2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ben ilk ucte sitresliydim biraz 4.de cok rahattim hic takmadim kimseyede soylememistik cok sukur oglusumuz geldi allah im insallah sanada bu tedavinde bebisini nasip eder canim

canım inşallah ya.doktorum aradıda şimdi genotropin başlayalım sana öğle arasında gel dedi.endişe ettim ya neden ki bu iğne acaba

inan bana senin için bende heyecanlandım.Vereyimmi adresimi yememmmmm

umarım yarın temiz sonuçları çıkar arkadaşımın . dualarımız bebekle rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun ve bebeğini kucağına versin inşallah.

canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. 2 ay dan sonra tedavi iyi canım. ben de 2 tüp bebeğimde de 1 ay biesteron kullandım canım. birde bu tedavide bana iğne verdiler onun yapmıştım geçen adet dönemimde.

ayyyyyy ne mutluuu masallahhhhh pasaya insallah darisi hepimizin basina olsun canim..bende 2 hafta sonra gorucem fasulyemi:) hala kan verip duruyorum:) taktilar progesterone operimmm

ay az kalmış görmeye allahım bizlere de nasip eder inşallah.

maşallah maşallah.allahım nazardan saklasın oğluşunla annesini.

bitanem içimden herzamanki gibi olumlu geçiyor ne geçsin rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.bu pazar kan versen ne olduğu belli olur tabiki.istersen ver sen bilirsin ama bekleyebilsen daha iyi olur

canım geçenkinde sabırla bekledim bu sefer anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.

kız hatice bu sefer çok stressiz geçti. içimde rahat. yoksa harika haberlermi alıcaz

Alemsin kiz sen kan tahlilinde hayirlisiyla pozitifi gorelim ahdim var bes on tane test alacam yaparim o zaman Rabbim utandirmasin hicbirimizi

arka arkaya testleri yap oooooo çifter çizgi soluk falan olmasın net 2 kırmızı çizgi olsun

Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydi nasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim

elbet vardır bir zamanı sen yeterki sabırla bekle...allah yardımcın olsun canım kardeşim.....

canım geçenkinde sabırla bekledim bu sefer anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.

kız hatice bu sefer çok stressiz geçti. içimde rahat. yoksa harika haberlermi alıcaz

canım benim ya pazar günü hayırlı haberlerini bekliyorum valla.sahraya çok üzüldüm ama rabbimin vardır elbet bildiği.inşallah bizler güzel haberler alırız

Selencim,senin embriyo 5.gundu di mi?pazar test ap vallahi cikar bence de:)) insallah anneler gunun olur bu yil...

Canım çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum.Şöyle düşün demekki vakti saati gelmemiş.Allah sabır versin ama vazgeçmek yok.
Bu günleri atlatıp kendini toparladığında yeniden kaldığın yerden devam edersin.

Sevgiler,

canım topiğin başında beklerken kalp atışlarım hızlanmaya başlamıştı. öyle kesin gözüyle bakmışım ki inan senin kadar bende üzüldüm.

rabbimin bir bildiği vardır herhalde. bir an önce toparlanman dileğiyle. öptüm.

Selencim,senin embriyo 5.gundu di mi?pazar test ap vallahi cikar bence de:)) insallah anneler gunun olur bu yil...

yok canım 3 . gün embriyosu. nazanımmmm inşallah kuzum. kasıklarım çok ağrıyor bugün sanki yerinden çıkacak gibi göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyor.bugün 4. gün evdeyim dinleniyorum stressizim ama meraktan ölüyorum.

canım benim ya pazar günü hayırlı haberlerini bekliyorum valla.sahraya çok üzüldüm ama rabbimin vardır elbet bildiği.inşallah bizler güzel haberler alırız

sahraya bende üzüldüm canım. allah yardımcısı olsun.

inşallah canım bizimde güzel haberlere ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…