Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ben odyologum ve testleri ben yapıyorum hemen endişelenme çünkü bebeklerde işitme testi 2 hafta yanlış çıkabili,yor
2nedenı var bırı kulak kanallarına doğum sıvısı kalmış olabiliyor 2. ise kulak kanalları kısa olduğu için en doğru sonuç 2 hafta sonra yapıla otoakustik emisyon testi ile çıkar eger yıne geçemezse o zaman bera yapıyoruz endişelenme moralını bozma
Bekleyen hatunlar varmi bi gelisme ?????
Elifezgy canimm gözün aydin, rabbim saglik sihat versin size bagislasin minigini , cok merak etmistim , sükür kavusmusun minigine ..
Ozlmalpr insallah hersey yolundadir canim , arkadasta yazmis bilgilendirmis , testiniz iyi sonuc verir insallah
kızlar yarın öğleden sonra sezeryanla doğumum gerçekleşicek inşallah.
başından beri normal doğum istiyordum ama bebeğim iri olduğu ve hala doğum belirtim olmadığı için sezeyana karar verdik.sancımın gelmesini beklesem bebeğim daha da kilo alacak, daha da kilo alsa çatım kilolu çocuk doğurmaya müsait değilmiş falan falan.. ben de sezeryanı kabul ettim ya.. hiç bi zaman büyük konuşmıcaksın valla :)
sadece belden aşağısını uyuşturmayı düşünüyorum doğumda ama bel ağrısı yapıyor diyenler oldu doğru mu?yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Bel ve bas agrisi herkeste olacak diye bisey yok canim gorumcene boyle soyle
Ben yaptiklarimi anlatayim sana. Cunku benim bas agrim hic olmadi cok sukur. Su icebilirsin dedikleri andan itibaren surekli su ictim sende biliyorsundur bu ameliyattan sonra bol su icmek lazim kii bas agrisi olmasin. O ara sondali olacagin icin ic icebildigin kadar pipetle. Ama dikkat et genzine kacmasin oksurmek cok kotu..
beni ayaga kaldirdi hemsireler ilk kalkma ani zor biraz..sonrasinda gece boyu dolastim. Esimin destegiyle. 2.gun bol bol kayisi suyu ictimki kabiz olup canimi yakmayayim diye.ve 2 .gun o sorunumda kalkti ortadan. Yani hastanedeyken ve evde ilk 4-5 gun surekli yurudum gaz problemini ortadan kaldirdim canim. Ve sana tavsiyem yuruyus yaparken eline 1 lt kayisi suyu al ic kafaya diktim ben resmen:) rahat ettim. Eve gelir gelmez dus aldim. Su gecirmez bantla kapatiyorlar ama ben yinede strecle sarip ole dus aldim.
Benim arkadasim spinal sezeryan olmustu birkac gun sonra bas agrisindan hastaneye yatirdilar az su icmis demekki. Demem o ki benim bir slkintim olmadi sukur. Hemsireyim ben biraz bildiklerimi biraz gorduklerimi uyguladim canim.
ayy allah razı olsun canım yaa tecrübelerin çok değerli benim için.elimden geldiğince hepsini uygulucam mutlaka.
işte son zamanlarda her kafadan bi ses çıkıyor, herkes bişeyler söylüyo yordular beni iyice.gaz problemi beni hakkaten çok korkutuyor inşallah söylediklerini uygulayarak ben de atlatırım allahın izniyle.
