Canim sancilarin 10 dk ya bir düşünce gidersin ama su geldi diyosun istersen bi doktoruna sor..belki suniyle hizlandirir bu gece
Bi kasik daha geldi simdi ben en iyisi gideyim ya ama dayanilmicak gibi degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sancilarin 10 dk ya bir düşünce gidersin ama su geldi diyosun istersen bi doktoruna sor..belki suniyle hizlandirir bu gece
Ya dun de geldi bu kadar akinti sandim. 2 cm de aciklik var karnim agrio ara ara napiim sizce
Bi kasik daha geldi simdi ben en iyisi gideyim ya ama dayanilmicak gibi degil
Anaaaaammm çok heyecanlı bana da dua et olur mu insallah benim de sancım gelir bu gece![]()
Breath07 cok heycanlandim valla canim :)
Bence git su gelyor cünkü ..
Sogansuyu bence sende doktoruna sor canim cok geliyorsa ..
Neharrrr insallah darisi bize ...
Aiseaise günün gectikten sonra cagiriyorlar iki güne bir canim y
Yani muhtemelen senide carsambadan sonra cagirir 2 güne bir ..
Bana bir hafta oldu yarin doluyor günüm yani 8 gün önce gitmistim ..
selayhus breath teşekkür ederim. benim perşembe doluyor günüm çarşamba randevu var zaten.Evet cnm.selayhusun dedigi gibi gunun dolunca iki gune bir cagiriyor. Bemim.persembe dolmustu cuma gittim sonra pazartesi gel dedi cuma normaldi suyu bgn azalmis dedi
Kizlar bisey danisicam sizlere.. elevit hapim bitti 5 gundur kullanmiyorm eczane uzakta, esim gec geliyo calisiyo aldiramadimda ona, sikinti olur mu acaba?
canım suyun azalmış zaten birde şimdi akmış bence hemen gitmelisin.Allahu teala muhafaza bişey olmadan git hemen.Kizlar benden bi corba kasigindan biraz fazla su geldi. Tuvalete gidince akti birden suyum mu geldi
aslında çok haklısın biri daha böyle söylemişti. ama kıskanırım dokunmasınlar hemencecik![]()
Selam kızlar, içime öyle doğuyor ki bu hafta bitmeden üstüste patır patır doğuracaksınız, selayhus, gizliozne, aiseaise, merveokyanus, breath07, sogansuyu...
Breath07 cok heycanlandim valla canim :)
Bence git su gelyor cünkü ..
Sogansuyu bence sende doktoruna sor canim cok geliyorsa ..
Neharrrr insallah darisi bize ...
hayirli haberlerinizi alayim diye girip bakiyorum topige. Insaalllah bir dahaki girisimde hayirli haberlerinizi alirimm
Korkma cnmcm korkma bak ben de senin gibi yarin yatiyorum acilman var dedi mi.bendedim zor olacaksa acilmiyacaksa ben istemiyorum sezeryan istiyorum dedin. Cati muayenesi yapalim dedi yapti 2 cm acilman varfena degil deneyebilirz dedi.
benimde bugün kontrolüm vardı 40+2 oldu suyu azalmış yatış yapalım dedi sunnı sancı verelim dedı ama ben yarın geleyim
dedim kızımı görmek istedim yarın sabah gıdecem hayırısı artık ama korkuyorum
Kizlar ben dogurdummmmm saat 1de. Hepinize dua ettim darisi basinizabebeğim o kadar hareketli ki sanki karnımdan çıkacak :18: bazen elimle tutuyorum bugünkü kadar hiç kasmadı zorlamamıştı karnımı. gece sancıyla uyancam korkusuyla :18:yatmıyorum oturuyorum çünkü hazır hissetmiyorum doğum için kendimi.yarın sabah kontrolüm var . doktor 2 güne doğurursun filan dese rahat ederim hemen annemi çağırırım o zaman hazır hissederim![]()
Kizlar ben dogurdummmmm saat 1de. Hepinize dua ettim darisi basiniza