2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Haticim olumsuz olmayacaaaak!!!! Lütfen negatif hiçbir cümleye zihninde yer verme. Allah'ın izniyle vakti geldi ve bu kez kesin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldığımızı göreceğiz

Canimmmm cok tatlisin :))) zaten icim bu sefer daha farkli allahin izniyle son olur insallah.kafami dagittikca mutlu oluyorum az kaldi zaten.en güzel zamanlarimin keyfini cikariyorum

canım sen nasılsın?tedavin devam ediyor mu ne durumdasın merak ettim seni.
sağol tatlım şkür iyiyimmmm..... 26 haziran da randevum var... daha 1,5 ay var yani. haziranın ilk haftasına tatile gidiyoruz... rahatlamış bi halde detedaviye başlıycaz diye umuyorum, bakalımmm... sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniiii

allah en yakın zamanda senden de mutlu haberler almayı nasip etsin bende az beklemedim rabbim hiç ummadığın bir anda veriyo arada sizlerin durumunu merak ettiğim için girip takip ediyorum yazmasamda aklımdasınız,amin canım rabbim herkese nasip etsin öpüyorum seni dualarım sizlerle

Sağol canım iyim, bende ekime kadar boş durmayım dedim şimdi incir kürü yapıyorum klomen kullandım bakalım belki bebişim süpriz yapar tüpten önce gelir

Kızlar Günaydın iki gündür kasiklarim patliyo.adet ağrısı gibi

merhaba merveeaydin,
tüp bebek için rapor çıkacak demişsin. rapor çıkarma işlemleri nasıl oluyor kısaca anlatırmısın?

dün itibariyle 2.aşılamamda negatif sonuç verdi ve bende ssk da tüp bebek için rapor çıkarma aşamasına başlamayı düşünüyorum.

lütfen beni bilgilendirin

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum .arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu ve bugün 12.günğ hcg 80 çıktı ama transferden sonra çatlatma iğnesi oldu. Yani bugün çatlatma iğnesinden sonraki 4.günü ben bu kadar yükseltmez diye biliyorum ama sizlerden bir danışayım istedim.bende aynı süreçten geçtim ama bir türlü emin olamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…