2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

bugün ikinci hamileliği olan bi tanıdığıma sordum da,5.5 aylık olmuştu yavaş yavaş hissetmeye başladım diyo,hatta ilkinde çok daha erken hissetmiş,kızlar biraz daha nazlı oluyo ondan geç hareket edermiş dedi...ama sanırım bebişten bebişe değişiyo durum:)

Hem de nasıl sıkıntı. 10 gün sonra tatile gideceğim ve bikini bu ara dönemde çok çirkin duruyor. Sanki hamile değilmişimde bölgesel kilo alıp, acayip bir göbek yapmış gibiyim. Aynalara küstüm. Kendime hamile tankinisi almıştım denemek için, o da bir tuhaf oldu :)) tam olarak göbeğimizin fırtlaması 6.ayda olacak galiba:)

Senin kızın olacak sanırım:) benim oğlum olacak. Oğlu olan tanıdıklarıma soruyorum çoğu erken hissetmiş. Ultrasonda sürekli tekmeliyor. Dört gözle bekliyorum o ilk hissi yaşamak için.

Aynen hele calisiyorsaniz daha kötü her Sabah ayni tantana

Bu da benim bebişimmmm
Kocaman olduk 1 haftada 2 kilo almışım
Bir de hamile bluzu giydim yoksa çok kötü duruyo
Kıyafet konusu benim için de felaket sıkıntı hele de işe gittiğim için her gün başka bir dert.

Nasıl kızlar 18 hafta için kocaman değil mi?

çok tatalı olmuşun canım

maşallah ...çok hoş görünüyosun,...

Çok güzel görünüyor göbüşün:) benim karnımla birlikte tüm vücudum şişiyor. Kilolu gibi görünüyorum. 36 bedenken 19. Haftaya kadar 40 beden oldum. Şuan o kadar dert etmiyorum bebeğim beslensin sağlıklı olsun da. Umarım sezeryandan sonra verebilirim kilolarımı.

Son düzenleme:
çok tatalı olmuşun canım

çok teşekkür ederim ay vallahi moral oldu, o senin tatlılığın

maşallah ...çok hoş görünüyosun,...

Allah razı olsun canım, çok sağol.

ne güzel yorumlar gelmiş, oh moral oldu bana.
canım sen 36 bedenden nasıl 40a çıktın kaç kilo aldın?

7 kilo aldım bu zamana kadar. Ama o kadar şişim ki anlatamam. Kollarım, bacaklarım, yüzüm, ellerim, ayaklarım, bileklerim bla bla bla. Kilo değil de şiştik var bunu da bir ben biliyorum. Çünkü 7 kilo almış olmam anormal değil. Ama 2 beden farkettim işte saçma sapan alışverişler yapıyorum o yüzden.

canım bende bu zamana kadar 7 kg aldım aynı şişlikler bende de var boşver takma kafana nede olsa biz hamileyiz normal zamanda bozulsa fiziğimiz neyse ama sonunda muhteşem bir hediyemiz var bebeğimiz

canım bende bu zamana kadar 7 kg aldım aynı şişlikler bende de var boşver takma kafana nede olsa biz hamileyiz normal zamanda bozulsa fiziğimiz neyse ama sonunda muhteşem bir hediyemiz var bebeğimiz
Evet haklısın canım Oğlumu kucağıma alıp, onu doya doya koklayıp, minnak parmaklarını öpmek için sabırsızlanıyorum:)

Son düzenleme:

cnm bende senin gibiyim :)) masallah cok tatlı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…