2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

ben de 3 kilo almışım kıyafetlerimin içine giriyorum ama daral geliyo hele o pnatolonların düğmesi yok mu söküp atasım geliyo zaten çoğu zaman açıyorum dayanamayıp:)

canım aynne bnm de öyle bacaklar popo rahat ama belden kasıyor cok otururken bende acıyorum :)))

selam kızlar benim bebiş 2. diyemi yoksa göbişin çıkmaya hevesimi var bilemiyorum ama 2 gündür trende hastanede oturacak yer vermeye başladılar
en yakın zamanda bir fotoda ben koyarım

kızlarrrr bu da benim göbişimm. almayacağım diyordum ama dayanamadım. Dışarda giymeye biraz utanıyorum ama. daha göbeğim belirgin değil diye bu arada 14+2'deyiz bugün

Son düzenleme:

Cok tatli ve senin gobusun ne guzel minnakk :)) allahim ben 5 aylik gibiyim :)).. 2. bebek diye erken cikti sanirim .. Kilom ayni 51:))
Bu lcw denmi canim , arkadasim turkiyeye gidiyor , bende ismarladim ordan birtane ,

Son düzenleme:
Cok tatli ve senin hic gobusuncok minnakk :)) allahim ben 5 aylik gibiyim :)).. 2. bebek diye erken cikti sanirim .. Kilom ayni 51:))
Bu lcw denmi canim , arkadasim turkiyeye gidiyor , bende ismarladim ordan birtane ,

evet hayatım lcw den 13 TL ye aldım. Göbeğim yine şişmiş hali canım. Sanırım benim iç karın bölgem geniş sabah wcden sonra baktığımda belli belirsiz hatta. Bazen korkuyorum bebeğim gelişmiyor mu acaba diye... ben yaklaşık 2 kilo kadar aldım.
renk renk çeşit çeşit vardı. Hamileliğime henüz alışamadığımdan öyle bebekli bişey almak istemedim. biraz belli belirsiz dursun istedim

canım cıkmıs gobegın benım bıraz daha fazla bende utandıgım ıcın almadım daha cok mınık dıye
Lcw bende gormustum bu tshırtı cok gusell maşallahh uzunda taytlarlada gıyılır

canım cıkmıs gobegın benım bıraz daha fazla bende utandıgım ıcın almadım daha cok mınık dıye
Lcw bende gormustum bu tshırtı cok gusell maşallahh uzunda taytlarlada gıyılır

bende utanıyorum sanki giysem herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum. Halbuki insanlar belki de dikkat bile etmeyecek. Alışacaz yavaş yavaş

kızlar ne kadar alakalı bilemedim ama ben hep yüzüstü uyurum acaba göbeğim o yüzden mi çıkmıyor ?? baskı mı uyguluyorum acaba?

kızlar ne kadar alakalı bilemedim ama ben hep yüzüstü uyurum acaba göbeğim o yüzden mi çıkmıyor ?? baskı mı uyguluyorum acaba?
güldürdün beni kız allah iyiliğini versin onla alakası yoktur ama sen genede yatmamaya çalış olmaz öyle bebeişin üstüne ne yatıyon annesiiiiii

güldürdün beni kız allah iyiliğini versin onla alakası yoktur ama sen genede yatmamaya çalış olmaz öyle bebeişin üstüne ne yatıyon annesiiiiii

ehehehe ne bilim küçük göbeğimle kompleks yaptım galiba utanmasam kaç cm ölçecem eheheh çok iğrenç bir espiri oldu ama neyse

:))) asyam ilahi çok güldüm.. tadını çıkar yüzüstü uyumanın o halde.. sonra bebiş nereye isterse oraya yatıcan..:)))

maşallah yerim ben o çıkmaya çalınşan göbeğin içinde ki bebişi benim kini bi görsen 6 aylık göbeği sanırsın saolsun beşimi yıllardır bırakmayan bi göbeğim var hamile kalalı daha kilo almadım ama biraz çıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…