- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ne guzel hepınızın gobuslerı kocamn olmus benım normaldede hıc gobegım yoktu cok azcıcık var sımdıde bu 12 haftalıkEki Görüntüle 722918 buda 15 haftalık falan Eki Görüntüle 722919 yemek yemıs sısmıs gıbı sadece banamı oyle gelıyor acaba
canim herkesin yapisi farkli, benim kayinvalidemde de 4. aydan once cikmamis gobus. hem seninkinde 12yle 15 arasi gelisme var belli ondan merak etme
benımkı mınnacıkmıs ya:)maasallahhh ıkınızede..
ıc karnım fazla genıs sanırsam yemek yesemde cıkmazdı cunku oncedende :) sımdıde doktora gıdıyoruz kontrole dua edın bıze..gelınce ultrasonumuzuda paylasırım.
Eki Görüntüle 722239
buda benim 16 haftalık bebişim cinsiyetimiz 9 gün sonra belli olacak inşallah randevumuzda 6 haziranı iple çekiyoruzzz
Eki Görüntüle 722955 kızlar bu da benm gecen haftaki göbegim :)))
Eki Görüntüle 722959 bu da az once cektim
sonumu cok merak ediyorum
Eki Görüntüle 722955 kızlar bu da benm gecen haftaki göbegim :)))
Eki Görüntüle 722959 bu da az once cektim
sonumu cok merak ediyorum
maşşallah canım göbeğin bayağı bayağı belli olmuş:) şaşırdım valla, yaa benimki niye böle olmuyorher gören hani bebek nerde diyor senden 3 hafta ileriyim bide normaldede göbüş var ondan sanırım anlaşılmıyor am seninki süpermiş allah sağlıkla büyütsün.
Eki Görüntüle 723168 ipekcim, fotolarda daha büyük duruyo yaa bu kadar değil aslındaakşam göbüşü olduğu içinde şişti, ama seninle yarışamam
canım erekege benziyor benım karnımda aynen böyle
kızlar maşallahhh gobuslerınızeeeee amma buyumusss benımkıde ole ınsallahhhh sonuna kadar saglıkla alırız kucaklarımızaaaaaaaa
kızz göbüş aynı oğlan göbüşü yaw
nehaaar bak sana burada ne yazmıştım hatırladınmı
Eki Görüntüle 722521
bu da bizim yeni gobus fotomoz. daha onceki fotomuza gore buyumus degil mi teyzeleriii :)
Ay coktatlı göbüşleerrrr.. Allah hepimiz için sonunu da hayrlı mutlu etsin inşallah. Ya ben de diyodum benm göbek çabuk mu çıktı etti die bi baktm sizin göbüşlere benimki ortalamanın altında :)) 18+4 olduk bugün.. neslecimm seninkinden birazck daha az benm de göbüş ama benm de popo dışarlarda , bi göbüş de o. Kaç kilo aldınız buarada kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?