cekmek dogumu kolaylastiriyormus bir de siz dogumdayken okuyabilecek kimseniz varsa inşikak suresi anlami ayrilmakmis zaten cok iyiymis o da kolaylastiriyormus bir de dogum yaptiktan sonra birinin cocugun basinda kirki cikana kadar hatim etmesi cok iyiymis 40 gun boyunca okuyacak kimsem olmadigindan ben bilgisayari acip dinletmeyi dusunuyorum bebegime insallah sizlerle de paylasmak istedim...

saol cnm paylaşımın için çok iyi oldu ben de kırkı çıkana kadar yasin ve huysuzlandığı zaman ayetel kursi okumayı düşünüyürdum ama söylediğin iyi oldu bunlarıda yaparız...

kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)

Hep duygulaniyorum okurken dogum anlarini..
Ne güzel yavrun simdi yaninda , darisi bizlere insallah

Oyyy gözü aydin olsun filizimin.
Sag salim kavusmus sükür ... Ismi ne oldu ??nasillar ?? Yazabildimi cok selam benden

Burcak ne yapti ? Vahsihatun birde ..
Benden hepsine selam ..

İyiler çok şükür çok uyuyormus bebiş ona üzülüyor ismi de Ela Nehir oldu fıstığın
Vahsihatun da 27 eylülde dogum yaptı dayanamadi ogluşu
Burcakin kızları da cok aceleci çıktı. Malesef kötü günler geçirdi. 1 aydan uzun bi süre yoğun bakimda kaldı kızlar. 15 gün kadar once de çok şükür kavustular..minicikler ama coookk tatlılar
Selamlarını söylerim canım. .ama seni de aramizda görmeyi cok istedik hala da isteriz.cok guzel dostluklarimiz buluşmalarimiz oldu unutulmayacak bağlar kuruldu aramizda...öpüyoruz seni ve minik erkeklerini cok cok :16:

bir çoğunuz sona yaklaşmş , bir çoğunuz mutlu sona ulaşmış ne güzel :16: 1 kaç gündür okuyorum kasım 2013 forumnu ... bende kasım 2005 annesiyim 9 kasımda oğlumu kucağıma almıştım aslında yarın yazmaktı niyeti fırsatım olmaz diye dşündüm malum happy birthday falan .... 1 kasımdı beklnen tarih 9 unda geldi bizimki normal dogum 9 saat sunni sancı 4200 gram bebek hastanenin 2. şişko bebeğiydi :emir_bebek: bu arada nacizane kendi deneyimlerime dayanarak ; bir arkadaş yazmış (ismini hatırlamıyorum) tuvalate girdiğinde 1 çay bardağı kadar su geldiğini ama ne oldğnu bilemediğini benimde yalnızca silinecek kadar suyum geldi girdim yine aynı şekide tekrar tekrar sonra hstnye gittik ki suyum gelmiş tabii tamamen patlattılar doğuma girmeden muhtemelen onunkide öyledir diye düşünüyrum :44: birde haklı olarak çok fazla tedirgnlik ve acabalar var akılda haklısınız insan ne olacğnı kestiremiyo ama birazda akışına bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum .... Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşaAllah :nazar: evlatlarımızla ailemizle birlikte bir ömür mutluluklar diliyorum hepimize :nazar:

Gizliozne inşallah istedigin gibi kolay bir dogum olur. Bu arada ben sancilar sirasinda insikak ve insirah dualarini okudum hep. Bence faydasi oldu.

saolasın cnm eksik olma :38: en son pazartesi günü gittim 48 cm ve 2.950 gr dedi ama hep net rakam verdiği için guvenemıyorum biraz atıyo gibi doktorum... :44:
haftana göre normal gibi canım.benimde 2800 gr dı doğumdan önce çok üzülmüştüm 10 gün sonra doğum yaptım 3100 grdı.alır merak etme.boyumuzda 50cm di.
slm arkadaşlar bende çarşamba 6 kasımda oğluşumu kucağıma aldım çok şükür spinal sezeryan 39 hafta 1 günlük 3.800 gram 50 cm
şimdi evdeyiz çok şükür mama ve süt takviyesiyle gidiyoruz.geçmişe bakamadım doğuranları şimdiden tebrik ederim.

kızlar hastanedeyim sezeryana alacaklar dua edin. allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

