2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bu merkez beni öldürecek...
Randevumu teyit etmek için aramadılar diye huylandım ben aradım, bugün 5'te geliyorum di mi dedim.
Sizin randevunuz yarın gözüküyor dediler! Doktorum da daha dönmemiş kongreden zaten.
Hemşireyle konuştum, o da iddia ediyor "biz sizinle prş için randevulaştık" diye...
Yav kaç gündür bu günü bekliyorum, o kadar hazırlandım, arabayı aldım, eşim iznini ayarladı başlicam böyle işe yaa

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz ki, sen degil ben bile heyecanla bekliyordum
sonucta 1gunden bisii olmaz da insan bunlarin bu tavirlarina sinir oluyor.efendi gibi yanlislik yapmisiz ozur dileriz dese sorun cikmicak bosver tatlim,izinleri yarin icin ayarlarsin,sikinti cikarmazlar,sen stres yapma yalniz.yarin gorursun artik bebislerini

senin dediğine gelicez, ikili testi de yapacaklar bu gidişle ilk randevuda

Canim hic sikinti yapma bende estrofemi de progestanida 12.haftaya kadar kullandim

aynen öyle yapıyorum canım. bugün estrofemde 2 tane kalmıştı içmedim attım.

jeldende 4 tane var onuda 4 gün yapıp bitireceğim. maden kalmasın

eee sürekli türk filmi gibi düşsek başımız dönse dedim oldu işte

canım işyerinde uyukluyorum sürekli ben. bir de en kötüsü norveç somonu aldım. haftada 2 gün yemem gerekiyormuş. ama midem kaldırmıyor hepsini, çöpe attım. pazartesi doktora söyleyeceğim. balığı seven ben balıktan tiksindim.

yemek yerken midem kalkmaya başladı. kokular fena geliyor. burası birde çok sıcak ablam sen zor geçireceksin diyor bilmiyorum.

inşallah seninki zor geçmez.

Canimmmm büyük geçmiş olsun ya..bende zaten doktorlar ne derse desin rabbime emanet ettim ondan gelecek herseye raziyim.saglikla kucagimiza alalimda..bu arada konuştum bayrama kadar evdeyim ya şaka gibi:)))

ohhhhh valla bravo rapormu aldın yoksa izinmi?

dinlen güzelim evde bu arada hatice yediklerine dikkat et gülüm. ben dikkat etmeye çalışıyorum. artık bebek yediklerimizden beslenmeye başladı 10. hafta itibariyle...

ben yediklerimide yazarım sana :)

canım benim bir tane olsun senin olsun tutunsun sağlıklı olsun sen takılma sayının düşmesine.

Rabbim yardımcın olsun.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin arkadaşımmmmmm.

canım arkadaşım nasılsın. herşey yolundadır inşallah?

canım benim sıkma canını seninkilerde benimkilere benziyor çok alakalı görünüyorlar dediklerini çürütüyorlar.

az sabret kurtulcan ordan. tabii kontrollere orada devam etmeyeceksen.

aman aman strese girmeyin diyorlar rahat olun diyorlar onlar strese sokuyorlar. sen kendine bebişine bak.

Valla bu sicakta balik gercekten hic cazip gelmiyor dr bana da hergun bogazindan et gecsin dedi..selencim ben simdilik pek belirti yasamiyorum..oyle uyumak filan yok bende..ama ufaktan bulanti degilde tiksinti gibi yemeklere karsi soguk alginligindaki gibi bir nane mollalik yasiyorum bazen..bana gore simdilik iyi geciyor..esim ise bu 9ay benim icin cok zor gececek diyor sanirim onu cok sikintiya sokuyorum

azcık sıkıntıya girsinler nazancım iğneleri biz yedik. gidip gidip oramızı buramızı doktora açtık yok yumurta kaç tane. yok transfer vs derken mahvolduk. hala ilaçlarımız var içeceğimiz yeni yeni bırakıyoruz. şiştik bundan sonra anca iner şişler zaten.

o zaman destek istiyorduk. şimdi daha fazlasını yapacaklar dimi ama hamileliğin ilk evrelerinde bende çok duygusal hareketlenme oldu kah sinirlendim ona çattım kah iyi oldum. eşimi deli ettim. ama ne yapayım elimde değildi. doktora söylemiştim normal gelgitler demişti. ( ne kadar fena bir kadın oldum yaaaa)

Senin adına çooook sevindimmm canımcım. Allah nazarlardan korusun inşallah!! Darısı da bizim başımızaaa

Canım senin bebeğin zamanla kaybolmuş ya o sırada kanama mı oldu? Benim dün akşamdan beri yoğun kahverengi akıntım başladı. Önceleri lekelenme oluyordu ama şimdi gayet yoğun. Sence vücudum atıyor mu? Allahımm inşallah hepsine bişey olmaz

Aminn canımm çook sağol

Allahımmmmmm nasıl yaaa bir gün daha mı bekleyeceğiz?? Ama ben de çok hazırlamıştımmm kendimi. Çook sinirlendimm onlara şimdii

Valla çok sinirlendim selencim ama yapacak bir şey yok 1 gün daha bekleyeceğiz artık.
Şu riskli dönemi - ilk trimesteri atlatmadan bırakmaya cesaret edemiyorum ama ondan sonra kesin bırakırım düşüncesindeyim.
Öpüyorum canım

Allahımmmmmm nasıl yaaa bir gün daha mı bekleyeceğiz?? Ama ben de çok hazırlamıştımmm kendimi. Çook sinirlendimm onlara şimdii

Ah canımcım ya sen mi ben mi
Sezer dünden beri sürekli aklımdasın, asıl senin bekleyişin ne kadar zordur şimdi. Umarım bir tanesi kendiliğinden yok olur da hiç öyle stresler yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…