Evet kizlar normal dogum yaptim , ve ben doguma gitmeden hastanede ultrasyonda 1 hafta önce baktiklarinda kilosuna 3600 dmislerdi , büyük bi süpriz oldu bize , ben evde cok sanci cektim ama arasi uzun diye hastaneyede almiyorlardi 10 gün boyunca hastaneyle ev arasi gittim geldim son günde sancilarim felaket siddetlenmisti , hastane yine dogum baslamamis dedi , acilma hep bi cm di , bizde esimle nasil olsa bugünde dogum olmaz diye edekaya gittik :) sinema keyfi yapacaktik cips felan almaya, edekayi geziyorum ama ayaktayken ikide bir sanci giriyordu , bende önemsemedim fazla nasil olsa bugünde doguramayacagim diye eve geldik hala sanci var ama ne ben nede esim ciddiye almadik yine sanci arasi uzayacak diye ama saat 11 de kanamam gelince isim ciddi oldugunu anladim :) sevinerek hastaneye gittim isin ciddiyetinin farkinda degilimya , hatta en basta annemede sen gelme dedik ne kadar cesaretliysem , tabi annem beni dinlemedi bizden sonra solugu hastanede aldi , hemen hastaneye alindim bende , gittigimde acilmam 5 cm di :) sonra biraz hastanede yürüdüm gezdim derken bi anda suyum geldi , artik dogum yatagina gecmistim , bende günlerin yorgunlugu vardi cok bitkindim , cok aci cektim , doktorumda o gün sansima türktü , ben kendime engel olamiyordum bi baglik ciglik istemiyorum diye neler yaptim

doguma konstra olamiyordum bi türlü 😔😔 doktorum bana cok kiziyordu, hatta kac kere bagirdi bebegin tam asagida güzelce ikinsan cikacak diyd ama gücüm bitmisti

son olarak yine ikinma oldugunda bebegin kafa cikti ama devam ikinamiyorum diye omuzlar kaldi , ama bende son anda ebenin ve doktorun cabasiyla ikininca dünyaya geldi oglum :)) belki günlerim yorgunlugu stressi olmasa bu kadar zorlanmazdim ama gece 12 de hastanedeydim 4.30 oglum kucagimdaydi , onu gördügüm
An herseyi unuttum , herseye degerdi yavrum , hastanenin doktorlarin göz bebegi oldu , her gelen gecen seviyordu oglumu ,simdide yanimda misil misil uyuyo teyzeleri cok tatli , benimde kizim cok öpüyor selayhus , bakalim ilerki zamanlarda bizi ne bekliyo :)) ( bu arada dogum hikayemide anlatmis oldum )