18:12 spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebişimi kucağima aldım emzirdim şimdi yanımda uyuyor detayları sonra paylaşırım

kızlar burdan duyurmustumm 3 kasımda pasamı kucagıma aldım... sanırımm dogum hıkayemı yazmanın zamanı geldı.. 8 saatlik sancı sonunda aldım kucagıma prensımı..günümüz 4 kasımda doluyodu.. 2 kasım gecesı saat 2 de tuvalete kalktım. yatagıma yattıgım gıbı suyum gelmeye basladı. hemen kayınvalıdemlerı aradım.hazırlanıp sakınce hastaneye gıttık . sancım yokken dogumhaneye gırer gırmez sancım yavas yavas basladı. hazrlıklar yapıldı derken sancım cogalmaya basladı gece 3de basladı .. aslında dayanılmıcak degıldı ılk sancılar ama son 1 saat cektgım sancıyı hıc unutamam.. belım kırıldı zannettım.. ılk 3 saat acılmam olmadı.. sonra bırden 9 cm acıldı.. tabı kınmayı beceremedım ılk dogumum oldugu ıcıın.. saglsun ebeler cok ıyıydı. sureklı benı motıve etmeye calıstılar. sonunda dogum sandalyesıne alındım.. ıkınmaları elımden geldıgınce duzgun yapmaya calıstım.. ama oglumun dogdugu o anı hıcbırseye degısmem :))) kesiyi dikişleri hiç hissetmedim... guzel bı deneyım oldu :)) Allah herkese kolay dogumlar versın ınsallah ,:)

kızlar hayırlı olsun hepinize.sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

Kızlar hastane odasından canlı yayın :-) şuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
Ama sizlere haber ,ereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi öptüm.

Kızlar hastane odasından canlı yayın :-) şuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)

Hadi Allah yardimcin olsun kolay doğum olsun inşallah, kizimin oyun arkadasi geliyor :-D

Kizimi emzirdim ve bi bakayim bacilar ne yapmis gunlerdir giremiyorum malum pamuk kizim sadece benimle ilgilen anne diyor :-D
Gecmisi okuyamadim sayfalar cok ubirikmis,harkem, pazartesisevmez, geronimos ve hatirlayamadigim doğum yapan butuuuuuuunnnnnnnnn bacilarim gözünüz aydin olsun Allah anali babali buyutsun bahtlari acik sanslari bol olsun hayirli evlat olsunlar insallah.

Hilal 19 çok sevindim bebeginin sağlık durumuna inan kardeşimi aradim dua istedim kv söyledim dua istedim şükür güçlü kizin bunuda alt etti

Neharimm özlemişim sayfalarda seni görmeyi. Kizin pardin oglusun :-D ilk zamanlar needeyse gelecek diye haftalarca yatakdan kaldirmadi annesini şimdide gelmekmi istemiyor yaramaz :-D vakti zamanini bekliyor demek, ,hayirlisi ile sagkikla gelsin inşallah. Filiz Kurtulmuş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun çok slm söyle opsun kızını benim için.

Selayhusum merakla senin haayirli haberini bekliyorum, ,hayirlisi ile kurtul inşallah.

Kizlar suni sanci ile normal doğum yapan biri olarak salayhusuma katiliyorum doğum bu zaten zor kolay bişey değil. Sifir sanci 2 cm açılma ile hastaneye gittim suyum gelmisti. 7.5 da yatisim yapıldı 9.5 da suni verildi ve aksam 5.55 de yavrum kucagimda idi. Herseyin hayirlisi ve nasil kizlar kendinizi korkutmayin ve gerilmeyin

haydi Allah yardimciniz olsunnn. allahim bir nefeste kurtariversin insaalllahhhhh

Cnmm ins hemencecik dogurmussundur yavrunu kucagina almisindir Allah yardimcin olsun

hadi gözün aydın canım .inşallah fazla çekmeden doğurursun :49: güzel haberini bekliyoruz :))

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı uzun ömür versin oğluna çok güzel anlatmışsın hikayeni zaten herşeye doluyo sulu gözlerim bu ara ;-)

Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olur sağlıkla kavuşursunuz inşallah.

Canim hadi gozun aydin bilmiyorum belki de dogum yapmissindir insallah kolay olur ya da olmustur belki de mis kokulun kucagindadir simdi Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu insallah

Kızlar öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler, bugün hastaneden çıkıyoruz inşallah, minik kızım karşımda uyuyo ve ben hala inanamıyorum, çok güzel harika bi duygu, doğumum iyi geçti çok şükür sonrasında malum gaz sancısı beni biraz yordu ama şimdi iyiyiz çok şükür, doğum hikayemi eve geçince ayrıntılı yazarım, doğum yapanlara yapacak olanlara Allah dan yardım diliyorum doğum sırasında hepimize dua ettim, hilal canım senin kızına da dua ettim umarım iyidir kızın geçmişi okuyamadım, öpüyoruz hepinizi güzel anneler

Gizliozne inşallah istedigin gibi kolay bir dogum olur. Bu arada ben sancilar sirasinda insikak ve insirah dualarini okudum hep. Bence faydasi oldu.
Ben onlari okuyim madem.cok tesekkur ederim..
Anammm elifimmm hayirli haberlerini yaz.. rabbim yardimcin olsun...

Back
X