canım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbimKızlar bebeğim düştü....
Kızlar bebeğim düştü....
canım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbim
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN
saol canım AMİN İNŞ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN aynı dileklerle canım teşekkürleryaa çok etkilendim 3 yaşında bebekrabbim sizi cennette buluştursun inşalahh..biz yumurtalarımızı kaynettiğimize üzülürken
senin acına ne dicemi bilemedim allah sabır versin inşalahh yeni tedavinle bebeğine tez zamanda kavuşursun..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa donmuşlarla deneyen yokmuuuu niye kimseden ses çıkmıyo
selamün aleyküm anne adayları RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin diyerek bende aralık gibi baslıcam tedaviye su an kist tedavim devam ediyor bi aksilik olmazsa adetle baslıcaz
bak şuan burda ezanlar okunuyo..bunun hürmetine bu cuma gününde Allahım sana sağlıklı bir evlat nasip etsin..ve bunun ilk haberini al o maille inşallah..haydi hayırlısı..
sabret azcık daha,bitti ne güzel :)
Cayaz canım içim yandı..çok üzüldüm..ne demek lazım bilmemki vardır elbet bir hayır bunda da..kendini bırakma olur mu..daha zamanı var demekki..sabır diliyorum canımKızlar bebeğim düştü....
ilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)
cnm insss guzel haberle donersin heycanla bekliyorumKizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
sagol cnm allah insss sanada yasatsinhamile olan arkadaşlar rabbim hamileliğinizin davamını getirsin inş sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınz rabbim bizlerede naşi etsin amin
bu nazar boncukları sizlere ve bebeklerinize maşallahh
cnm inss yerlesme lekesidir o cok okuduk boylehamis olanlari insss sendeoyle olursuneşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedio sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin Rabbimden başka kimsem yok
hadi insss cnm sonuda guzel olsunarkadaşlar salı günü 2 tane donmuş yavrucaklarımı almaya gidecem bana dua edinn olur muu :)
gözun aydin cnm hayirli olsunilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)
ayyyy cnm cok uzuldum ya resmen icim buruldu inss rabbim en kisa surede yavrunun yerini doldursun gecmis olsun cnmKızlar bebeğim düştü....
Sagol canım Allah razı olsun..çok güzel birsey yeterki tamamına ersin saglıkla doğsun da..hepimiz için böyle..inşallah öyledir canım senin duyguların bambaşkadır şuan Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .. gerçekten çok iyisiniz kızlar ya insanlar bu tedavi döneminde çok hassas oluyor ve sizin her söylediğiniz beni o kadar rahatlatıyoki anlatamam piskoloğa gitsem bu denli teselli olmam :) aynı kaderi paylaşıyoruz ve ancak birbirimizi yine biz anlıyoruz inşallah herşey güzel olur hepimiz için bebişlerimiz olur...
Kızlar bebeğim düştü....
Kızlar bebeğim düştü....
Sevilcan ben çok üzüldüm..Allah sabırlar versin,cennette bbuluştursun insallah..tekrar nasip etsin Allah evlat sevgisini sağlıkla sıhhatle inşallah. .tedavin hayırlı olsun yüzün gülsün arkadaşımcanım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbim
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN
hadi bakalım inş canım hayırlı haberlerini sabırsızlıkla beklicez bu arada canım 4 gün oldu sanırım bi belirti falan varmı değişiklik hissediyormusun kızlar yerleşmede 3. günü oluyormuş yani ilk 3 gün çok önemli pozitiflikteBen varim dondurulmuş embriyo ile bekleyen30 Kasım test tarihim Allahim hayirli haberler versin inşallah hepimize
saol canım teşekkürler hosbuldum AMİN İNŞ hepimizin tedavisi hayırlı olsunVe aleyküm selam hosgeldin cnm seninde basin sağolsun rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsun inşallah tedavin hayirli olur
saol canım çok teşekkürler kızlar AMİNNN yüce RABBİM bu yolda yüzümüzü güldürsün kızlar lütfen üzülmeyin sadece aynı duyguları paylasıyorum diye yazdım güçlü olabilelim diye yazdım ne olur üzülmeyin mutlu olalımki bebişlerimizde güçlü olsunSevilcan ben çok üzüldüm..Allah sabırlar versin,cennette bbuluştursun insallah..tekrar nasip etsin Allah evlat sevgisini sağlıkla sıhhatle inşallah. .tedavin hayırlı olsun yüzün gülsün arkadaşım
kızlar merhaba ...
dün opum oldu 10 yumurtam toplandı ama maalesef sadece 3 ü olgunmuş onunda 2 si döllenmiş.. beklemeye gerek yok yarın gelin yerleştirelim dediler.. biraz üzüldüm ama bunada şükür tabi.. Allahım hayırlısını versin inşallah..
Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?
ayy canımm agzına saglık, tam olarak merak ettiğim buyduben ankara başkent hastanesinde yapıyorum raporlu 1.670 + ilaçlar raporsuz 2.200 + ilaçlar ama değiştimi bilmiyom
yaa öğretmensin ne hoş yaane öğretmenisin bu arada 3 aydır adet olmuyonda nasıl tüp olacak ben anlamadım valla :26: doktorum bana kilo ver dedi biliyomusun zaten kilolu değilimki
selam kızlar...
dün transfer için merkeze gittim.. muayne etti doktorum .. sonra rahim kalınlığını beğenmedi ... dediki bu ay yapsak şansımız bi kademe düşer.. bekleyelim bir dahaki ay seni hazırlayalım iyi bi şekilde. transferi bir dahaki ay yapalım dedi.. mecbur kabul ettik tabi.. ama sevindim bu işe bünyem daha iyi olcak inşallah ...
benden havadisler bu kadar ...
sserenay serenayyy, ben bile heyecandan bi hal oldum burda, sen ne haldesin kimbilirKizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cmdün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..
Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi
Kızlar bebeğim düştü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?