inşallah canım, o kadar çok istiyorum ki yarım saatte bir wc ye giriyorum:)27kasım 3.evlilik yıldönümümüz ve ben eşime süpriz yapmak istiyorum..Allahım nolur dualarınızı esirgemeyin..7 aydır denemelerdeyiz dr'a gittik eşimle hiç bir problem yok..bakalım kısmet ne zamana artık..beklemekten başka çare yok..
oofff sıkıldım yaaa....
zaman geçsinnnnnnnnnnnnn
akşam olsunnnnnnnnnnnnn
sanki akşam olacakta ne olacaksaaa
bi umut iştee....
ayy nasıl güzel bi hediye olursenin için ne dedi doktor canım
DR bende herşeyin normal olduğunu söyledi..hatta bayanalrda 2 yumurtalık olduğunu bende ise 3 tane olduğunu söyledi:)hatta çok şaşırdı nasıl bir düşük gebelik hiç olmamış sende..çünkü korunmak için ilaç yada başka bişey kullanmadık biz hiç...Geri çekilme yöntemi:)eşimde muayane oldu sperm testi yaptırdı,onda da normal..Yanlız ben çok kafama takıyorum psikolojim alt üst olmuş durumda..sürekli düşünüyorum ve 4 aydır dr'a gitmedim...gitmiyecem dedim bakalım..ama bu ayda olmazsa mecbur gideceğim:)
Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...
kızlaarrr akşam yemeklerde ne var söyleyin bakalımçok acıktım
bende lahana sarması var göndereyimmi
kızlaarrr akşam yemeklerde ne var söyleyin bakalımçok acıktım
bende bu ay internetten alsam iyi olacak.önereceğin bi marka var mı canım
canım kimseyi kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü insan ilk defa geldiği bir topikte yazıpta cevap alamayınca üzülüyor.. ben öyle olmuştum.
ben mis gibi kıymalı tarhana çorbası yapacağım buyrun beraberce yiyelim kızlar....
ayy bayılırımben mis gibi kıymalı tarhana çorbası yapacağım buyrun beraberce yiyelim kızlar....
ayy nasıl severim var ya gönderhuylu kocam sevmiyor
kız benim bilgisayarda ikinci sekmede kk açılmıyor niyekine
bayılırım tarhana çorbasına nereliydin sen[/QU
izmirliyim canım
mercimek yemeğim var kıymalı..birazda çorbam var...başka ne yapsam bilemedim...ne yapacak halim var nede yiyecek..:S
bayılırım tarhana çorbasına nereliydin sen[/QU
izmirliyim canım
bende İstanbul ama muhacirim oyüzden sordum tarhana bize meşhurdurda
boş ver o ağzının tadını bilmiyodur sen yersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?