Selayim çok geçmiş olsun inşallah boynunun agrisida tez vakitte geçer, büyük prensin demek küçük prensini kiskaniyor oda çok normal annesi inşaallah oda çok çabuk zamanda duzelir bu durum.
Bizde her hafta kizikin farkli bi huyluyla.ugrasiyioruz. Haftasi haftasini tutmuyor teyzesi :-D bu hafta uykusu çok güzel maşallah ama emerken resmen memeyle kavga ediyor ağlama bağırmak ile emiyor, bakalim bu hafta nasil olacak :-D
Hala evimize geçemedik, burda havalar çok soğudu suan -5 babannemiz aklim sizde kalacağına gondermem hasta olur bakamazsiniz dedi çıktı, gitsek kusecek, 1,5 aydir bi sikinti yasamadik gidersek hooop ben kötü olacam. Esimde gidecegiz dedi ama yok ne dediyse olmadı. Ben cok daraldım ama bunaldim. Lohusa depresyonu yaşamadım ama biraz daha durursak gecikmeli yaşayacağım, çok alingan hep temkinli ve dikkatli olmak zorundayım buda yordu valla. Yavrum ikk zamanlar kusmuyordu artik hem emmeden sonra kusuyor, doktor fazla emmekten dedi, emzirme surelerinin arasini ac dedi. 2 saatte emiyordu 3 e çıkardım ama babanemiz bırak 3 u 2 yi yarim saat olmuş emeli araniyor emzir diyor, anne kusuyor diyorum midesi büyüyor cocuk bu kusacak diyor. Birgün yine böyle oldu, babanneyi kandiriyorsun dimi kizim emeceksin sonra kusacaksin kusamassan onun sıkıntısını hem kendine hem bana cektireceksin dedim 2 gün küstü ona laf sokmusum sözünü dinlemiyormusum, oda 3 tane buyutmus azcik dinleyecekmisim, neye uğradığınımi şaşırdım tamam anne seni dinliycem ama ben sana laf sokmadim okadar karaktersiz haysiyetsiz değilim bi sikintim varsa bunu sana direk söylerim anne dedim. Ogunden beri yarım saat 1 saat ara ile emziriyorum çocuğu simdi çocuk memeyi almayinca niye böyle yapiyor bu çocuk dedi, cunki tok istemiyor anne dedim ama araniyor dedi demekki o hareketi bilinç dışı yapıyormuş dedim simdi benim dedigime geldi. Oy çok konustum sistim la havle, böyle işte selayim.
Evime bi gideydim kusturmeden.
amann kuzum ya benım kayınvalide daha beter valla töbe estağfirullah ilk günleri bana zehir etti .söyleye söyleye mama aldırttı bize bebek açmış sütüm yokmuş .e olmasın yani sezeryan oldum gelicek diyorum yok anlamıyo .aldık mamayı sonra benim memem şişti kaç gün neler çektim hala aynı konuşuyo ama takmamaya çalışıyorum .geçen bi kızdım ona sütüm azaldı sinirden .bide aynı binadayız mecbur görüyorum sürekli en iyisi takmamak
bizede doktror 2 3 saat arayla emzir dedi kızımı kilolu buldu

sizin doktorda aralıklı emzir deyince rahatladım sanki vicdan azabı çekiyodum bebiş aç mı kalıyo acaba diye