2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Bebeğim bu hafta taşınıyorum ama üst kata maalesef. inşallah hayırlısıyla bu kez nasip olur bebeğimi kucağıma almak. Kv bu aralar iyi davranıyor işte bebek varya. Sen nasılsın evde misin artık doğuma bişey kalmadı.

allahım nasıl sevindim anlatamam rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahh dikkat et kendine takma sakın kayınvalideyi falan hiç kimseyi umursama sadece sen ve bebeğini düşün çok mutlu oldum.....

Bitanem benim çoook sağol Allah razı olsun. İnşallah bu kez farklı olur.Sizi de böyle gördüğüme çok sevindim valla. Hayırlısıyla az kalmış kavuşmanıza :)

az kaldı kuzum umarım seninki de göz açıp kapatıncaya kadar gecer bir bakarsın meleğin kucağında minicik elleriyle sımsıkı senin parmağını tutmuş. rabbim ayırmasın miniklerimizden çok öpüyorum sizleri.

olsun bitanem üst kat felan buna da şükür en azından kapatabileceğin bi kapın var...ben malesef pek iyi günler geçirmedim.3 aydır eşimin rahatsızlığıyla uğraşıyorum.omurlarındaki dağılma sebebiyle 2 tane çok ağır ameliyat geçirdi, ölümlerden döndü, 6 hafta hastanede yattı daha 3-4 gün oldu eve geleli inşallah atlatabiliriz, tek dileğim eşimin sağlığına kavuşması...kendimi de bebeği de unuttum ama toparlanıyoruz yavaş yavaş...kendine çok iyi bak bize de bol bol dua et bitanem, çok öpüyorum seni

Bitanem ya kıyamam Rabbim yardımcınız olsun. Eşine de şifa versin inşallah. üzüldüm valla. İnşallah en kısa zamanda herşey geçer , bebeğin ve eşinle huzur içinde yaşarsınız.

Allah yardımcınız olsun... İnşallah bundan sonra herşey iyi olur. Eşin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...

geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bebeğinizle birlikte bütün sıkıntıları atlatırsınz, Allah şifalar versin eşine

çok geçmişolsun canım rabbim acil şifalar versinşafi ismiyle muamele etsin insallah hayırlısıyla da bebeğini kucağına alırsın

canım nasıl sevindim bilemezsin tekrar hamile olmana. aklıma geliyordun hep ama cok ugrayamıyorum buraya. Rabbim tamamnına erdirsin sağlıkla kucagına alırsın inşallah kuzunu. Rabbim he konuda yar ve yardımcın olsun canımmmm.

Kızımın dogmasına cok az kaldı, bugun mevlut kiyafetimizi de aldik, artik onu bekliyoruz

digerleri de bir iki parca artik ihtiyactan degil tamamen hevesten oturu alinan esyalar

Eklentiler

• $IMG_20131029_103529.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_20131002_155018.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_20130905_122308.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 87

mrb canim sana özel msj attim ama cvp alamadim
acaba geldimi araban, bi sorun yasadinmi?
bende almank istiyorum ordan ama cok kotu yorumlarda okudum cok kararsiz kaldim

Oda takımınızı nerden aldınız acaba? Çok tatlı, güzel günlerde kullanın. Markası nedir?

canım çok güzel olmuş mutlu günlerde kullanın inşallah ama ağzım açık kaldı ilk baktığım an. nerdeyse aynı bizim odamızla odanın şekli de mobilyaların yerleri de bi de o pembe leoparlı tulumun aynısından benim kızımın da var :) maltepe de nk diye bi mağazadan almıştım :)) çok şaşırdım yaa bu kadar olur :)

Kızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…