2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

canim herkesin yapisi farkli, benim kayinvalidemde de 4. aydan once cikmamis gobus. hem seninkinde 12yle 15 arasi gelisme var belli ondan merak etme

canim herkesin yapisi farkli, benim kayinvalidemde de 4. aydan once cikmamis gobus. hem seninkinde 12yle 15 arasi gelisme var belli ondan merak etme

ıc karnım fazla genıs sanırsam yemek yesemde cıkmazdı cunku oncedende :) sımdıde doktora gıdıyoruz kontrole dua edın bıze..gelınce ultrasonumuzuda paylasırım.

ıc karnım fazla genıs sanırsam yemek yesemde cıkmazdı cunku oncedende :) sımdıde doktora gıdıyoruz kontrole dua edın bıze..gelınce ultrasonumuzuda paylasırım.

iyi haberlerini bekliyoruz insallah canim :))))

benim yemek yedigimde de hemen siserdi hehehe ic karinla alakali dedigin gibi.

Eki Görüntüle 722955 kızlar bu da benm gecen haftaki göbegim :)))
Eki Görüntüle 722959 bu da az once cektim
sonumu cok merak ediyorum

maşşallah canım göbeğin bayağı bayağı belli olmuş:) şaşırdım valla, yaa benimki niye böle olmuyor her gören hani bebek nerde diyor senden 3 hafta ileriyim bide normaldede göbüş var ondan sanırım anlaşılmıyor am seninki süpermiş allah sağlıkla büyütsün.

ipekcim, fotolarda daha büyük duruyo yaa bu kadar değil aslında akşam göbüşü olduğu içinde şişti, ama seninle yarışamam

Son düzenleme:

kızlar maşallahhh gobuslerınızeeeee amma buyumusss benımkıde ole ınsallahhhh sonuna kadar saglıkla alırız kucaklarımızaaaaaaaa

ya canım bende de gobek vardı birde bnm midem vardır ondan birleşti böle bişe oldu anneminde böyleymiş 3 aylıkken hamilee elbisesi giyermiş ona cektim sanırım iç karnımızı küçük diyor yapı meselesi birazda sanırım Allah hepimzin bebişlerini saglıkla büyütsün insallah

Eki Görüntüle 723168 ipekcim, fotolarda daha büyük duruyo yaa bu kadar değil aslında akşam göbüşü olduğu içinde şişti, ama seninle yarışamam

ya canım bende diorum bu kadar deil gibi gelio resimde daha büyük duruyor gibime geliyor ama seninkide baya belirmiş yanii 1 hafta sonra benm ki gibi olursun ben sana diyiim :)))) masallah canım

Eki Görüntüle 722521

bu da bizim yeni gobus fotomoz. daha onceki fotomuza gore buyumus degil mi teyzeleriii :)

Ay coktatlı göbüşleerrrr.. Allah hepimiz için sonunu da hayrlı mutlu etsin inşallah. Ya ben de diyodum benm göbek çabuk mu çıktı etti die bi baktm sizin göbüşlere benimki ortalamanın altında :)) 18+4 olduk bugün.. neslecimm seninkinden birazck daha az benm de göbüş ama benm de popo dışarlarda , bi göbüş de o . Kaç kilo aldınız buarada kızlar ?

saol canimmmmm ben yeni geldim doktordan bastan beri toplamda 1 kilo almisim cok iyi gidiyorsun dedi doktor bir de benden herkes kilo bekliyordu minyonum yuvarlak yapiliyim diye ama iyi gidiyoruz simdilik gobus bu kadar sisken nasil 1 kilo anlamiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…