2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tatlım bi çok şey gibi buda kişiden kişiye değişiyor. benim yanımda kims olmasa da olurmuş ama eşim her muayenede de olduğu gibi benimleydi. ama yardım gerektirecek herhangi bir durumum olmadı. benimmidem de bulanmamıştı, kusmamıştım da. gayet normaldim. işlem zaten 15-20 dk sürmüş, sonra uyanınca biraz yattım başım falan döndü azıcık. ama yarım saat içinde hazırlanıp çıktım :)

Mrb canim benimde yarin toplancak heyecanla bekliyorum ve birazcikta korkuyorum:)
korkma korkma, herşey çok güzel olacak.... bi sürü bebeniz olsun inşallah :)

canım benim yumoşların boyutunu ölçemedi.daha küçükler yani.o yüzden mrk ettim.sağol cevabın için:)))cumartesi bakıcaz artık.doz artırımı yaptık

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için,bugün öğleden sonra bakalım ilk muayenemiz,iki günde bir muayene oluyorsa gidip geliriz sanırım..bende gerçekten çok bir süreç olarak görüyorum şu anda herşey muamma gibi,allah yardımcımız olsun..

canım ya bende senin gibiyim hiçbirşekilde psikologa ihtiyacım yok neden yönlendirdi bilmiyorum ama beş kuruş veremem o psikologa valla kusura bakmasınlar:) onun dışında gayet iyiyim çok şükür hiç acelem yok sabırla bekliyorum ocakta doğum günüm var bebeğimn sürpriz yapmasını çok istiyorum :))

tatlım hayırlı olsun, psikolog bence iyi fikir o yüzden hiç asma mucurlarını(yüzünü asma anlamında)... güzel düşüncez güzel olcak inşallah :)

canımmmmmm teşekkür ederim çok tatlısın

merhaba arkadaşım,verdiğin bilgilerle beni çok rahatlattın,hakan hocanın burada çok methini duyduk ve olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız var..hayırlısı ile bizlerde şu günlerimizi olumlu olarak atlatırız inşallah..

yumurta toplama işlemi zaten anestezi altında gerçekleştiriliyor ama transfer de anestezi almıyosun ve inan bana muayeneden farksız... muayeneyi anestezi ile oluyorsan yap ama ona dayanabiliyorsan inan bana o fırsatı kaçırma, ekrandan izliyorsun çok da rahat geçiyor bence. ki benim fikrim tabi tüm tedavinin en güzel yeri... bence kaçırma. bak burada da transfer olanlar var. sor inanmazsan....

Hoca psikolojimize baya önem veriyo canim.o yüzden önermistir. Bana da her seferinde çıkın gezin tozun kafa dağıtın diye tembihliyodu..amaan iyi hissediyosan boşver gitme..çünkü hakkaten maddiyati çok fazla
Inşallah bu doğum gününde çifte kutlama yaparsınız

Son düzenleme:

canım uzun süredir uğramadım buralara, ne haber, nasılsınız? Kaç tane hamişimiz var topiğimizde? Sen ne yaptın, başladı mı tedavin? Ard arda çok soru sordum, İzmirli değilim canım, Aydın efesiyim ben. Ama evet haklısın, bu kelimeler daha çok bu yörede kullanılıyor sanırım.
Hadi bakalım bekliyorum hayırlı ve bol bebekli haberlerinizi.

kuzum napıyon nası gidiyo?

canım benim napıyım bu defa çoook yavaş ilerliyoz.bugün 9.gün iğnelerin ama ölçülecek kadar büyümedi yumoşlar daha:) cmrtesi bakıcaz tekrar.inşalah bu defa herşey güzel olacak. içimde öyle bi his var:))ankarada bi odada yaşayıp gidiyoz:) tek iyi yanı mesainin olmaması:))) sen nasılsın canım?

KIZLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH BUGÜN EDİLEN DUALARIMIZ KABUL OLUR DA HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ...

AMAYAA cım bu arada geçmiş olsun canım tedavin harika bir şekilde geçer ve sonunda özlemini çektiğin kuzuna kavuşursun Arkandan da bizler geliriz inş.

bugun ben klinikteydim baya yoğunluk vardı. ..birazda olsa için rahatladiysa ne mutlu bana.ayrica konaklama konusunda klinigin misafirhanesi var.onuda bir araştır.lutfen bana düşüncelerini yaz tamam mı. ..

