2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

o göbekler gerçek mi acaba :) maşallah, ben 16 haftayı bitirdim ama dışardan bakan bilmiyo hamile olduğumu, yeni mi diyolar :) galiba minyon insanların göbekleri daha çabuk büyüyo...

Masallaaahh canm.. Demek senin bebişin kilo alıyo karın çıkıyo ben hiiç sölemiyom kilomu :)) bide benm boyum da var yani, bu işler hiç minyonluğa ona buna bakmıyor :) aman hadi sağlıklı olsunlarda. Ben de 1 saat önce flan elim karnmdaydı pat die bişey attı zaten arada hissediyodum da elim de olunca o hareketi yukarı doğru bi hissettim :) çok tatlıydı yaa teyzoşlar inşallah hep böle gider hepinize sağlıklı hamilelikler diliyoruuzzzz :))

19+4. haftamdayım ve ilk bebeğim. Şimdiye kadar hiç hissetmedim bebeğimin tepkisini. Aranızda o kelebek uçuşmasını hisseden var mı ??? Aramızda kilo olarak çık iyi giden arkadaşlar var. Onları tebrik ediyorum. Ben şimdiye kadar 6 kilo aldım ama kendimi 20 kilo almış gibi hissediyorum :/

ilk gebelikte hissedilmesi 22.haftayı falan buluyomuş,öyle diyolar:)sabredicez galiba:))

ben de 17 haftalığım ve 4 kilo aldım bebek hareketlerinide hissetmiyorum artık ona müzik dinletebilirim değilmi duyuyor mu beni acaba

kızlar bende de göbüş var işte şöyle-böyle :)
geçen hafta hiç hissetmedim yemek yerken ama bu hafta iyi yokluyor bizimki.hele dün yemekte bi aparkat attı ki korktum birden bire...sanırım bebeğin kg alakalı bir durumda var

Ben neden hala hissedemiyorum bebeğimi birkaç gün önce bir şey hisseder gibi oldum, ama bağırsak hareketi gibi bir şeydi. Zaten bir daha da olmadı. 29 Haziran'da muayenem var. Ancak ultrasonda görebiliyorum hareketlerini şimdilik. Benim gibi 20 haftasını bitirmek üzere olup da hala bebeğinin hareketini hissetmemiş olan arkadaşlar varsa bekliyorum paylaşımlarınızı.
(Bu arada felaket ayaklarım şişti bu hafta. Yürürken bile bıngıl bıngıl sallanıyor resmen:) :) :) su da içiyorum ayaklarımı da yükseğe kaldırıp uzanıyorum ama bir şey farketmiyor. 38 numara ayakkabılarım oldu 35-36) NeÇektimBe

bende acaip kıyafet sorunu yaşıyorum kızlar...hem de nasıll anlatamam.biraz kilo aldım ama hamile kıyafeti giyemiyorum olmuyo bi garip oluyo:)normal pantolonlarım rahatsız ediyo,şu ara zaman çok sıkıntılıymış vallaa ben de bundan çekiyorummm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…