2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ayy nasıl güzel bi hediye olur senin için ne dedi doktor canım

ayy nasıl güzel bi hediye olur senin için ne dedi doktor canım

DR bende herşeyin normal olduğunu söyledi..hatta bayanalrda 2 yumurtalık olduğunu bende ise 3 tane olduğunu söyledi:)hatta çok şaşırdı nasıl bir düşük gebelik hiç olmamış sende..çünkü korunmak için ilaç yada başka bişey kullanmadık biz hiç...Geri çekilme yöntemi:)eşimde muayane oldu sperm testi yaptırdı,onda da normal..Yanlız ben çok kafama takıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda..sürekli düşünüyorum ve 4 aydır dr'a gitmedim...gitmiyecem dedim bakalım..ama bu ayda olmazsa mecbur gideceğim:)

canım genelde bir yıla kadar gebeliğin gerçekleşmemesi normal.8-9 aydan sonra bi çok kişi gebeliğe ulaşıyor. eğer ki sorun yoksa bi kaç ay daha bekleyebilirsin. ama yok ben beklemek istemiyorum dersen klomen+çatlatma iğnesini uygular doktor. çok şükür bir şey yokmuş. o zumun en kısa zamanda olacaktır bebiş
psikolojinin bozulmaması ve adet düzensizliğine yol açmaması için olabildiğince kafana takma canım

Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...

hoş geldin eylem inş. hamileliktir haberlerini bekliyoruz cnm

mercimek yemeğim var kıymalı..birazda çorbam var...başka ne yapsam bilemedim...ne yapacak halim var nede yiyecek..:S

bende bu ay internetten alsam iyi olacak. önereceğin bi marka var mı canım

gittigidiyordan laboquıck marka alıyorum ,hem ucuz oluyor canım ,bebetıme alma yalnış çıkartıyormuş ,hatta foreveryours un 2 kez öyle çift çizgi çıkmıştı da sevinmiştik

canım kimseyi kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü insan ilk defa geldiği bir topikte yazıpta cevap alamayınca üzülüyor.. ben öyle olmuştum.

çok düşüncelisin canımm

bende lahana sarması var göndereyimmi

bayılırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…