- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Eki Görüntüle 705033
kızlar almıycam dedım ama dayanamadım gorunce cok hosuma gıttı ve komık oldugu ıcın aldım cınsıyet bellı deıl dıye yesıl aldım
saol kuzum ınsşahane bişey bu.. çok güzelllgüle güle kullansın kuzun
Eki Görüntüle 705033
kızlar almıycam dedım ama dayanamadım gorunce cok hosuma gıttı ve komık oldugu ıcın aldım cınsıyet bellı deıl dıye yesıl aldım
bendede kırmızısı var bunun
slm kızlar bu yazılı zıbınları falan nereden aldınız bende istioruuummm
ben evıme yakın bı yerden aldım canımmarka falan deıl yani pazarlardada var buyuk sosyete pazarlarında
butık bebedede var netten bak ıstersen 5.90 hemde
Eki Görüntüle 705033
ayyyyy inanmıyorumm nekadar güzel şeyler almışşsınızzz hatta bebek olduğunu daha ögrenmeden almışsınız ay alemsiniz böylesini de ilk kez gördümmmharikasınız valla bayıldım Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinnnn cinsiyeti belli olksun bende eve gitmeden önce kıyafet alcam bebeğime bunları gördüm iyce heveslendim ihhiihi
Eki Görüntüle 705654 Eki Görüntüle 705655
kızlar dün dayanamadım oğluşuma bunları aldım konversleri kendim ördüm şimdi yelek örüyorum :)
Eki Görüntüle 705654 Eki Görüntüle 705655
kızlar dün dayanamadım oğluşuma bunları aldım konversleri kendim ördüm şimdi yelek örüyorum :)
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş güle güle giysin oğluşunnn
yerim bu minnak patiklerin sahibini
ay bi çıksın bende yicem kesin :) sabırsızlıkla bekliyorum
ben yapamıyorum böyle örgü işlerini.
banada takıldığım yerde arkadaş yardım ediyo çabuk sıkılıyorum yanlış olunca hepini sökmek istiyo biraz mükemmeliyetçilik gibi bişi var rahat edemiyorum sökmezsem yakın olsaydık yardımcı olurdum sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?