Slm kızlarr herkes iyidir umarım amayaaa ii dileklerin için çok teşekkür canımm aağzından bal damlamış hwrzaöanki gibi....dün tranfers oldum hayırlısıyla ...çok hwycanlıydım ekrada o ışığı gördüm emriyoları koyarlaeken geçtiği yyl ışık yoluydu hakatten...sonra elime ultrospn resmini verincw ben gittimm başım aşşağıda ayaklar yularda ben hüngür hüngür ağlyom...iki yumoşumun karnımda olduğunu hissetmek bile çok güzell...rabbim inialahh sonumuz güzeş olur bana tutunular sıkıca....transfer olucaklara yumoşları toplancaklara yumoş büyütenlere herkese sevgilerimlee...hakkımda hayılısı neyse o olsunn

Kizlar merhabalar. ..doktordan biraz once geldim ve hala soktayim.ben bu kadar igneyi nasil yapıcam. Valla tedavisinin igne kismi biten sizleri tebrik ediyorum...başıma ağrılar girdi hemşire ilaçları tarif ederken.ilaclar la birlikte geldim eve ve hemen yazayim dedim.adetimin 2 günüydü kan ve ultrason(rahim şu anda ince,E2 icin arayacaklar)icin gittim.Lucrin 5 ml ' e düşürüldü,Gnal-f daha belli degil (ben aşılama da bu igneyi kullandım ohss oldum hemsire 150doz dedi ama,dozunu doktor ayarlayıp bana haber verilecek)ve Menopur verdiler...yani gunde 3 igne delik deşik olacak her taraf:))

cnm inşallah ya :)) bu arada tüp bebek ücretide arttımı bilgin varmı?

cnm inşallah ya :)) bu arada tüp bebek ücretide arttımı bilgin varmı?

yok canım,ücret aynı,hatta muayene 10 günü geçtikten sonra alınacak ücret bile eski fiyat,122 tl değil..tüp bebek yapanlara özelmiş sadece..

kodal bildiğin kevgire döndüm ben kalçalar,göbek delik deşik..daha transferden sonra vurulacağım iğneleri alınca kısa bi şok yaşadım..tam 10 kutu iğne..içinde de ikişer tane var göbeği iyice delecez..bu yolda herşey mübah

ayy çok duygusal anlar,çok hoş şeyler...hayırlı olsun llyelizll..demek iki tane koydular,Allahım can versin kan versin,sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah

hemen cevaplıyorum şekerim, henüz herkesler toplama, transfer aşamasında, bide benim gibi daha başlamak üzere yada başlayanlar var. Henüz sonuç alan olmadı arkadaşımcım :) bizlerde senden güzel haberler bekliyoruz bebeeemm

içimizdeki hisler hep güzel şeyler söylesin, güzel şeyler düşündürsün inşallah balım :) güzel şeyler duyalım sonrasındada.... Ben işte yarın gidicem artık iğnelere ne zaman başlayacağımızı söyleyecek sanırım, yada başlatır belkide, bilmiyorum. Ay kız ben evde çok sıkılıyorum yaaa, bana çalışmak iyi geliyo kuzumcum..

çok teşekkür ederim canım, hayırlı cumalar cümlemize.... Aminnnn diyebiliyorum sadece. Sen ne alemdesin, neler yapıyorsun?

oh be sonunda, ben de noldu bu kıza diyodumm.... Duygusal yoğunluk olsa gerek... Ama hiç acımıyomuş dimiii, hemde en güzel yeriymiş değil miiiii....

Ay inşallah 10-12 güne güzel haberlerinizi yazarsınız da keyifle tablomuzu güncellerim kızlarrrrr

çabuk unutuluyo tatlım hiç merak etmeee.... Ilk başlarda biraz zor evet ama bebeğe giden yoldaki basamaklar onlar, napcan mecbuuurrrrrr,

bu arada güzeller,benim 5 embriyocum hala sağ salim yola devam ediyolarmış
yarın transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…