2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

tarihimiz aynıymış canım bende 19 kasım bekliyorum. hadi hayırlısı

hadi hayırlısı canım inşallla vardır bebiş ikimizde de :)) ama ben o kadar merak ediyorum ki bugün test yaptım tabi negatif çıktı üzüldüm ama yine bekliyorum

hadi hayırlısı canım inşallla vardır bebiş ikimizde de :)) ama ben o kadar merak ediyorum ki bugün test yaptım tabi negatif çıktı üzüldüm ama yine bekliyorum

inşallah canım. test için erken olabilir. yoksa bende otuz kere yapardım üzülme sakın adet gelene kadar ümit var her zaman

Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...

Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...

hoşgeldin canım. inşallah hamileliktir irtibatı kesme meraklanırız vallahi

benimde gebelik testlerim geldi netten almıştım ,her ay iş yerimin karşısındaki eczaneden alıyodum utanarak ,adam bu seferde mi olmadı yenge diycek bigün bend e2 aydır çözümü netten toptan almakta buldum hem tanesi eczanede 3,5 -4 tl böyle 1 tl ye filan geliyor ,yalnız bu sefer 7 tanesini 4,60 tl ye aldım ama strip şeklinde ,artık başlarım haftaya her gün bitane yapmaya

Son düzenleme:
hoşgeldin canım. inşallah hamileliktir irtibatı kesme meraklanırız vallahi

inşallah canım, o kadar çok istiyorum ki yarım saatte bir wc ye giriyorum:)27kasım 3.evlilik yıldönümümüz ve ben eşime süpriz yapmak istiyorum..Allahım nolur dualarınızı esirgemeyin..7 aydır denemelerdeyiz dr'a gittik eşimle hiç bir problem yok..bakalım kısmet ne zamana artık..beklemekten başka çare yok..

insanbul hayranım sana ya ,nasılda güzel çekip çeviriyorsun topiği ,müdavim oldun kız

bende bu ay internetten alsam iyi olacak. önereceğin bi marka var mı canım
insanbul hayranım sana ya ,nasılda güzel çekip çeviriyorsun topiği ,müdavim oldun kız
canım kimseyi kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü insan ilk defa geldiği bir topikte yazıpta cevap alamayınca üzülüyor.. ben öyle olmuştum.

oofff sıkıldım yaaa....
zaman geçsinnnnnnnnnnnnn
akşam olsunnnnnnnnnnnnn
sanki akşam olacakta ne olacaksaaa
bi umut iştee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…