- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.201
çiçeğimmmmm unuturmuyum seni, hep aklımdaydın..Bu aralar mesaj atacaktım ben de sana kalp kalbe karşıymış..Hamile takvimine baktımm nasıl sevindim nasıllll anlatamam gözün aydın canım benimmmm, meleğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallaahhhhhh, dualarım seninle olacak...teyzesi benim oğluşum kandırmış bizi, doğru hatırlıyosun 12. haftada kız dediler 16 da oğluş olduğunu öğrendikUmarım iyisindir kv durumları ne alemde, evi ayırabildinmi?? çok çok öpüyorum seni
allahım nasıl sevindim anlatamam rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahh dikkat et kendine takma sakın kayınvalideyi falan hiç kimseyi umursama sadece sen ve bebeğini düşün çok mutlu oldum.....
Bebeğim bu hafta taşınıyorum ama üst kata maalesef. inşallah hayırlısıyla bu kez nasip olur bebeğimi kucağıma almak. Kv bu aralar iyi davranıyor işte bebek varya. Sen nasılsın evde misin artık doğuma bişey kalmadı.
olsun bitanem üst kat felan buna da şükür en azından kapatabileceğin bi kapın var...ben malesef pek iyi günler geçirmedim.3 aydır eşimin rahatsızlığıyla uğraşıyorum.omurlarındaki dağılma sebebiyle 2 tane çok ağır ameliyat geçirdi, ölümlerden döndü, 6 hafta hastanede yattı daha 3-4 gün oldu eve geleli inşallah atlatabiliriz, tek dileğim eşimin sağlığına kavuşması...kendimi de bebeği de unuttum ama toparlanıyoruz yavaş yavaş...kendine çok iyi bak bize de bol bol dua et bitanem, çok öpüyorum seni
olsun bitanem üst kat felan buna da şükür en azından kapatabileceğin bi kapın var...ben malesef pek iyi günler geçirmedim.3 aydır eşimin rahatsızlığıyla uğraşıyorum.omurlarındaki dağılma sebebiyle 2 tane çok ağır ameliyat geçirdi, ölümlerden döndü, 6 hafta hastanede yattı daha 3-4 gün oldu eve geleli inşallah atlatabiliriz, tek dileğim eşimin sağlığına kavuşması...kendimi de bebeği de unuttum ama toparlanıyoruz yavaş yavaş...kendine çok iyi bak bize de bol bol dua et bitanem, çok öpüyorum seni
Allah yardımcınız olsun... İnşallah bundan sonra herşey iyi olur. Eşin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...
Teyzoşlar ben bir cesaretle face de pamukkale bebe diye bir sayfadan bebek arabamızı aldım , 260 lira taksitle ödüycez yurtdışından geliyor o yüzden 50 gün sürecek elime geçmesi inşallah kazıklanmamTravel sistem ve arka tekerlerin büyük olması çok hoşuma gitti almanyadan bir arkadaşımda benzerini kullanıyo çok memnun Doğuma bir ay kala elimde olacak kısmetse Eki Görüntüle 776882
Oda takımınızı nerden aldınız acaba? Çok tatlı, güzel günlerde kullanın. Markası nedir?uzun zamandır zevkle bu sayfaya eklenenleri takip etttim bunlarda benim kızçemin eşyalarından birkaçı.. yükleyebildim mi tam da emin değilim aslında :)
Eki Görüntüle 830577 Eki Görüntüle 830582 Eki Görüntüle 830581 Eki Görüntüle 830580 Eki Görüntüle 830579 Eki Görüntüle 830578 Eki Görüntüle 830574 Eki Görüntüle 830575 Eki Görüntüle 830576 Eki Görüntüle 830583
uzun zamandır zevkle bu sayfaya eklenenleri takip etttim bunlarda benim kızçemin eşyalarından birkaçı.. yükleyebildim mi tam da emin değilim aslında :)
Eki Görüntüle 830577 Eki Görüntüle 830582 Eki Görüntüle 830581 Eki Görüntüle 830580 Eki Görüntüle 830579 Eki Görüntüle 830578 Eki Görüntüle 830574 Eki Görüntüle 830575 Eki Görüntüle 830576 Eki Görüntüle 830583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?