- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
canım beklenen adet tarihin nedir, hoşgeldin
hoşbuldum canımm19 kasım canım
inş. Canım 2014 e hamiş olarak girelimmmmmm...
tuba ne güzel bir dilek bu böyle ne güzel olur
tarihimiz aynıymış canımbende 19 kasım bekliyorum. hadi hayırlısı
inş. Rabbimin izniyle olacak:)
hadi hayırlısı canım inşallla vardır bebiş ikimizde de :)) ama ben o kadar merak ediyorum ki bugün test yaptım tabi negatif çıktı üzüldüm ama yine bekliyorum
inşallah canım. test için erken olabilir. yoksa bende otuz kere yapardımüzülme sakın adet gelene kadar ümit var her zaman
oo ankaranın en lüks ilçesi diyebilirizÇANKAYADA OTURUYORUM CANIM
Selamm kizlar aldim folik asitimi ictim bitanede
evet orası öyle canım ben de erken diye düşündüö ve biraz rahatladım
Kızlar hereksi kocaman öpüyorum çıkıyorum ben yarın görüşürüz
Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...
hoşgeldin canım. inşallah hamileliktirirtibatı kesme meraklanırız vallahi
bende bu ay internetten alsam iyi olacak.benimde gebelik testlerim geldi netten almıştım ,her ay iş yerimin karşısındaki eczaneden alıyodum utanarak ,adam bu seferde mi olmadı yenge diycek bigünbend e2 aydır çözümü netten toptan almakta buldum hem tanesi eczanede 3,5 -4 tl böyle 1 tl ye filan geliyor ,yalnız bu sefer 7 tanesini 4,60 tl ye aldım ama strip şeklinde ,artık başlarım haftaya her gün bitane yapmaya
canım kimseyi kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü insan ilk defa geldiği bir topikte yazıpta cevap alamayınca üzülüyor.. ben öyle olmuştum.insanbul hayranım sana ya ,nasılda güzel çekip çeviriyorsun topiği ,müdavim oldun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?