Haticim olumsuz olmayacaaaak!!!! Lütfen negatif hiçbir cümleye zihninde yer verme. Allah'ın izniyle vakti geldi ve bu kez kesin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldığımızı göreceğiz
sağol tatlım şkür iyiyimmmm..... 26 haziran da randevum var... daha 1,5 ay var yani. haziranın ilk haftasına tatile gidiyoruz... rahatlamış bi halde detedaviye başlıycaz diye umuyorum, bakalımmm... sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniiiicanım sen nasılsın?tedavin devam ediyor mu ne durumdasın merak ettim seni.
sağol tatlım şkür iyiyimmmm..... 26 haziran da randevum var... daha 1,5 ay var yani. haziranın ilk haftasına tatile gidiyoruz... rahatlamış bi halde detedaviye başlıycaz diye umuyorum, bakalımmm... sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniiii
canım iyiyim ALLAH a şükür sen nasılsın? evet ekimde rapor çıkacak kasım adetiyle anca başlarım bendenasip kısmet medicana ve istanbul tüp arasında kaldım valla görüşüp karar vereceğim nasipse.inşallah olursa orası beraber gideriz canım benim
Kızlar Günaydın iki gündür kasiklarim patliyo.adet ağrısı gibi
canım iyiyim ALLAH a şükür sen nasılsın? evet ekimde rapor çıkacak kasım adetiyle anca başlarım bendenasip kısmet medicana ve istanbul tüp arasında kaldım valla görüşüp karar vereceğim nasipse.inşallah olursa orası beraber gideriz canım benim
cnm inss bebislerinin habercisidir o agrilar hakkinda hayirlisi olsun inss cnmKızlar Günaydın iki gündür kasiklarim patliyo.adet ağrısı gibi
Kızlar Günaydın iki gündür kasiklarim patliyo.adet ağrısı gibi
Kızlar 14. Gün değerim 630.9
Gunaydin canim insallah guzel seylerin habercisidir kasik agrilarin cogu hamile yasiyor bunu:)
Canım inşallah güzel haberlerin habercisidir sen içini ferah tut
cnm inss bebislerinin habercisidir o agrilar hakkinda hayirlisi olsun inss cnm
merhaba kızlar benımde transferımın2.gunu kasımda ınceden bır sızı olusuyor sankı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?