Ben şu gaz muhabbetinden baya tırsiyorum o yüzden geçen gün 4-5 şişe kadar kayisi kompostosu hazırladim..eşimi de tembihledim sancı baslar hastaneye gidersek muhakak bir şişeyi cantaya at diye![]()
Yarım saat sonra 40+4 olcam ama hala regl sancısından bi tık ileri gidemedim
Az önce de komşunun kızı geldi hani yaşı öyle küçük de değil daha doğurmadın mı ya bebek ölürse ya kordonu koparsa diyor açıklama yaptıkça daha felaketlerden bahsediyor en son dedim yaa ne konuştuğunun farkinda mısın eeee ben olabilecekleri söylüyorum diyor bide ooffffff![]()
mrb cnm ben henüz doğum yapmadım ama bende araştırıyorum doktor sezeryan diye ısrar ediyo çünkü. bugün sabah trt de bi program vardı bu konu üzerine netten bulup izleyebilirsin sanırım. oradaki prof. ada hep aynı şikayetler geldi bel ve baş ağrısı oluyormuş çoğu kişide bu da anesteziyi yapan kişinin hatasından oluyormuş anladığım kadarıyla ilacı yavaş yavaş verince oluyormuş. hatta dr biraz kızdı hiç mi memnun olan yok yazmıyorlar, aramıyorlar diye
Kuzum ayni degilmiyiz senle , bir hafta öndemisin sen ögün mlerde ??
Benim günüm sali dolacak ..kalp atisida bir hafta gec gözükmüstü ve 35 günde bir regl oluyordum o yüzden hic 28 gün hesabi yapmadim ..
Kimseyi kafana takma , biz ne zorgünlerden gectik..insallah bunuda atlatacagiz
Sali günü kacta randevum ben 11 de..
Denemedigim sey kalmadi
Noel standi gibi kokuyor ev tarcin karanfil cayi ,1 litre cayi tükediyorum
Yerlerde dolaniyorum kedi gibi vsvs
mrb cnm ben henüz doğum yapmadım ama bende araştırıyorum doktor sezeryan diye ısrar ediyo çünkü. bugün sabah trt de bi program vardı bu konu üzerine netten bulup izleyebilirsin sanırım. oradaki prof. ada hep aynı şikayetler geldi bel ve baş ağrısı oluyormuş çoğu kişide bu da anesteziyi yapan kişinin hatasından oluyormuş anladığım kadarıyla ilacı yavaş yavaş verince oluyormuş. hatta dr biraz kızdı hiç mi memnun olan yok yazmıyorlar, aramıyorlar diye
Günaydın hanımlar. Dün şu kolay doğum egzersizleri var ya çömelip kalkma falan onları fazla kaçırdım çatı kemiklerim inanılmaz ağrıyo hala. Bugün de yapcam inşallah. Regl ağrım geçmiyo günlerdir bel ağrısı da mahvediyo artık. Bide dünden beri bıçak saplanıyo sanki kasıklarıma oturup kalkmak daha da acıtıyo. İnş. Yakındır doğum vücutlarımız yoruldu artık. Şaka gibi eşim dün ikinciyi de yapalım çok ara vermeden aralarında 1 buçuk 2 yaş olsun dedi. Bende öyle istiyodum hamilelikten önce ama yok dedim sen doğur o zaman ikinciyi. Ben bunu bi 5 yıla anca atlatırım :-D bide benim ilk aylarım daha zordu 5 buçuk ay sürekli kustum 6. Ayda rahatladım derken bel ağrılarım başladı :-D
Rüyamda bebeğimi gördüm sağlıkla gelsinler artık bir an önce kavuşalım. Doğuranları okudukça çok imreniyorum maşallah hepsine.
Günaydinlar ...
Nehatim offki ne off artik insan arik sancim grlsin brlirtisi olsun istiyor ..
Aslinda ven ilk dogumdan geciktigim icin meyilli oldugumu biliyorum .
Senin deigin gibi kafamda 12-11 den hesap edip umit verdim kendime, bunu yspmamam gerekiyordu ..
Erken erken doguran anneleri görünce belki dedik ..
Morpheus , sogansuyu sizletide kavustursun rabbim biran önce evlatlariniza
Sogansuyu hareketleri ilk yapmaya baslayinca ertesi gün kemikler agriyor
Insallah faydasi olur ..
Defneneva bugun sezeryan olcakti sanirim , allah yardimcisi olsun ..
Yeni dogum yapan anneleri cok tebrik ederim, rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin