2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

testimi tazeledim...14. gün değerim 816,5
ohh masallah cnm gozun aydin

kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??
cnm bu bize ozel dogal yoldan hamile kalinca zaten baya bi gectigi icin dr direk ultrasona aliyor cnm

kontrol sonucu: salı günü OPU !!!!

yumurtaların durumu gzl dedi büyümeye devam etmişler, en büyüğü 20,5

yumurtalar salı günü toplanırsa sizce hangi günlere transfer denk gelebilir?
hayirli olsun cnm 3. gunse cumaya olur cnm

aaaaaa cnm niye oyle diyorsun daha dun arkadasimizda gorduk onunda idrarda cikmamisti ama kanda pozitif inss degeri kat ve kat artsin seninde oyle olsun inss erkenden lutfen kendini uzme cnm

evet ben nasıl yapabildim bilmiyorum:) öldürmeyen acı güçlendirir derler.Rabbim nasip etmemişse olmaz. ben duamı yaptım, transferden sonra çok dikkat ettim, e yumurtalarda iyi durumdaydı 2 adet blastosistti ama sonuç negatif. şimdi benim elimden sabretmek gelir anca Allahta bizden bunu bekler zaten değilmi?
canım hakkında hayırlısı olsun fakat biliyorsun bu dönemde idrarda çıkmıyormuş
Ama çıkanlar çoğunlukta, ayrıca benim tam 12. gün bugün test günüm yani. ben kafamda bitirdim arkadaşım yaa, negatifi aklıma yerleştirdim aksi olursa başımla beraber

aaaaaa cnm niye oyle diyorsun daha dun arkadasimizda gorduk onunda idrarda cikmamisti ama kanda pozitif inss degeri kat ve kat artsin seninde oyle olsun inss erkenden lutfen kendini uzme cnm

Erken değil ama ben çizgiyi çok net gördüm. hem o arkadaşın normal test tarihinden 2 gün önce idrar testi yaptırmıştı belki onun ondan çıkmamıştır.iki gün sonra kan testinde çıktı. neyse bakıcaz görücez adet olacağımı hissediyorum. Olunca haber veririm.Herşey nasip kısmet.Olmazsada üzmeyin kendinizi.Kısmetten öteye yol gitmez.sevgiler seviyorum hepinizi

Canim adet olsanda mutlaka kan tahlili yaptir dedi doktorum. O yuzden ozelde falan yaptiriver tahlilini. Pazartesiyi bekleme. Hakkinda hakkimizda hayirlisi.

Canim gecmise donuk okuduysan yada farkettiysen bende ayni seyi yazmistim dun kan verdim esimin israri uzerine ,adet oldum olcam sonucu alamadan patlarim diyodum dusun! Sonucu alinca sok oldum hamileyim idrar testleri guvenilir olmuyor yada o anda degerin dusuk ondan sonra yukseliyor.

Ben kendimi 2 gun yedim bitirdim agladim hic kendime dikkat etmedim nasil olsa olmadi diye.simdi kafami duvarlara vuruyorum.sakin sen ayni seyi yapma.sakiiiiinnnnnnnn!!!!

o zaman bidahaki sefere diyelim.bende daha iğnelere bile başlamadım.ama olmumludan çok olumsuza alıştırdım kendimi.kan sonuçlarım hep 1.00 olduğu için

testimi tazeledim...14. gün değerim 816,5

Masallah subhanallah. Ikizler mi geliyor ne

benim 1 tane kaliteliydi digerlerini koymayalim iyiyi olumsuz etkiler dedi turkan hanim. Hulusi hocaya da hic bi sey demedim acikcasi. Boyle guzel degerler olunca bende heyecanlaniyorum. Carsambaya kadar nasil dayanacagim bilmiyorummm. Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin. Ve saglikla kucagina almayi nasip etsin

iyide bugün c.tesi mesai bitii. Aciller testi yaparmı ki?

Aciller de yapiyo canim. Tedavi goruyorum. Mutlaka sonucu almam lazim. Ilaci kesicem falan de. Yada sonuca gore sehirdisina gidicem de. Ya da direkt gebelik testi yaptiricam de. Acil doktorunun o anki durumuna gore aciklama yaparsin. Ben mesai saatleri icinde kadin dogumda cok sira var diye acilde yaptirmistim. Memur mirin kirin etti doktor hic bi sey demeden tabi yapalim dedi. O yuzden git canim yaptir bence.

amayacim hos geldin cnm nasilsin seni merak ediyorduk bizde insss hersey yoludadir. gecmis olsun cnm

Transferimin 10.günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kana bakılıcak çok korkuyorum idrar testi negatif çıkıp hamile olan varsa lütfen yazsın çıldırcaaam

amayaa,Allah yardımcın olsun..kolaylıkla geçsin gitsin inşallah..güzel haberlerle dön...

Canım allah yardımcın olsun. ..Sağlıkla dön evine. ...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM dularımız seninle

Allahim yardimcin olsun. Goz acip kapayincaya kadar gelsin gecsin insallah. Acil sifalar diliyorum canim simdiden

unuturmuyuz arkadaşım vallahi gözüm saatte.. allah yardımcın olsun hep dua ediyorum..

ALLAH yardımcın olsun.biran önce iyileş şifalar diliyorum hemide en en acilinden

hiç unuturmuyuz bu gün bende kontrole gittim ama hep aklımdaydın okadar çok dua etimki sana inşallah sorunsuz geçmiştir ve birdaha yaşamazsın tedavine kaldığın yerden davam edersin canım arkadaşım

Amaya dan da haber alabilsek cok daha güzel olacak.

daha 209uncu sayfadayım. bi aklımdakileri yazıyım da önceeeee :))))) öncelikle hepinize çok çok çok teşekkürler... çok duygulandım inanın.... hemen anlatıyım. saat 5 gibi ameliyata altılar 6 gibi çıktım. tamamen uyumak istedim. sonra uyanınca tam duygusala bağladım. ağladım falan. bu arada doktorum alttan temizleyebilirlerse o şekilde yapacaklarını söylemişti ama olmamış, kesmişler ya beni.... sonracığımaaaa ilk gece bayaaaa bi acı idi. narkozu atana kadar ne söylendim ne söylendim. insan kendini bile bile kestirir mi hiç ağrısı sızısı yokken, yaptım ben, hiç mi aklım yoktu benim diye diyeeee geçti zaman. saat 1-2 gibi sonunda attım narkozu, bi yandan söylenip bi yandan dua ediyodum. derken ertesi gün kalktım yürüdüm. hastaneden çıktım. bugün çok şükür duş bile aldım. çok iyiyim kızlar. dua eden, beni merak eden herkese çok teşekkür ederim tekrar. çok duygulandım. iyiki varsınız. çilekliiii çok tebrik ediyorum. okumayı bitirdiğimde halim kalırsa ilk sayfaya nazar boncuğunu koycam tatlımmmmm...

bakalım başka neler olmuş

Transferimin 10.günü bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kana bakılıcak çok korkuyorum idrar testi negatif çıkıp hamile olan varsa lütfen yazsın çıldırcaaam

canım benimde bugün idrarda negatif çıktı kan testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. İnşallah pozitif olur kan testinde ama bence kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa zaten sevinçten çıldır o zaman.Ama her zaman metanetini korumaya çalış bırakma sakın kendini.Herşey olacağına varır.bu arad bir arkadaşımız çileklimonata yanlış değilsem.idrarda negatif çıktı 2 gün sonra kanda pozitif çıktı.Allah hayırlısını nasip etsin.sevgiler

geçmiş olsun amayaa kaç gündür seni merak ediyoerrum şimdi yazdığını görünce iyi olduğuna sevindim...
kısa zamanda iyileşmeni dilerim ...

Cnm daha önceki mesajlarında tesettürlü olduğunu söylemiştin bişey merak ediyorum transfer den sonra namazını nasıl kıldın ? Oturduğun yerdemi normalmi ? Seni soru yağmuruna tutuyoruz kusura bakma negatif sonuç alan arkadaşlar moralinizi yuksek tutmaya çalışın inşallah bir gün hayırlısı ile mucizeler yaşayacağız ☆★☆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…