ben ilk ucte sitresliydim biraz 4.de cok rahattim hic takmadim kimseyede soylememistik cok sukur oglusumuz geldi allah im insallah sanada bu tedavinde bebisini nasip eder canim
allah razı olsun hepinizdenSizin desteginizi sevginizi yerim ben Heyecandan varya sapsal gibiyim hicbirsey :18:yiyemedim
kız insan idrar testidemi yapmaz ya öldürdün bizi
canım yaaaa.... nasip kısmet herşey tabi, henüz ne olacağını bilmiyorum ama bunda bile acayip heyecanlandım....
gebe kalıyım, gülden de kurabiye yaptırcam hepinize... isme özel kurabiye ergunaldanhepinizin de adreslerinizi alcam tek tek göndercem, anı kurabiyesi; yemek yok
bugün bebekle görüştüm; hepinizi çok sevdiğini ve özlediğini yineledi.....hepinize böyle sevgi ve özlemle sıkıca sarılıyoooo.... cicibebe olurda sesimizi duyuyosa, arada bir de olsa geliyosa okuyosa; çok merak ediyo bebek seni, hepimiz gibi....
neşeyi, seleni, sahrayı anlattım tek tek.... gebelerimizden de bahsettik.... bugün bazı tahliller yapılcakmış, yarın sonuçları çıkacakmış, eğer istenilen gibi çıkarsa eve göndereceklermiş... eve gittiğinde de tıpkı hastanedeymiş gibi saatle ilaçlarını almaya devam edecek ve ilelebet bu hastalıktan 5 ay içinde kurtulacak inşallah.... bol bol dua edin onun için de.....
ben geldiiimmmmm
doktor beyle tanıştık sonunda suratsız falan deniliyodu ama doktor fena değil gibi; "biiiiizzzz düüünnnyaayıııııı çoookkkk seeeeevvdiiikkkk öööllüüüümmmmmm bizzzzdeeeennnn uzaaakkkk olsuuunnnnnn" diye şarkı söyleyerek girdi muayeneye.... sonra daha önce yanlış bi tedavi uygulandığını söyledi. yeniden hüsran yaşamamak için sana biraz enteresan gelecek bi tedavi uygulayacağız dedi. biesteron kullanıp kullanmadığımı sordu 20 gündür kullandığımı söyledim. 20 gün daha kullan, onu kullanırken 15. gün bir iğne olcaksın dedi sonra reglin 21. günü bi iğne daha olcaksın ve yeni reglinle gelceksin dedi.... tamam diyip kalktım masadan reçetemi falan yazacaklardı ki dedim durun ben bi dahaki reglimde burda olmayacağım napabiliriz? doktor bey de o zaman 2 ay biesteron sonra tedavi dedi.... anlaştık....bu arada 2 tane normal boyutlarda folikül gördü, diğerleri aşırı derece de küçükmüş.... inşallah biesteron etki eder de elde kalan yumiler kalitelisinden olur....
haberlerim bu kadar hepinizi sevgiyle sıkıca kucaklıyoruuuummmmm
Alemsin kiz sen kan tahlilinde hayirlisiyla pozitifi gorelim ahdim var bes on tane test alacam yaparim o zaman Rabbim utandirmasin hicbirimizi
ayyyyyy ne mutluuu masallahhhhh pasayainsallah darisi hepimizin basina olsun canim..bende 2 hafta sonra gorucem fasulyemi:) hala kan verip duruyorum:) taktilar progesterone operimmm
Allah razı olsun hepinizdensizin desteginizi sevginizi yerim ben heyecandan varya sapsal gibiyim hicbirsey :18:yiyemedim
İnşallah tatlim =)eğer nasip olurda benmkide pozitif olursa bende 10 tane yapcam valla haha
Güzel haberlerini bekliyoruz.....
Canim benim cok tesekkur ederim evet benim oglusum bugun annesine koca pipisini gosterdi maasallah
benim guzel amayam tedaviye baslayacagini okudum cok sevindim cok heyecanlandim Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider seninde guzel gunlerini gorup paylasiriz dualarim seninle olacak ve ben senden cook umutluyum bu sene topigimizde hamis kalmayan kalmasin insallah yilbasina hpimiz bebisli girelim Allah in izniyle
bitanem içimden herzamanki gibi olumlu geçiyor ne geçsinrabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.bu pazar kan versen ne olduğu belli olur tabiki.istersen ver sen bilirsin ama bekleyebilsen daha iyi olur
Alemsin kiz sen kan tahlilinde hayirlisiyla pozitifi gorelim ahdim var bes on tane test alacam yaparim o zaman Rabbim utandirmasin hicbirimizi
Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydinasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim
canım geçenkinde sabırla bekledim bu sefer anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.
kız hatice bu sefer çok stressiz geçti. içimde rahat. yoksa harika haberlermi alıcaz
canım geçenkinde sabırla bekledim bu sefer anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.
kız hatice bu sefer çok stressiz geçti. içimde rahat. yoksa harika haberlermi alıcaz
Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydinasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim
Selencim,senin embriyo 5.gundu di mi?pazar test ap vallahi cikar bence de:)) insallah anneler gunun olur bu yil...
canım benim yapazar günü hayırlı haberlerini bekliyorum valla.sahraya çok üzüldüm ama rabbimin vardır elbet bildiği.inşallah bizler güzel haberler alırız
sahraya bende üzüldüm canım. allah yardımcısı olsun.
inşallah canım bizimde güzel haberlere ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?