2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aynen benimde yatarken yok ama biraz ayakta kalınca sulu akıntı ve kahverengi kan karışık geliyor bir seferinde de kırmızı olarak geldi ama doktorum moralini bozma dedi

Benim ozel mesaj atma hakkim yokmus beni de ekler misin
31, istanbul, sebepsiz, ilk insallah tek deneme, medical park

dr dan geldimmmmmmmmmm

13 14 tane saydı 11 13 15 mm cumartesi kontrolüm var menogona devam gonal f doz düşürdük :)
pazartesi yada salı toplama olacak nasıl kızlar tedavimin 5 günlük iğneler sonucu bu durum :)

RABBİM inş bu sefer nasip ederrrrrrrrr

mşllh arkadaşm gayet güzel allah tamamını erdirsin 13 14yumurta ne demek biliyomusun keşke bendede o kadar olsa

benimde pazartesi % 70salı % 30 ihtimal toplanacak hadi hayırlısı tatlım ben 6. günündeyim benimde 13 14 tane saydı dr 11 13 15 mm :) en az 10 12 yumurta alırız yine dedi :) menogon yazdı banada gnal f doz düşürdük cumartesi duruma göre belli olacak benim iyimi acaba

bu arada şeffaf akıntı benimde var canım çok yumişlerimiz geliştiği için korkmaaa :)

Son düzenleme:

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım şimdi test sonucumu bkliyorum. benim d 8 yumurtam çıktı önce 4 tane döllendi. sonra 2 ye düştü transfer ünü tek kaldığını öğrendim. hatta transferden çıkınca ağlama krizine girdim. şimdi bekliyorum sonucu ama seni çok iyi anlıyorum insanın ümidi kırılıyor. bi daha aynı süreci yaşayacağını düşünmek çok üzücü. ama Allhtn ümit kesilmez ben de ümitle ve dualarla bekliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için. benim 4 aralıkta sonuç.

mşllh arkadaşm gayet güzel allah tamamını erdirsin 13 14yumurta ne demek biliyomusun keşke bendede o kadar olsa

canım ne güzel demişin başarıcaz inşallah ALLAH ımın izni ile
senin ne kadar şuan ne aşamadasın inşallah herşey güzel olur hepimizin hakkında
benim önce ki tedavimden 12 yumiş toplandı ama işte çok kaliteli bebek olmadı 5. güne orta kalite 2 tane kaldı nasip olmadı
inşallah bu sefer nasip olur güzel haberlerin ardı arkası kesilmez inşallah

enim de bugün 10.gün ayn şekilde neatif çıktı camım sıkkın baya... Gönlmüzden geçeni hayırlı kıl Ya Rab !!!

Arkadaşlarım biliyorum dayanamayıp test yapıyoruz hepimiz. Bende bugün test aldım ama kararsızdım yapmakta sonra kendi kendime dedim ki sonuç ne olursa olsun bir şeye yormayacağım çünkü negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok kişi var. Ama 9 10. günlerde silik çizgide gören var. Ben yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Ama bunu hemen hamileliğe yormadım 9. günümdeyim 12. gün kan testinde görünce o zaman sevineceğim. Hakkımızda hayırlısı üzmeyin kendinizi.

AMİNNNN arkadşm inş ben 8 ve 10 aylarda deneme yaptım ilkinde yumurtalarım boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 boş çıktı 1 tane döllendi tutdu hafif lekenlemelerim başlayınca ilaçları bıraktım ben kan sulandırıcı falan aslında bırakmamak gerekiyomuş dr bırakma dedi ama ben dinlemedim panik stresle bebeğimi kaybettim 12 ayda 5 ci denememi yapıcam nasipse şu ana ilaç kullanıyorum bakalım 12 ayda dr yumurtalarımı iyi görürse başlıcaz bende yumurta rezervi azlığı var

ahhh canım benim olsun ben birede razıyım yeterki rabbim onu sana bağışlasın inşallah
adet olmayı dört gözle bekliyorum olsamda doktora gitsem:18: bu arada senin transfer ne zaman

aaa evet söylemeye unuttum hemen doktora gittiğinde tüpbebeğe o ay başlamayabilirler
biz de doktor bir ay daha bekleyelim, bu esnada da sizi vitaminlerle bu sürece hazırlayalım dedi...

merkezden aradılar embriyo iki hücreli olmuş bekledikleri gibi :)

Allahım inş 4 de olur 8 de olur derken giderek sağlıklı şekilde gelişir...

yarın tekrar bakcaklar sanırım 4 hücreli olunca transfer günü belli olacak ya cuma ya cumartesi inş...

dualarınızda ihmal etmeyinnn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…