2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Oyyy burası da şahane olmuşşşşş. Her şeyi düşünmüşsün canımmm

Yalnız bi ricam olacak. Burada sohbet olmasın ve herkes foto yüklerken mutlaka nerden aldığını belirtsin

cnm ole zaten yapilan alsiveris resimleri eklenecek
sohbet olmayacak sohbet topigimiz guzel ilerliyor cok sukur sonuna kadar gider insALLAH

merhaba anneler bunlar bizim ocak ayında daha meleğimiz yokken beğenip aldığımız hatta totem yapıp alalım belki bebiş gelir die niyetlendiğimiz ciciler

neden mavi demeyin öyle hissettik aldık kız olursada giydiririm ben meleğime

buda babasının aldığı forması ancak 1 yasında giyer ama olsun çok heves etmişti canım kocammm sonrada meleğimizin müjdesini aldık zaten

eldiven patik önlük şapkalarımız bunları unnadodan almıştım 1. sandığımız bunlarla doldu 2. sandığımızda tıka basa dolu onlarında resimlerini paylaşacağımm

günaydın kızlar ben alışveriş için bekliyorum ama bu zıbını arkadaşıma alırken dayanamayıp almıştım butik bebedeb bunuda yine başka bir arkadaşa bişeyler bakarken lcw dan ben bebeğim gelse de alışveriş yapsam diyom gelmiyo, belki alışveriş yaparsam gelir diye almıştım kalp atışını duyana kadar profil resmimdi , gerçekten geldi dayanamayıp

Kızıma babasının ilk hediyesi :)) Ben çocukluğumdan beri şirinler hayranıyımdır.Babamız da görmüş hemen almış.Biraz çirkin ama :))

Eki Görüntüle 702547 [sıze=3]kızıma babasının ilk hediyesi :)) ben çocukluğumdan beri şirinler hayranıyımdır.babamız da görmüş hemen almış.biraz çirkin ama :))[/sıze]

:))) ayyy oyuncaklarada başladık heeee bende inek almıştımmmm ben sütü çok severimmm sütü seven inek die die inek buldummm onu aldımmm

ayyyyy inanmıyorumm nekadar güzel şeyler almışşsınızzz hatta bebek olduğunu daha ögrenmeden almışsınız ay alemsiniz böylesini de ilk kez gördümmm harikasınız valla bayıldım Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinnnn cinsiyeti belli olksun bende eve gitmeden önce kıyafet alcam bebeğime bunları gördüm iyce heveslendim ihhiihi

kızlar almıycam dedım ama dayanamadım gorunce cok hosuma gıttı ve komık oldugu ıcın aldım cınsıyet bellı deıl dıye yesıl aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…