- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ben de 3 kilo almışım kıyafetlerimin içine giriyorum ama daral geliyo hele o pnatolonların düğmesi yok mu söküp atasım geliyo zaten çoğu zaman açıyorum dayanamayıp:)
kızlarrrr bu da benim göbişimm.almayacağım diyordum ama dayanamadım. Dışarda giymeye biraz utanıyorum ama. daha göbeğim belirgin değil diye bu arada 14+2'deyiz bugün
Eki Görüntüle 704307 Eki Görüntüle 704306
Cok tatli ve senin hic gobusuncok minnakk :)) allahim ben 5 aylik gibiyim :)).. 2. bebek diye erken cikti sanirim .. Kilom ayni 51:))
Bu lcw denmi canim , arkadasim turkiyeye gidiyor , bende ismarladim ordan birtane ,
kızlarrrr bu da benim göbişimm.Almayacağım diyordum ama dayanamadım. Dışarda giymeye biraz utanıyorum ama. Daha göbeğim belirgin değil diye Bu arada 14+2'deyiz bugün
canım cıkmıs gobegın benım bıraz daha fazla bende utandıgım ıcın almadım daha cok mınık dıye
Lcw bende gormustum bu tshırtı cok gusell maşallahh uzunda taytlarlada gıyılır
kızlar ne kadar alakalı bilemedim ama ben hep yüzüstü uyurum acaba göbeğim o yüzden mi çıkmıyor ?? baskı mı uyguluyorum acaba?
güldürdün beni kız allah iyiliğini versin onla alakası yoktur ama sen genede yatmamaya çalış olmaz öyle bebeişin üstüne ne yatıyon annesiiiiii
kızlar ne kadar alakalı bilemedim ama ben hep yüzüstü uyurum acaba göbeğim o yüzden mi çıkmıyor ?? baskı mı uyguluyorum acaba?
kızlarrrr bu da benim göbişimm.almayacağım diyordum ama dayanamadım. Dışarda giymeye biraz utanıyorum ama. daha göbeğim belirgin değil diye bu arada 14+2'deyiz bugün
maşşallah senin fındık göbüşüneeee
senle oğluşuna da maşallaaaaahhh
yok yahu olurmu öyle şey :))kızlar ne kadar alakalı bilemedim ama ben hep yüzüstü uyurum acaba göbeğim o yüzden mi çıkmıyor ?? baskı mı uyguluyorum acaba?
Eki Görüntüle 704805 bu da bizzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?