Canim iki gundur boya badana temizlik isleri vardi haliyle internette kesikti seni cok merak etmistim ve suan okudum cok sevindim cok mutlu oldum degerin cok guzel artmis Rabbim twmaminada erdirsin insallah...
Hayirli pazarlar hepinize. Nazancım kaç gündür giremedim müjdeni bugün aldım canım. Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.. çoook mutlu oldum. Sırada Monica ve sonrada şekerin müjdesi var inşallah.
Bana gelince kayinpederimi kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Birkez daha kudretiñi gördüm Rabbimin. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz. Herşey karışacakti. Sezercim sende üzülme ne olur. Belki de bu doktorla bebişlerine kavuşacak
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarınıza bizi de katın ne olur. Sevgi ve dua ile kaliñ
Kizlar iyi haftasonu diliyorum
Bugun oglen testimi yineledim: 103,5..drumu arayip mujdemi verdim ona da..gayet guzel,allah tamamina erdirsin dedi..pzt gene bakilacak kanda ve kese gormeye cagiracakmis 10gun sonrasina..
değerin güzel artmış canım.Darısı keseye, kalp atışına tatlım.
AMİİİİİNNNNNNNN:112:Allah hepimiz için en hayırlısını nasıp etsın canımbuda ihtimaller arasında canım inşaALLAH kardeşinin arkasına saklanmıştır iki kalp atışı birden duyarsınız
canım daha önce de telden ve alelacele yazdığım için, işlerim o kadar yoğun ki aralara sıkıştırıp girebiliyorum ancak, o da teldenNeden denk gelmiyoruz biz, neden göremiyorum seni, aynı zamanlarda farklı topiklerde mi oluyoruz anlamadım ki
Bugun oglen testimi yineledim: 103,5..drumu arayip mujdemi verdim ona da..gayet guzel,allah tamamina erdirsin dedi..pzt gene bakilacak kanda ve kese gormeye cagiracakmis 10gun sonrasina..
Hayirli pazarlar hepinize. Nazancım kaç gündür giremedim müjdeni bugün aldım canım. Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.. çoook mutlu oldum. Sırada Monica ve sonrada şekerin müjdesi var inşallah.
Bana gelince kayinpederimi kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Birkez daha kudretiñi gördüm Rabbimin. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz. Herşey karışacakti. Sezercim sende üzülme ne olur. Belki de bu doktorla bebişlerine kavuşacak
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarınıza bizi de katın ne olur. Sevgi ve dua ile kaliñ
canımmm transfer olmuşsun duamdasın benimde inşallah su gibi geçer zaman ve bebeğin seninle olur 9 ay 10 gün aminnnnnnnnnnnnn.hemen kafandan siliyorsun bu olayı unutma sen tüp bebek yaptırmadın biraz üşüttün ve yatıyorsun tamammı
canım çok geçmiş olsun, çektiklerine değecek sağlıklı, akıllı, iyi huylu bir bebeğin olsun inşallah. Daha iyi misin? Canın acıyor mu hala?
bu zor zamanlarının mükafatı büyük olur inşallah gönlündekini nasip eder rabbim sana...çook sağol canım. Aslında transfer sırasında olanları unuttum ama dün eşimle büyük bir kavga ettik. Tam transferin ertesi günü yani 5. Gün embriyosunun tutunma zamanları. Walla ne oluyor anlamıyorum. Bir aksilik gidiyor ama inşallah sonu güzel olur.
Yine saçma sapan annesi yüzünden yaptık kavgamızı. Allah aşkına böyle bir zamanda olur mu? Ben bu kadar duygusal ve karmaşık duygular içerisindeyken. Benim 7 yıllık evliliğimi mahveden, en son 1 yıl önce rahim ağzı kanserine yol açan virüs vücudumda bulunduğunda ve ameliyat olduğumda altı üstü ameliyat oldun seni aramak zorunda mıyım? Ama sen arayacaksın bizi, sen gelinsin mecbursun deyip saçmalayan bir insanı böyle bir anımda, stresten en uzak durmak zorunda kalmam gereken bir anda neden hayatıma alayım? Ki benden hiçbir şekilde özür dilememişken, ki 7 yıl boyunca bana çektirip her seferinde biz bir aileyiz sizi affediyorum diye ben ayaklarına gitmişken. Bir sorun var canım bu işte. Alttan aldıkça insanlar hatta eşin bile seni eşek yerine koyuyor. Keşke daha sert mizaçlı olup, beni üzenleri direkt hayatımdan çıkarabilsem.
Sence bu yaşadığım mutsuzluklar bebişlerimin tutumasını engeller mi? Allahımmmmm yardım ett nolur!!!
Çook sağol canım. Aslında transfer sırasında olanları unuttum ama dün eşimle büyük bir kavga ettik. Tam transferin ertesi günü yani 5. gün embriyosunun tutunma zamanları. Walla ne oluyor anlamıyorum. Bir aksilik gidiyor ama inşallah sonu güzel olur.
Yine saçma sapan annesi yüzünden yaptık kavgamızı. Allah aşkına böyle bir zamanda olur mu? Ben bu kadar duygusal ve karmaşık duygular içerisindeyken. Benim 7 yıllık evliliğimi mahveden, en son 1 yıl önce rahim ağzı kanserine yol açan virüs vücudumda bulunduğunda ve ameliyat olduğumda altı üstü ameliyat oldun seni aramak zorunda mıyım? Ama sen arayacaksın bizi, sen gelinsin mecbursun deyip saçmalayan bir insanı böyle bir anımda, stresten en uzak durmak zorunda kalmam gereken bir anda neden hayatıma alayım? Ki benden hiçbir şekilde özür dilememişken, ki 7 yıl boyunca bana çektirip her seferinde biz bir aileyiz sizi affediyorum diye ben ayaklarına gitmişken. Bir sorun var canım bu işte. Alttan aldıkça insanlar hatta eşin bile seni eşek yerine koyuyor. keşke daha sert mizaçlı olup, beni üzenleri direkt hayatımdan çıkarabilsem.
Sence bu yaşadığım mutsuzluklar bebişlerimin tutumasını engeller mi? Allahımmmmm yardım ett nolur!!!
Canımmmmmm çoook şükür değerin çook güzel arttmış. Darısı kalp atışlarına inşallah. Datlı hamişim benimmm
Gozun aydın canim değerin cok Gusel artmış darisi keseye kalp atisina ALLAHİM SAGLİKLA KUCAGİNA ALDİRSİN
Aminnnn canımmmm aminnnnnn. İnşallaaaaaaaaaaaaaah!!! Sen şimdi hamile olduğun için bizim için durmadan dua ediyorsun ona göre
Hihiiihhhitesekkurler canim siz babalar gununu kutladiniz mi,didime gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?